رم 128مقدار رم و سرعت پردازنده 700 و 900 چقدره؟
برنامه ویراسش آفیس و پی دی اف هم دارن؟
پردازنده 203 مگا هرتزي
فوقش هم اگه نداشته باشن نصب ميكني( كه بعيد نداشته باشن)
شما چرا اينقدر نگراني؟
رم 128مقدار رم و سرعت پردازنده 700 و 900 چقدره؟
برنامه ویراسش آفیس و پی دی اف هم دارن؟
پردازنده 203 مگا هرتزي
فوقش هم اگه نداشته باشن نصب ميكني( كه بعيد نداشته باشن)
شما چرا اينقدر نگراني؟
مرسی که به نگرانی های من پاسخ میدید . خوب دلیلش اینه که من تو خرید هر چیزی خیلی دقت میکنم و اینکه حد اکثر سالی یه گوشی بیشتر نمیتونم عوض کنم.تازگیا دچار سگ در گمی شدم بین g700 و c702
از gps و ضد آب بودن c702 نمیتونم بگذرم و این طرف هم از uiq ... بی خیال اینجا جاش نیست.
یه جا خوندم که پردازنده همه اسمارت فون های سونی اریکسون یه چیزه و 208 مگا هرتز هم هست اما رمشون فرق داره مال 990 رمش 64 هست ولی مال پ1 و ج700 128مگا بایته . در ضمن منظورم از رم حافظه مموری نیست که میگید میشه نصب کرد. ببین رم ... منظورم همون رمه ... رم خودمون... بچه ها کمک اسم دیگه رم چیه؟![]()
رم همون حافظه موقت هست که اسم دیگه ای هم نداره متاسفانه در گوشی به اشتباه به جای مموری استفاده میشه.
برای من هم جالبه G900 چقدر رم داره؟
جی 700 هم شارژش بهتره هم لمسیه. مگه میخای تو استخر تلفن بزنی؟!جی پی اس مگه تو ایران کار میکنه؟ کاربردش چیه؟
منم از جی 700 و جی 900 خیلی خوشم اومده. چون مثل اینکه فینگر تاچن برعکسه 990 که تاچ اسکرینه. بستگی به اینکه 990 رو چند بفروشم یکیشون رو میخرم!
یکم قیمتشون برام عجیبه. اوایل پی 1 حدود 500 بود تا مدتها.یعنی به ثبات رسیده بود روی 500 تومن.
یا پی 990 خیلی طول کشید تا به 300 تومن برسه.
یا 960 که خیلی گرون بود. ولی الان به طور عجیبی همشون ارزون شدن و این دو تا گوشی قیمت اولیشون هم خیلی بالا نیست.
یکم شک کردم! میترسم مشکلی داشته باشن!
چون چینی هم هستن. حداقل 990 فرانسوی بود!
قیمتشون پایینتر نمیاد؟
Last edited by vahid_civil; 04-10-2008 at 01:08.
از دوستان کسی میدونه کیفیت ال سی دی گوشی g700 چطور هست؟من قبلا s 500داشتم خیلی خوب بود]
در ضمن منظورم از رم حافظه مموری نیست که میگید میشه نصب کرد. ببین رم ... منظورم همون رمه ... رم خودمون... بچه ها کمک اسم دیگه رم چیه؟
بابا جون من كه نگقتم مي توني روش رو نصب كني؟
من قسمت دوم سوالتو جواب دادم
كه پرسيده بودي كه آفيس مافيس داره يا نه...![]()
سلام
مرسی . اره پرس و جو کردم آفیس داره اما مافیس فقط رو جی900 هست.
کیبرد فارسی هم پشتیبانی میکنه یا اینکه باید بریم توی کار هک. راستی میشه هکش کرد؟![]()
يه چيز ميگم كه ديگه اين سوالا را نپرسي
هر بلايي كه سر P990 و w950 و .... كلا گوشي هاي قبلي UIQ ميشد بيارن براي G700 و جي 900 هم ميشه بيارن
من شیراز 310 هم دیدم.توی عفیف آباد.امروز قیمت گرفتم جی 700 --- 340 تومن شیراز
به نظرتون الان برای خرید وقت مناسبیه یا بازم برای ارزون تر شدن صبر کنم؟
خوب مطمئنا قیمتش پایین تر میاد ولی نه زیاد.
سلام بچه ها من یه سوال دارم اگر بخام به جای ج700 به گوشی نوکیا بردارم باید چی بخرم با همون امکانات و حدود همون قیمت.
به عبارتی منظورم اینه که رقیب ج700 توی نوکیا چه گوشیی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)