تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 97 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 961

نام تاپيک: تاپيك اختصاصی مقایسه فایروال ها

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جدیدترین تست سایت matousec برای تشخیص قدرت Outbound فایروالها با نمونه های تستی جدید و قویتر انجام شد

همانطور که مشاهده میکنید نسخه پولی فایروال Online Armor تنها فایروال برتر و عالیه تستهای جدید شناخته شده

البته نسخه رایگان فایروال Online Armor هم رتبه بسیار خوب را دریافت کرد که بیانگر قدرت و دانش شرکت تولید کننده است

نکته جالب اینکه فایروال Jetico توانست ضمن کسب نتیجه درخشان حتی از Outpost چه از لحاظ نتیجه و چه از لحاظ کارکرد پیشی بگیره

نکته مثبتی هم که میشه به آن اشاره داشت پیشرفت فایروالهای رایگان و سازگار PC Tools Firewall و Netchina S3 هستش

نسخه جدید Kaspersky Internet Security هم با توجه به تستهای جدید رتبه پایداری کسب کرده

و اما بازنده های بزرگ

2. 4 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ببخشين اگه اينجا مطرح مي كنم نسخه پولی فایروال Online Armor با كركش رو از كجا ميشه دانلود كرد من سرچ كردم ولي چيزي پيدا نكردم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

12

ببخشين اگه اينجا مطرح مي كنم نسخه پولی فایروال Online Armor با كركش رو از كجا ميشه دانلود كرد من سرچ كردم ولي چيزي پيدا نكردم
    تاحالا هیچ بشری نتونسته این نرم افزارو کرک کنه پس قید نسخه پولی اون رو بزنید و جاش از pc tools firewall یا نسخه رایگان همین online armor استفاد کنید که فرق زیادی با نسخه پولیش نداره.

outpost و comodo هم خوبن.

5. این کاربر از p30 vahid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان بسیاری از نزدیکان بنده به علت آگاهی کم در زمینه زبان و کامپیوتر نمیتوانند با kis 2009 کار کنند. با آن applications filtering

که دم به دم با اجرای برنامه ها پیام میدهد.

در صورت صلاح، فایروالی معرفی کنید که سازگاری با kav داشته و کار کردن با ان راحتر از فایروال کاسپر باشد.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان بسیاری از نزدیکان بنده به علت آگاهی کم در زمینه زبان و کامپیوتر نمیتوانند با kis 2009 کار کنند. با آن applications filtering

که دم به دم با اجرای برنامه ها پیام میدهد.

در صورت صلاح، فایروالی معرفی کنید که سازگاری با kav داشته و کار کردن با ان راحتر از فایروال کاسپر باشد.
    خب Applications Filtering قسمتی از تکنولوژی HIPS بکار رفته در کسپرسکی است

تقریبا تمامی فایروالهای قدرتمند از این تکنولوژی استفاده میکنند

من فقط دو فایروال را با KAV تست کردم که هر دو جزو فایروالهای حرفه ای هستند

ترکیب KAV بهمراه فایروال قدرتمند Online Armor بسیار خوب عمل میکنه

ترکیب KAV با فایروال محبوب Outpost هم خوب عملکرد خوبی داره

در زمینه فایروال های دیگه و ساده تر نمی تونم نظر بدم چون تست نکردم

8. 2 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    با توجه به تست های پست 271 آیا میشه گفت استفاده از KAV و Online Armor به جای KIS برای یک سیستم قوی بهتره ؟!

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تركيب آنتي ويروسها همراه با فايروال مجزاي يك كمپاني ديگه ممكنه علاوه بر تاثير منفي بر روي منابع سيستم و احتمال تداخل باهم مشكل شما در تنظيمات دقيق فايروالها براي كارايي بالاتر را نيز بهمراه داشته باشه.
    سلام
    با توجه به تست های پست 271 آیا میشه گفت استفاده از KAV و Online Armor به جای KIS برای یک سیستم قوی بهتره ؟!
    به نظر من هم خود kis میتونه هماهنگ تر عمل کنه.

11. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    ساختار کسپرسکی 2009 بگونه ایست که چنانچه بصورت KIS استفاده شود ، بهتر خواهد بود ( صرفا نسخه 2009 )
    تركيب آنتي ويروسها همراه با فايروال مجزاي يك كمپاني ديگه ممكنه علاوه بر تاثير منفي بر روي منابع سيستم و احتمال تداخل باهم مشكل شما در تنظيمات دقيق فايروالها براي كارايي بالاتر را نيز بهمراه داشته باشه.

نمیشه این بحث رو کلیت بخشید ( و بیشتر در مورد کسپرسکی صدق میکنه )

اصولا یکی از شرایط جذب مشتری برای شرکت های تولید کننده فایروال ، سازگاری آن با محصولات آنتی ویروس دیگر است

بر اساس نگارش و نحوه کارکرد فایروال ، ممکنه با برخی آنتی ویروس ها سازگار و با برخی دیگر ناسازگار باشد

مثلا Online Armor با کسپرسکی و ناد 32 کاملا سازگاره ولی با Avira شدیدا درگیر هستش

بنظر من ترکیب یک فایروال سازگار با آنتی ویروس قدرتمند از یک اینترنت سکیوریتی گارد بسیار قدرتمندتری خواهد داشت

( البته کاربرانی که از کسپرسکی استفاده میکنند از همان KIS استفاده کنند ، کارایی بهتری خواهد داشت )

13. 2 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوستانبرای من عجیبه صحبت بعضی دوستان که میگن آنتی ویروس قدرتمند با یک اینترنت سکیوریتی خیلی کامپیوتر رو امن میکنه !!! سوال برای من ایجاد میشه اخه روی کامپیوترتون چی دارید..عکس..البوم..فیلم.اهنگ. .. .... و......
    خوب فکر کنم برای خفاظت ازشون یک اینترنت سکیوریتی هم جواب بده

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستانبرای من عجیبه صحبت بعضی دوستان که میگن آنتی ویروس قدرتمند با یک اینترنت سکیوریتی خیلی کامپیوتر رو امن میکنه !!! سوال برای من ایجاد میشه اخه روی کامپیوترتون چی دارید..عکس..البوم..فیلم.اهنگ. .. .... و......
    خوب فکر کنم برای خفاظت ازشون یک اینترنت سکیوریتی هم جواب بده
    در این تاپیک کسی این موضوع رو گفته ؟؟؟؟؟

اگر ملاک شما صحبت های بالاست که صحبت ما این بود که بجای اینترنت سکیوریتی ، از ترکیب کدام فایروال و آنتی ویروس استفاده شود

چو ن پرواضحه در صورت نصب اینترنت سکیوریتی ، نباید از فایروال و آنتی ویروس دیگری استفاده شود

( در برخی شرایط میشه صرفا بصورت غیرفعال از آنتی ویروس خاصی استفاده کرد ولی کلا نمیشه از فایروال دیگری استفاده کرد)

آنتی ویروس یا فایروال + اینترنت سکیوریتی = کاهش سرعت و ضریب امنیت سیستم

چون اینترنت سکیوریتی یک آنتی ویروس بهمراه یک فایروال است و نصب یک آنتی ویروس یا فایروال دیگه سبب میشه

در پورت های دفاعی درگیری دو محصول خود سبب بخطر افتادن امنیت شود

مثالی عرض میکنم : فرض کنید یک نگهبان را مسئول در ورودی می کنیم ... حال نگهبان دیگری با همان درجه مسئولیت آنجا میفرستیم

مسلما بین دو نگهبان در مورد اختیارات و کارهای محوله خود درگیری پیش می آید و آن دزد یا مخرب می تواند

از درگیری این دو نگهبان سوءاستفاده را کرده و پنهانی وارد شود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •