پس اگه فروش یک گوشی ربطی به خوب بودن یا نبودن اون گوشی نداره شما چطور میگید که X1 خیلی عالی بوده !!؟؟
دوست خوبم این اماری هست که هر ساله بعد از ساخت چند گوشیه توسط هر شرکت , به صورت رسمی اعلام میکنند چطور نمیدونید ؟؟؟؟!!!!
حدودا 2 الی 3 هفته .
پس خودارو شکر خودتون پاکت باز هستید و میدونید که کیفیت ساخت گوشیه omnia چقدر بد بود وحتی به گفته ی خیلی از تعمیر کار ها
این گوشی نقص فنی در مادربورد داشته .
در کل ساخت Touch Diamond 2 جزو یک دوره ی تولیدی محصوب میشه وهیچ ربطی به برطرف کردن مشکلات دایموند 1 نداره .همانطور که Touch Pro II ساخته شده .ما گوشی ای بدون ضعف وایراد نداریم این از شمایی که تا حالا این همه پاکت داشتی بعیده !!!!
پس بی حساب شدیم داداش
سلام.
پس نگید X1 !!!! بگید HTC X1 !!!
مگه قرار هر گوشی که خوب فروش بره برنده باشه !!! تا حالا افراد زیادی رو دیدم که از خرید امنیا ناراضی بودن (بلا از این بیشتر)
Diamond 1 هم فورش فوق العاده ای داشت و هم بدون مشکل بود(منظورم از نظر هنگ و کلا مشکلات سخت افزاری هست)
به قول بچه ها امنیا فقط رو کاغذ خوبه !!!!
بله اگه من هم فقط از گوشی به عنوان یک وسیله ی با کلاس و کار راه انداز استفاده کنم هیچ مشکلی با اون نخواهم داشت .
به نظر شما چرا بایدیک سری برنامه های امنیا جدا از دیگر گوشی ها باشه دوست من ؟؟؟؟
در صورتی که گوشی WM 6.5 رو داره !!!
بعدشم سامسونگ همین یه چیزش کم بود که اونو هم زد !!!! فقط دیگه مونده بره تو کاره تولیدات خودرو و کامیونو ....
نیاز به کار کردن نیست !!! وقتی از کسی که داره و باهاش کار کرده بپرسی خب بهت میگه چطوریه دیگه !!!!
راستی من خیلی دوست دارم با شما بحث کنم چون این کار باعث به اشتراک گذاشتن اطلاعاتمون میشه .
موفق باشید