تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 29 اولاول ... 18242526272829 آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 289

نام تاپيک: HTC Touch Pro

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض به H_R_V_2

دوست عزیز اینی که میگه اومدن ازم تشکر کردن رو یکم بذار واست توضیح بدم
    1-کلا کاسبی اینطور هست که از این حرف ها میزنن .. وقتی میخوان بگن که خیلی نظرات درستی راجع به جنس دارن میگن که مشتری اومده تشکر کرده این یه کار معمول هست ( مثل اونایی که وقتی پول قرض میکنن و میخوان بپیچونن میگن با پیک واست میفرستم)
    2-تو کاسبی( چه موبایل چه کت شلوار چه هر چیز دیگه) کاسب حرفه ای کسی هست که بتونه جنس قدیمیشو رد کنه .. اگه لباس باز هم باشی میبینی که خیلی از فروشنده ها میان یه جنس عادی رو که بهت میدن میگن که خودم همینو ور داشتم و ....... و مخصوصا لباس های قبلی رو که چند ماه پیش آوردن رو هم با یه ترفندی میفروشن .. گوشی هم همینه .. اون آقا اگه گوشی pro 1 رو الان نفروشه و پرو 2 و دایموند 2 ارزون بشه دیگه کسی پرو 1 نمیخره حتی اگه قیمت پرو 1 خیلی هم ارزون بشه چون گوشی اینطوره که وقتی از بورس خارج شد دیگه کم فروش میکنه .. حتی اگه خریدار از امکانات گوشی جدید هم استفاده نکنه بازم پول بیشتر میده و گوشی جدید رو میخره پس چه بهتر که فروشنده همین الان با قیمت خوب به شما بفروشه تا بعدا بخواد با خفت گوشی رو با قیمت کمتر بفروشه..

2. 2 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه The_Last_Samurai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان من قبلا هم نوشتم..اگه کارکرد این دو گوشی یکیه..پرو 1 بهتره..هم قیافه ی قشنگتری داره..هم جمع و جور تره..هم وزنش کمتره..هم اینکه لااقل می تونی به عنوان چراغ قوه هم ازش استفاده کنی!!!!!
    از نظر سخت افزاری که به جز ال سی دی و باتری و رزولیشن ظاهرا یکین..
    در مورد اپگرید هم که مشکلی نیست نینجا جان...با یه hard spl می تونی انواع اقسام رام ها رو بریزی رو گوشی.

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

تایید میشه.

موبایل فروشیها اکثرشون حقه باز درجه یک هستند و بلدند جنس موندشون رو به مردم چجوری بچسبونن.
    عزیز الان دیگه وقت ال سی دی 3 اینچ داره میگزره حالا اون چطوری میخواد توجیح کنه که pro معمولی با ال سی دی 2.8 اینچ از pro 2 بهتره.

چرا نمی ارزه؟؟؟
    کم نیستند کسانی که همون pro معمولی رو یه زمانی با قیمت 950 تومن هم خریده اند.خوب با این حرف شما باید اونا الان سکته میکردند.
    pro2 هم چون تقریبا میشه گفت تازه وارد شده قیمتش کمی بالا هستش که با وارد شدن گوشی های جدید htc قیمتش نسبتا پایین میکشه.

این رو به هر کی بگی دیگه میخنده.
    مثل اینکه میگی iphone 3g بهتر از iphone 3gs هستش.
    عزیز pro2 میشه گفت آپدیت شده و بهتر شده pro معمولی هستش.
    شما با pro2 در حالت روشن کار کنین و شفافیت ال سی دی و سرعتش رو ببینی اونوقته که pro معمولی رو میندازی زباله دونی.
    فقط در یک کلام:pro معمولی با pro2 زیر زمین تا آسمون با هم فرق دارن.
    بابا به دوستم گفتم touch 3g بگیر دفعه اولش بود که می خواست پاکت بگیره منم اون روز مثه خرس خوابم برده بود ! (زنگ زده بود که با هم بریم خوابیده بودم)
    شب زنگ زد گفت touch گرفتم اونم 370 ! (20 تومن گرون تر از 3g )
    خلاصه گفت که یارو گفته 3 جی خوب نیست اصلا آزمایشی بوده این گوشی !!!
    اینم از همه جا بی خبر گرفته بوده !

میز یهو دهن باز کرد شروع به حرف ردن کرد باور کنید به حرف موبایل فروش ها و نوتبوک فروش ها اعتماد نکنید !

5. این کاربر از Bs_panzer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H_R_V_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    کــــرمان

پيش فرض

من بررسی هاشون رو خوندم Pro1 خیلی گوشیه خوبیه!!
    یه سوال ::
    وقتی اسلاید گوشی باز نیست اگه صفحه رو بچرخونی اتوماتیک LandScape میشه یا....؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نه..سنسور شتابسنجش فقط برای دیدن عکسها توی آلبوم خود touch flo کار می کنه..البته توی مانیلا 2.5 برای آلبوم موزیک هم کار می کنه..

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوستان من قبلا هم نوشتم..اگه کارکرد این دو گوشی یکیه..پرو 1 بهتره..هم قیافه ی قشنگتری داره..هم جمع و جور تره..هم وزنش کمتره..هم اینکه لااقل می تونی به عنوان چراغ قوه هم ازش استفاده کنی!!!!!
    از نظر سخت افزاری که به جز ال سی دی و باتری و رزولیشن ظاهرا یکین..
    در مورد اپگرید هم که مشکلی نیست نینجا جان...با یه hard spl می تونی انواع اقسام رام ها رو بریزی رو گوشی.

سلام.

در مورد قیافه و وزن و...که سلیقه ایه و من به سلیقه دوستان احترام میزارم و صحبتی نمیکنم.اما وقتی صحبت از مسایل فنی میشه اونموقع دیگه نمیشه گفت Pro از Pro 2 بهتره.(بابا خود HTC هم میگه Pro2 بهتره!!!).از نظر سخت افزاری همین ال سیدی و رزولوشن و....که شما هیچی حسابشون نمیکنی تو عالم حرفه ای موبایل یک دنیا هستن.ضمن اینکه اون وین 6,5 که دوستمون نینجا فرمودن با اونی که شما میفرمایید زمین تا آسمون فرق داره چون اونکه شما میگی کوک شده هست و اونکه نینجا گفت آفیشیاله.
    در مورد اینکه دوستان میفرمایند اگه فلان چیز رو میخواستن از گوشی میرفتن X1 رو میخریدن این دوستمون نینجا خودشون 1 X داشتن و میتونن کاملا" براتون مقایسه کنن.(یادته نینجا قبل از اینکه بخری در مورد PRO2 چی بهت گفتم و وقتی خریدی دیدی وارد یک دنیای دیگه شدی؟)

9. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

بابا به دوستم گفتم touch 3g بگیر دفعه اولش بود که می خواست پاکت بگیره منم اون روز مثه خرس خوابم برده بود ! (زنگ زده بود که با هم بریم خوابیده بودم)
    شب زنگ زد گفت touch گرفتم اونم 370 ! (20 تومن گرون تر از 3g )
    خلاصه گفت که یارو گفته 3 جی خوب نیست اصلا آزمایشی بوده این گوشی !!!
    اینم از همه جا بی خبر گرفته بوده !

میز یهو دهن باز کرد شروع به حرف ردن کرد باور کنید به حرف موبایل فروش ها و نوتبوک فروش ها اعتماد نکنید !
    سلام.

همون روزی که با منم قرار داشتی مثل خرس خوابیده بودی؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یادته نینجا قبل از اینکه بخری در مورد PRO2 چی بهت گفتم و وقتی خریدی دیدی وارد یک دنیای دیگه شدی؟
    آریان جان البته من pro2 رو هفته قبل فروختم و الان منتظر hd2 هستم تا بیاد.
    ولی انصافا pro2 غولیه واسه خودش و به راحتی میشه گفت فعلا تو بین وین موبایلهای کیبورد دار بهترینه.(pro2 فقط یه مشکل بزرگی که داره جک 3.5 میلیمتری بر نمیداره که اگه اونو روش میزاشتن دیگه عالی میشد)
    حقیقتش اکسپریا ترکهاش باعث شد دکش کنم بره.
    در ضمن ال سی دی 3 اینچ هم الان دیگه به کار نمیاد.
    تو وبگردی ال سی دی بزرگ خودشو به رخ میکشه.
    در کل بگم تا کسی با pro2 کار نکنه قدرشو نمیدونه.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام.

در مورد قیافه و وزن و...که سلیقه ایه و من به سلیقه دوستان احترام میزارم و صحبتی نمیکنم.اما وقتی صحبت از مسایل فنی میشه اونموقع دیگه نمیشه گفت Pro از Pro 2 بهتره.(بابا خود HTC هم میگه Pro2 بهتره!!!).از نظر سخت افزاری همین ال سیدی و رزولوشن و....که شما هیچی حسابشون نمیکنی تو عالم حرفه ای موبایل یک دنیا هستن.ضمن اینکه اون وین 6,5 که دوستمون نینجا فرمودن با اونی که شما میفرمایید زمین تا آسمون فرق داره چون اونکه شما میگی کوک شده هست و اونکه نینجا گفت آفیشیاله.
    در مورد اینکه دوستان میفرمایند اگه فلان چیز رو میخواستن از گوشی میرفتن X1 رو میخریدن این دوستمون نینجا خودشون 1 X داشتن و میتونن کاملا" براتون مقایسه کنن.(یادته نینجا قبل از اینکه بخری در مورد PRO2 چی بهت گفتم و وقتی خریدی دیدی وارد یک دنیای دیگه شدی؟)

دوست عزیز منم نگفتم که ال سی دی و رزولیشن و باتری چیز کمیه..من وقتی خواستم این گوشی و بخرم یکی از دو دلیهایی که داشتم سر همین ال سی دیش بود..که زیاد بزرگ نیست..
    در مورد رزولیشن هم تا الان مشکلی نداشتم هر چند که wvga مسلما بهتره..باتری هم همینطور..تا حالا مشکل کم آوردن شارژ نداشتم..خوب دیگه..اینم بستگی به این داره که کی چجوری بخواد از گوشیش استفاده کنه..
    در مورد رام هم کاملا ملتفتم..والا من که از رام آفیشیال هیچ خیری ندیدم!!همون بهتر که آفیشیال 6.5 نداره!!
    من دارم از رام انرژی استفاده می کنم و تو این آپدیتهای آخری سرعتش بسیار رفته بالا و همچنین هنگ هم تو کارش نیست..
    بازم می گم من با پرو 2 کار نکردم..نمی دونم چجوریه..شاید اگه منم باهاش کار کنم نظرم عوض بشه و دیگه قیافه رو بی خیال شم..
    ولی من الان از گوشیم راضیم...

در ضمن یه بحث دیگه این هست که من قصد ندارم دیگه این گوشی و عوض کنم..یا بهتر بگم نمی خوام یه وین مو دیگه بگیرم و الان تو فکر آیپادم..شاید اگه من می خواستم گوشیم و عوض کنم و یه گوشیه کیبورد دار می خواستم پرو 2 می خریدم..کمااینکه زمانی که پرو 2 اومد می خواستم گوشیم و بفروشم و پرو 2 بخرم که به هر حال نشد و الان نیازم فرق کرده و ترجیح می دم به جای اینکه گوشیم و عوض کنم همین و داشته باشم و یه آیپاد هم بخرم..
    Last edited by The_Last_Samurai; 10-11-2009 at 01:05.

13. این کاربر از The_Last_Samurai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

آریان جان البته من pro2 رو هفته قبل فروختم و الان منتظر hd2 هستم تا بیاد.
    ولی انصافا pro2 غولیه واسه خودش و به راحتی میشه گفت فعلا تو بین وین موبایلهای کیبورد دار بهترینه.(pro2 فقط یه مشکل بزرگی که داره جک 3.5 میلیمتری بر نمیداره که اگه اونو روش میزاشتن دیگه عالی میشد)
    حقیقتش اکسپریا ترکهاش باعث شد دکش کنم بره.
    در ضمن ال سی دی 3 اینچ هم الان دیگه به کار نمیاد.
    تو وبگردی ال سی دی بزرگ خودشو به رخ میکشه.
    در کل بگم تا کسی با pro2 کار نکنه قدرشو نمیدونه.
    سلام.
    HD2 که دیگه آخرشه.منم شاید یه سیخونکی بهش زدم بزار بیاد ببینیم چی میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •