ولی من میگم کار سختی مقابل کریسیس داره
البته من فرکرای بازی نکردم و باهاش اشنایی ندارم
ولی کرسیس بازی کردم و خدائیش بازی خوبیه....البته قصد دارم شماره دوم این بازی رو تهیه کنم
ولی من میگم کار سختی مقابل کریسیس داره
البته من فرکرای بازی نکردم و باهاش اشنایی ندارم
ولی کرسیس بازی کردم و خدائیش بازی خوبیه....البته قصد دارم شماره دوم این بازی رو تهیه کنم
خبري از اومدن اين بازي نيست ؟؟ كي مياد ؟؟![]()
21 اکتبر دقیقا 11 روز دیگه!
وای یعنی میشه اولین نفری باشم که بازی رو بگیرم :d
همه می دونین که تو این قسمت بازی دیگه خبری از زامبی هایی که تو قسمت اول بود نیست...
فقط می خوام بدونم چند نفر موافق این تغییر تو بازی اند؟
کسی میدونه این بازی روی این سیستم جواب میده یا نه ؟
cpu athlon 64 +3200
ram 1 gb ddr2
nvidia 7300 gt
اجرا میشه ولی کند!! همشهری عزیز![]()
اخرین اطلاعات از بازی فوق العاده ی farcry 2
"نه" !!
این جوابی بود که وقتی سوالی به این مزمون که ایا بازی far cry 2 با فریم ریت ثابت 60 در ثانیه اجرا میشود یا نه از اقای Richard Gaetan multiplayer producer پرسیده شد شنیدیم.
ما ارزو داشتیم که بازی با این فریم ریت اجرا شود ولی ... با دنیایی به این بزرگی , قسمت multiplayerیی با مپ هایی به شدت و به شدت عزیم , سبزه هایی زیبا و طبیعی که قابلیت اتش گرفتن را دارا هستند , درخت هایی که میتوانند نابود شوند و از بین بروند , وسایل نقلیه ای با این کیفیت و.... حتی شاید بتوان گفت این انتظار تا حدی غیر منطقی است ... و نه این بازی با frame 60 برای هر ثانیه اجرا نمیشود.
همچنین اقای Gaetan تایید کردن که احتمالا بازی در 720p اجرا خواهد شد.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت همشهری عزیز جناب سام
از شما یک سئول داشتم وآن اینکه اگر این بازی یا هر بازی دیگر بیاد کدوم شرکت در اصفهان زودتر بازی رو بیرون میده با آدرس
ممنون
Mitiden Group زودتر از همه بازی را بیرون میده با پک های فوق العاده زیبا وراهنمای فارسی
آدرس:میدان شهدا_خیابان مدرس_سمت چپ خیابان
سایتش هم تو پسوفایلم هست میتونی بری ببینی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)