تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 35 اولاول ... 18242526272829303132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 348

نام تاپيک: کلوپ HTC Touch Diamond

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

محمد جان شما هم که میگی امنیا رو اصلاً قبول نداری دلیلش بیشتر تعصبه آخه امنیا نسبت به قیمتش واقعاً عالیه مشکل خاصیم نداره که شما در موردش اینجوری میگی
    بنده نظر شخصیم رو گفتم و مشخصا در مقایسه با X1 . بعدا در موردش مفصل تر پست می دم . اینم اضافه کنم اکثر کسانی که امنیا گرفتن راضی بودن ولی من به شخصه قبولش ندارم . فعلا.

2. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

عجب !!!
    پس اینجوریاس !!!

من هیچ وقت بدون دلیل حرف نمیزنم ولی نمیدونستم انقدر آدم تعصبی دورو برم زیاده !!!
    من از 80 % کسایی که تو کار گوشی هستند پرسیدم میگن خوب در نیومده به این دلیل به اون دلیل !!!البته اون اولایی که گوشی اومده بود پرسیده بودم.
    والا ما هم بین 2 راهی گیر کردیم والا !!!
    کدوم حرفو قبول کنیم شما بگید ؟؟؟؟!!!!
    ولی بازم میگم فقط HTC diamond
    --------------------------------------------------
    دوست عزیز هر چیزی یه تخصصی میخواد و کار تخصصی همیشه بهتر از همه جواب میده .

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

عجب !!!
    پس اینجوریاس !!!

من هیچ وقت بدون دلیل حرف نمیزنم ولی نمیدونستم انقدر آدم تعصبی دورو برم زیاده !!!
    من از 80 % کسایی که تو کار گوشی هستند پرسیدم میگن خوب در نیومده به این دلیل به اون دلیل !!!البته اون اولایی که گوشی اومده بود پرسیده بودم.
    والا ما هم بین 2 راهی گیر کردیم والا !!!
    کدوم حرفو قبول کنیم شما بگید ؟؟؟؟!!!!
    ولی بازم میگم فقط HTC diamond
    --------------------------------------------------
    دوست عزیز هر چیزی یه تخصصی میخواد و کار تخصصی همیشه بهتر از همه جواب میده .
    دایموند و امنیا گوشیهای خوبی هستن ولی باید قبول کرد که امنیا امکانات کاربردی تری داره.. در عوض دایموند کلاسش بیشتره.. پس اگه برای کسی امکانات مهمتره امنیا بهتره.. تو همین فرومو اگه نگاه کنید تعداد کسایی که امنیا دارن خیلی بیشتر از کسایی هست که دایموند دارن دلیلش همینه که مردم بیشتر دنبال امکانات هستن
    قبل از اینکه من 8510 بگیرم یه عده ای میگفتن که سیمبین سامسونگ بدرد نمیخوره و از این حرفا ولی حالا که گرفتم میبینم که اون حرفا همش از روی تعصب بوده تازه سیمبین سامسونگ باگ خیلی کمتری نسبت به نوکیا داره..شما هم داری مثل اونا حرف میزنی که نمیدونم سامسونگ نباید ویندوز موبایل بزنه و از این حرفا در حالی که امنیا هیچ ایراد خاصی نداره
    مثلاً یه عده میگفتن پیکسلای ال سی دی امنیا خیلی راحت دیده میشن ولی من هر چی نگاه کردم نتونستم پیکسلاشو ببینم و به نظر من کیفیت ال سی دیش خوبه درسته که به x1 نمیرسه ولی اگه به تنهایی بهش نگاه کنی اصلاً نمیگی ال سی دیش بده
    در مورد رزولوشن غیر استاندارد هم اگه توجه کنی خیلی از برنامه ها مالتی اسکیرین هستن خیلی هاشون qvga هستن که رو امنیا فقط یه ذره از صفحش خالی میمونه و چون امنیا فروش بالایی داشته خیلی برنامه 240x400 براش اومده پس از این نظر فک نمیکنم مشکلی داشته باشه
    برای شما که بیشتر به کلاس گوشی اهمیت میدی دایموند بهتره ولی برای خیلیا که امکانات گوشی براشون مهمتره امنیا بهتره

5. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

پس اگه فروش یک گوشی ربطی به خوب بودن یا نبودن اون گوشی نداره شما چطور میگید که X1 خیلی عالی بوده !!؟؟
    دوست خوبم این اماری هست که هر ساله بعد از ساخت چند گوشیه توسط هر شرکت , به صورت رسمی اعلام میکنند چطور نمیدونید ؟؟؟؟!!!!
    حدودا 2 الی 3 هفته .
    پس خودارو شکر خودتون پاکت باز هستید و میدونید که کیفیت ساخت گوشیه omnia چقدر بد بود وحتی به گفته ی خیلی از تعمیر کار ها
    این گوشی نقص فنی در مادربورد داشته .
    در کل ساخت Touch Diamond 2 جزو یک دوره ی تولیدی محصوب میشه وهیچ ربطی به برطرف کردن مشکلات دایموند 1 نداره .همانطور که Touch Pro II ساخته شده .ما گوشی ای بدون ضعف وایراد نداریم این از شمایی که تا حالا این همه پاکت داشتی بعیده !!!!
    پس بی حساب شدیم داداش

سلام.
    پس نگید X1 !!!! بگید HTC X1 !!!
    مگه قرار هر گوشی که خوب فروش بره برنده باشه !!! تا حالا افراد زیادی رو دیدم که از خرید امنیا ناراضی بودن (بلا از این بیشتر)
    Diamond 1 هم فورش فوق العاده ای داشت و هم بدون مشکل بود(منظورم از نظر هنگ و کلا مشکلات سخت افزاری هست)
    به قول بچه ها امنیا فقط رو کاغذ خوبه !!!!
    بله اگه من هم فقط از گوشی به عنوان یک وسیله ی با کلاس و کار راه انداز استفاده کنم هیچ مشکلی با اون نخواهم داشت .
    به نظر شما چرا بایدیک سری برنامه های امنیا جدا از دیگر گوشی ها باشه دوست من ؟؟؟؟
    در صورتی که گوشی WM 6.5 رو داره !!!
    بعدشم سامسونگ همین یه چیزش کم بود که اونو هم زد !!!! فقط دیگه مونده بره تو کاره تولیدات خودرو و کامیونو ....

نیاز به کار کردن نیست !!! وقتی از کسی که داره و باهاش کار کرده بپرسی خب بهت میگه چطوریه دیگه !!!!

راستی من خیلی دوست دارم با شما بحث کنم چون این کار باعث به اشتراک گذاشتن اطلاعاتمون میشه .

موفق باشید
    سلام.

من کی گفتم X1 عالی بوده؟!!!
    فکر میکنم این شما بودی که گفتی چ.ن فروش دایموند بالا بوده پس عالی بوده.که البته همین صحبتتون رو هم خودتون با این بحث که :

مگه قرار هر گوشی که خوب فروش بره برنده باشه !!!

نقض کردید.در مورد آمار هم همه میدونن که امار سالانه اعلام میشه.شما لطف کن لینک مربوط به اون اماری که دادید رو بفرمایید که ما بفهمیم اطلاعاتش بر مبنای چی و از کجاست.
    اما در مورد امنیا و ایراد در مادر بردش اینم اگر لطف کنید لینک منبع بدید ممنون میشم.چون نه خود م و نه هیچ کس دیگه ای تا اونجایی که من توی فروم های مختلف دیدم کسی شکایت از مشکل مادر برد نداشته.در مورد اینکه فرمودید کیفیت امنیا بد بوده اینم در موردش بحثی نمیکنم و بهتون پیشنهاد میدم یک کم ریویو های مختلف رو بخونید تا پی به اشتباهتون ببرید.
    اما اینکه فرمودی<<د سامسونگ همین یه چیزش کم بود>> اگر منظورتون پاکت پی سی هست و با ساخت امنیا تکمیل شده باید به عرضتون برسونم که امنیا فکر میکنم نهمین یا دهمین پاکت پی سی هست که سامسونگ ساخته و در این مورد هم اطلاعاتتون ناقصه.
    در مورد برنامه های جدا هم اگر یک کم توضیح بدید ممنون میشم و یکی دو موردش رو نام ببرید.
    در مورد اینکه نیاز به کار کردن یست و اگر از کسی که داره باهاش کار میکنه بپرسی بهت میگه و کافیه .آیا با گفتن اونی که کار کرده شما به تمام مسائلش واقف میشید؟من اینطور فکر نمیکنم چون من باهاش کار کردم و میبینم که اطلاعاتتون در مورد هر دو گوشی یعنی امنیا و X1 ناقصه.در مورد WM6.5 هم باید به عرض برسونم که امنیا 6,1 داره و نه 6,5 و اون چیزی که شما به عنوان 6,5 ازش یاد میکنید افیشیال نیست و رم های کوک شده هستن ضمن اینکه مایکروسافت وین مو بعدیش رو 7 اعلام کرده پس قاعدتا" 6,5 هیچ وقت بصورت رسمس نخواهد امد مگر اینکه مایکروسافت تصمیمش عوض بشه و اعلام کنه.
    در هر صورت از نظراتتون استفاده میکنم.

شاد و پیروز باشید.

7. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.
    اما اینکه فرمودی<<د سامسونگ همین یه چیزش کم بود>> اگر منظورتون پاکت پی سی هست و با ساخت امنیا تکمیل شده باید به عرضتون برسونم که امنیا فکر میکنم نهمین یا دهمین پاکت پی سی هست که سامسونگ ساخته و در این مورد هم اطلاعاتتون ناقصه.

شاد و پیروز باشید.
    سلام
    انجا کلوپ امنیا نیست ولی متاسفانه راجع به امنیا بحث میشه کلا اینجا هرکی هر چی داره میگه خوبه عالیه ولی بقیه مشکل دارن در مورد اینکه این اولین پاکت پی سی سامسونگه اشتباه اینو دیگه خدارو شکر همه میدونن.ولی اینکه مشکل مادربردو این حرفاش استفاده از رامهایی که اصلی نیست و بیشترین مورد هم به خاطر مشکلاتی هست که موقع تعویض رام پیش میاد،من الان 6.5 دارم روش و اینکه میخوان سیستم عامل آندرویید هم برای امنیا بسازین به هر حال خوب و بدش همه یه سری مشکل دارن ولی باید انصاف داشت.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام ...
    اما در مورد امنیا قرار بود نظر شخصی خودم رو در ادامه بحث ها گذشته اعلام کنم ...
    دلایل عمده ضعف امنیا به نظر من رزیلوشن پایین در مقابل سایز صفحه( و مشخصا کیفیت نه چندان مطلوب صفحه) ، نداشتن کیبورد سخت افزاری و قلم(!) ، میزان رم پایین به نسبت پردازنده قوی ، نداشتن سوکت 3.5 ، طراحی نه چندان جذاب به نسبت X1 ، باتری ضعیف تر و سیستم عامل سسفارشی نه چندان جالب سامسونگ ( Touchwiz) هست .
    اون اوایل هم زیاد از هنگ کردن و مشکلات ریز و درشت امنیا صحبت می شد که نمی دونم الان تا چه حد بر طرف شده .
    امنیا صفحه نمایش مناسبی داره ولی رزیلوشنی عجیب ! نطراحی نشدن جای قلم هم در نوع خودش جالبه !!!
    فکر هم نمی کنم سایز صفحه توجیهی برای این موضوع باشه ! من که دوست ندارم همیشه یه قلم به گوشیم آویزون باشه !
    کیبورد سخت افزاری هم یه مورد کاملا سلیقه ای هست .

====
    پست دوستان رو هم به دلیل کمبود وقت مطالعه نکردم.
    این مطالب رو پیرو بحث قبلی عرض کردم و درکل بهتر ادامه دهنده عنوان تاپیک باشیم.

10. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    نظر شما محترم،من خودم احتیاجی به کیبورد ندارم،سوکتم براش تبدیل اومده یعنی الان برای همه گوشیا تبدیل اومده به 3.5،طراحی هم سلیقه ای هست شما میگی بد من میگم خوب سلیقه ای هست،باطریشم برای من 4 روز کار میکنه برای من کافیه،من روش هم تیتانیوم دارم هم سامسونگ با اضافه کردن تاچ ویز جدید،راجع به قلم هم حق با شماست ولی من استفاده نمیکنم از قلمش واسه اینکه مشکلی ندارم،من امنیا رو خریدم 250 به نظر شما با این پول ایکس 1 میدن به من ! پس تو این قیمت عالیه برای من،البته جسارت نشه کلا سلیقه ای هست و فنی من که میگم فنی ضعیف سلیقه ای هم من بدم نمیاد یعنی به پولی که دادم عالیه.
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

حرفتون رو از این لحاظ که نسبت به این قیمت عالیه تایید می کنم . با 250 چنین گوشی با این امکانات ... ارزش داره !

13. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من چند خط مفصل در مورد جواب دوستم آقای AryaLand نوشته بودم که الان نمیدونم چرا نیست !!!؟؟؟
    با لینکی که براتون میزارم فکر نمیکنم دیگه کسی حرفی برای گفتن داشته باشه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by SamGun; 12-06-2009 at 23:12.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام.

من کی گفتم X1 عالی بوده؟!!!
    فکر میکنم این شما بودی که گفتی چ.ن فروش دایموند بالا بوده پس عالی بوده.که البته همین صحبتتون رو هم خودتون با این بحث که :

مگه قرار هر گوشی که خوب فروش بره برنده باشه !!!

نقض کردید.در مورد آمار هم همه میدونن که امار سالانه اعلام میشه.شما لطف کن لینک مربوط به اون اماری که دادید رو بفرمایید که ما بفهمیم اطلاعاتش بر مبنای چی و از کجاست.
    اما در مورد امنیا و ایراد در مادر بردش اینم اگر لطف کنید لینک منبع بدید ممنون میشم.چون نه خود م و نه هیچ کس دیگه ای تا اونجایی که من توی فروم های مختلف دیدم کسی شکایت از مشکل مادر برد نداشته.در مورد اینکه فرمودید کیفیت امنیا بد بوده اینم در موردش بحثی نمیکنم و بهتون پیشنهاد میدم یک کم ریویو های مختلف رو بخونید تا پی به اشتباهتون ببرید.
    در مورد برنامه های جدا هم اگر یک کم توضیح بدید ممنون میشم و یکی دو موردش رو نام ببرید.
    در مورد اینکه نیاز به کار کردن یست و اگر از کسی که داره باهاش کار میکنه بپرسی بهت میگه و کافیه .آیا با گفتن اونی که کار کرده شما به تمام مسائلش واقف میشید؟من اینطور فکر نمیکنم چون من باهاش کار کردم و میبینم که اطلاعاتتون در مورد هر دو گوشی یعنی امنیا و X1 ناقصه.در مورد WM6.5 هم باید به عرض برسونم که امنیا 6,1 داره و نه 6,5 و اون چیزی که شما به عنوان 6,5 ازش یاد میکنید افیشیال نیست و رم های کوک شده هستن ضمن اینکه مایکروسافت وین مو بعدیش رو 7 اعلام کرده پس قاعدتا" 6,5 هیچ وقت بصورت رسمس نخواهد امد مگر اینکه مایکروسافت تصمیمش عوض بشه و اعلام کنه.
    در هر صورت از نظراتتون استفاده میکنم.

شاد و پیروز باشید.
    اشکال نداره دوبار توضیح میدم .
    سلام
    خوب شاید نگفتید ولی حسابی ازش تعریف کردید !!
    بله من گفتم که فروش زیاد ملاک خوب بودن هست و اینو هم حدس میزدم که این حرفو بزنید.ولی اینو بدونید که بعد از فروش راضی بودن مشتریان و خدمات گوشی و پایداری اون مهم هست !!
    من به شما گفتم که از کسایی که گوشی رو تعمیر کردن و آشنایی با گوشی دارن پرسیدم که گوشی مشکل سخت افزاری داره !! بنده حرفی از خوندن یا دیدن این مطلب در جایی زدم !!!؟؟؟
    نه منظور من ساخت امنیا نبود !!! دوست من شما چرا پست های بنده رو به دقت نمیخونید که من دوباره مجبور به گفتن اونها بشم !!!
    ؟؟
    من گفتم که داره همه چی درست میکنه !! از لوازم خونه گرفته تا گوشیه تلفن همراه و قطعات کامپیوتر و ... فقط مونده وارد صنعت ماشین سازی بشه که دیگه کارش تکمیل میشه !! همیشه میگن تخصصی کار کردن موجب پیشرفت میشه .
    با این حرفتون موافقم که باید با گوشی کار کرد تا چم و خمش دست آدم بیاد ولی به نظره شما کسی که با گوشی کار کرده نمیتونه بگه که این گوشی چطوری هست !!!!؟؟؟
    خوب در مورده ویندوز علت اشتباه من ندونستن نبود .اشتباه تایپ کرده بودم !! من میدونم که ویندوز 6.1 بر روی امنیا هست .
    دوست خوبم حرف شما درسته !! قرار بود ویندوز 7 برای PPC ها عرضه بشه ولی به علت سیاستی که ماکروسافت در پیش گرفته
    ویندوز 6.5 رو عرضه خواهد کرد که به قول خود شما این را م فعلا کوک شده است و افشیال نیست ولی دوست من شما کدوم رام کوک شده رو دیدید که منو های اون و حتی تنظیماتش عوضش شده باشه !!!!! و شما شاهد یک نوع تقریبا جدید باشید !!!!؟؟؟؟
    وقتی بعد از رام 6 ,6.1 هم اومد چیزه عجیبی نیست که 6.5 هم عرضه بشه !!!
    چند وقت دیگه رام رسمی 6.5 تو سایت HTC قرار خواهد گرفت .حتمی دانلود کنید که معرکست .

از صحبتهاتون استفاده کردم

راستی لینکی رو که خواستید گذاشتم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •