تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 53 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 528

نام تاپيک: راهنمایی در انتخاب هدفون مناسب (شعبه دوم)

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

روی کیفیت صدا هدفون تاثیر داره یا کارت صدا یا هر دو ؟ یه هدفون با کیفیت خوب معرفی کنید برای کامپیوتر خانگی میخوام. فرق حرفه ای با معمولی در چیه قیمت مدلی که معرفی میکنید زیر 80 تومن باشه یه مدل حرفه ای معرفی کنید. با تشکر
    هر دو مورد تاثیر داره. ولی مسلما هدفون تاثیر بیشتری داره. اگه میخواین از هدفون با کیفیت استفاده کنید و صدای شفاف تری داشته باشید بهتره کارت صدا هم عوض کنید یه کریتیو بگیرید. سنهایزر و AKG اگه اشتباه نکنم در این محدوده ی قیمت مدل های خوبی دارند. seymour بهتر میتونه راهنماییت کنه در این زمینه.

2. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

روی کیفیت صدا هدفون تاثیر داره یا کارت صدا یا هر دو ؟ یه هدفون با کیفیت خوب معرفی کنید برای کامپیوتر خانگی میخوام. فرق حرفه ای با معمولی در چیه قیمت مدلی که معرفی میکنید زیر 80 تومن باشه یه مدل حرفه ای معرفی کنید. با تشکر
    نصف کارت صدا هست و نصف خود هدفون وتا حدی سازگاری impedance باید بهم نزدیک باشه
    شما چی می خوای روی گوش توی گوش مجمعش زیر 50/0000 بالای 100/000

لطفا بیشتر توضیح بدین

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من در ادامه پاسخ دوستمون (prowler88) اضافه می کنم:

شما با بودجه 80 تومن نمیتونی یه هدفون حرفه ای بخری ... البته اشکال هم نداره ... برای کاربردها و مصارفی مثل موسیقی گوش دادن و فیلم دیدن و بازی و اینا، همین گزینه های موجود هم مناسب به نظر میاد .. 80 تومن از نقطه نظر بازار واقعی هدفون، یه بودجه زیر متوسطه .. در حالیکه از نقطه نظر بازار ایران یه بودجه بالاتر از متوسطه! ...

بهرحال برحسب اینکه شما دقیقاً استفاده ات قراره چی باشه، میشه یه سری گزینه ها معرفی کرد ..

بنابراین به سوال بالایی من (کاربرد) و مساله احتمال افزایش بودجه جواب بده تا ادامه بدیم.

5. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام،اساتید محترم!!!!!!
    قیمت logitech
    MetroFi 170vi
    رو میخواستم؟؟؟؟؟اصلا گیر میاد؟؟؟؟

تا 50 تومان چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟
    EX35 سونی چطوره(+قیمت)؟؟؟؟؟

شاد باشید!!!!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام،اساتید محترم!!!!!!
    قیمت logitech
    MetroFi 170vi
    رو میخواستم؟؟؟؟؟اصلا گیر میاد؟؟؟؟

تا 50 تومان چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟
    EX35 سونی چطوره(+قیمت)؟؟؟؟؟

شاد باشید!!!!!!
    من همچین مدلی رو یادم نمیاد ... البته بازار هدفون در ایران "تُنک" هستش، یعنی مدلهای محدودی وجود داره و اینطوری نیست که مثلاً ست کامل محصولات یه کمپانی معتبر گیر بیاد (به استثنای یکی دو کمپانی) ...

بهرحال بی ضرره اگه سری بزنی به پاساژ ایران یا پایتخت و از نمایندگی شون بپرسی ... (تلفنش هم در همین تالار ذکر شده - اگه خواستی یه سرچ بزن)

تا 50 تومن هدفون in ear میتونی EP830 از کریتیو رو بگیری ... اگه هم کمی بیشتر مایه بذاری EX85 سونی ...

8. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من همچین مدلی رو یادم نمیاد ... البته بازار هدفون در ایران "تُنک" هستش، یعنی مدلهای محدودی وجود داره و اینطوری نیست که مثلاً ست کامل محصولات یه کمپانی معتبر گیر بیاد (به استثنای یکی دو کمپانی) ...

بهرحال بی ضرره اگه سری بزنی به پاساژ ایران یا پایتخت و از نمایندگی شون بپرسی ... (تلفنش هم در همین تالار ذکر شده - اگه خواستی یه سرچ بزن)

تا 50 تومن هدفون in ear میتونی EP830 از کریتیو رو بگیری ... اگه هم کمی بیشتر مایه بذاری EX85 سونی ...
    سلام!!!!مرسی آقای سیمور!!!!!من تهران نیستم و مشکله بزرگیه که دارم!!!!!!
    میشه جدید ترین قیمت ex85 رو بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قیمت ex300 رو هم اگه میشه بدید؟؟؟؟؟؟و کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟
    مرسی!!!!

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

میشه جدید ترین قیمت ex85 رو بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قیمت ex300 رو هم اگه میشه بدید؟؟؟؟؟؟و کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟
    مرسی!!!!
    این دو مدل رو یه سری به sony center تو کیانپارس بزن .. دور و ور خیابون 12/13
    ولی کریتیو هم فکر کنم گیرت بیاد نمایندگیاشو یه سری بزن

11. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی!!!!
    رفیقمون که آدرس برای خرید در اهواز رو هم داد ... اما کلاً همونطور که گفتی و قبلاً هم گفتیم، بعضی چیزا فقط تهران گیر میاد و در تهران هم فقط یه جای خاص ...

جدیدترین قیمت ex85 رو ندارم ... زنگ بزن نمایندگی های سونی بپرس ... شماره شون هم خیلی ساده میتونی از همین وب پیدا کنی ... بهرحال حدود 60 تومن باید باشه.

من کارای سونی رو ترجیح میدم .. قدری بهتر هستند .. اما بسته به سبکی که گوش میدی کریتیو هم انتخاب خیلی خوبیه (بخصوص برای سبک های ایرانی و موسیقی که باس بیشتری داره)
    Last edited by seymour; 12-01-2010 at 20:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه szr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام و عرض ادب
    بنده D2 دارم اما هدفونش خراب شده حالا میخواستم یه هدفون بخرم که بیس خوبی داشته باشه
    بودجه نهایت تا 30 تومن حالا 20 تومنم شد که بهتر.

با تشکر فراوان

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

یک هدفون ارزان قیمت و بی‌دردسر معرفی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •