تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 196 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranian_genius's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    جهرم سیتی

پيش فرض در دفاع از نورتون 2007 .......

عجب دلایل علمی مطرح کردید جناب iranian_genius. شما فقط نظر شخصی تون رو بیان کردید نه دلیلی که این آنتی

ویروس رو نسبت به بقیه مقایسه و یا تحلیل کنه.

آیا داشتن حجم زیاد برای یک برنامه به منظور بهتر بودن برنامه است؟

آیا سابقه زیاد داشتن یک برنامه بهتر بودن اون یا مطمئن بودنش رو تضمین میکنه؟

در ضمن شما که ادعا میکنید نسخه 2007 نورتون آنتی ویروس سرعت سیستم رو نمیگیره آیا مدرکی که نشان بده

حرفتون صحت داره در اختیار دارید؟ حداقل عکسی از تمامی پروسه های اجرا شده از این برنامه بزارید تا من هم ...........

.

سلام به دوستان و همگیه کسانی که مشتاق بحث کردن و رسیدن به یه نتیجه ی خوب هستن و اما..

واما جواب دوستان و دفاع من از نورتون 2007 :

اول یک توضیح مختصر در مورد حجم آنتی ویروسها و اهمیت این مورد بگم:

ظاهرا دوستان از طرفداران nod32 هستن پس روی نود32 مقایسه میکنم:

حجم نود 32 ورژن:2.70.16 که تقریبا از آخرین ورژنهای این برنامه هست و آپدیت شده تاریخ 16/10/2006

هستش حدود12 مگابایت هست اگر به لیست Exclusion این برنامه نگاهی بندازید ( لیستی که شناخت آنتی

ویروس رو نسبت به برنامه ها امن و غیر ویروس را برای فعالیت در کامپیوتر و اینترنت نشان میدهد) میبینید

که این لست خالی هست و باید خود کاربر برنامه هارو شناسایی و اد کنه . حالا یک نگاه به لیست Exclusion

آنتی ویروس نورتون 2007 ورژن 14.2.0.29 بیندازین . میبینید که نام حدود 667 برنامه در این قسمت وجود داره

اینها همه برنامه هایی هستند که نورتون 2007 میشناسه و بدن حتی یک آپدیت از صحت درست فعالیت این

برنامه ها باخبره در حالی که بازهم real time protection همه چیز رو کنترل میکنه . حالا به نظر شما

data base مربوط به این قسمت نیاز به ظرفیت نداره؟؟؟ این فقط یکی از تفاوتها بود ؛ حجم نورتون بالاست چون

آنتی ویروس کاملتری هست در صورتی که نود 32 با حجم 12 مگ هیچ برنامه ی شناخته شده ای رو در

data base خودش نداره . در واقع این آنتی ویروسهای کم حجم از روی نحوه ی فعالیت برنامه ها پی به مضر یا

غیر مضربودن می برند برای همین هم هست که آنتی ویروسی مثل کسپر اسکای و بیت دیفندر حتی با کلیک

بر روی windows media player از کاربر اجازه فعالیت برای ویندوز مدیا پلایر میگیرند که به نظر من با ماهیت

یک آنتی ویروس در تناقض هست که فرق بین ویروس با ویندوز مدیا پلایر رو نمیدونه !!!! و اصولا این

آنتی ویروسها عادت دارن به همه چیز گیر بدن که حالا یکیش ویروس از آب در بیاد!!!! اما نورتون فقط و فقط ....

از آپدیت صحبت کرده بودین . برام عجیبه که اگر شما از نود 32 استفاده میکنید چجور از روزی

3بار آپدیت شدن حرف میزنید دوست عزیز. همین ورژن جدید نود32 که در بالا گفتم بعد از نصب وقتی آپدیت

رو زدم پیغام داد که این نسخه به روز هست و نیازی به آپدیت نداره . با وجود اینکه حدود 4 ؛5 ماهی از آپدیت

قبلیش میگذره . اما نورتونی که در بالا اشاره کرد حدید 16 مگ آپدیت میگیره ( با وجود اینکه آخرین آپدیتش

مربوط به تاریخ 10/1/2007 میشه ) جالب نیست دوست گرامی؟؟!!!

در مورد ویروس سارس و بلاستر هم که گفتین اطلاعی ندارم اما اگر واقعا هم این جوری باشه که شما گفتید

بازهم اینجوری قضاوت کنید که هیچ آنتی ویروسی نیست که 100% ویروسهارو شناسایی کنه و ممکنه خود

نود32 یا کسپر اسکای هم آماری داشته باشن که نتونستن فلان ویروس رو شناسایی کنن و نباید اینکه یک

آنتی ویروس 2تا ویروس رو نشناخته به حساب ناکار آمد بودن اون گذاشت چون درمورد اکثریت آنتی ویروسها

این مساله وجود داره و ما به دنبال کم خطا ترین اونها هستیم !!!!!!!!

اشاره زیادی به آمار و تستهای سایت های مختلف داشتین . منم اون آمار هارو دیدم اما دوست عزیز قبل از

هرچیز به این توجه کنید که این سایتها اولین هدفشان جذب مشتری و فروش بیشتر فلان آنتی ویروس هست

0بر حسب قرارداد هایی که با شرکتهای اونها دارن 0 وگرنه دلشون به حال منو شما نسوخته عزیز . من

امتحان کردن شخصی خودم از انتی ویروسها و شناخت اونها و دیدن کارشون به چشم خودم بیشتر از آمار

سایتهایی که هدف اولشون پر کردن جیبشونه اهمیت برام داره . امیدوارم شماهم موافق باشین

سلام منو هم به دختر همسایه برسونید )

(بازم جواب دارم تو پستای بعدی میزارم)

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام به دوستان و همگیه کسانی که مشتاق بحث کردن و رسیدن به یه نتیجه ی خوب هستن و اما..

واما جواب دوستان و دفاع من از نورتون 2007 :

اول یک توضیح مختصر در مورد حجم آنتی ویروسها و اهمیت این مورد بگم:

ظاهرا دوستان از طرفداران nod32 هستن پس روی نود32 مقایسه میکنم:

حجم نود 32 ورژن:2.70.16 که تقریبا از آخرین ورژنهای این برنامه هست و آپدیت شده تاریخ 16/10/2006

هستش حدود12 مگابایت هست اگر به لیست Exclusion این برنامه نگاهی بندازید ( لیستی که شناخت آنتی

ویروس رو نسبت به برنامه ها امن و غیر ویروس را برای فعالیت در کامپیوتر و اینترنت نشان میدهد) میبینید

که این لست خالی هست و باید خود کاربر برنامه هارو شناسایی و اد کنه . حالا یک نگاه به لیست Exclusion

آنتی ویروس نورتون 2007 ورژن 14.2.0.29 بیندازین . میبینید که نام حدود 667 برنامه در این قسمت وجود داره

اینها همه برنامه هایی هستند که نورتون 2007 میشناسه و بدن حتی یک آپدیت از صحت درست فعالیت این

برنامه ها باخبره در حالی که بازهم real time protection همه چیز رو کنترل میکنه . حالا به نظر شما

data base مربوط به این قسمت نیاز به ظرفیت نداره؟؟؟ ..........
    سلام دوست عزیز و سال نو مبارک

دوست من این Exclusion list که به آن اشاره کرده اید چقدر حجم دارد ؟ کمتر از یک مگابایت ! چون به شکل یک فایل

با فرمت متنی ذخیره می شود.در این که نورتون ابزارهای جانبی بیشتری عرضه می کند شکی نیست ولی کار یک

آنتی ویروس در درجه اول شناسایی ویروسها و در درجه بعدی پاک کردن آنها است .من از یک آنتی ویروس انتظار

دفرگ کردن دیسک را ندارم .ابزارهایی با کارایی بسیار بالاتر برای این کار وجود دارند .واقعا شما فکر می کنید

شرکتی مثل Eset ( سازنده نود 32 ) توانایی اضافه کردن 660 برنامه از قبل مشخص شده را به exclusion list خود را

ندارد ؟ ( البته اینجا من خدمتتان عرض کنم که خود من از کاسپرسکی استفاده می کنم نه از نود 32 ولی این مطلب

در مورد هر دوی این آنتی ویروسها و آنتی ویروسهای مشابه آنها صدق می کند ) .دوست عزیز علت اینکه چنین

امکاناتی در این گونه آنتی ویروسها وجود ندارد و به قول شما حتی به برنامه هایی مانند مدیا پلیر ویندوز هم گیر

میدهند نگرش متفاوت آنها نسبت به طرز مقابله با انواع کدهای مخرب است .دوست عزیز در دوران امروزی شما

نمی توانید و نباید از Exclusion List و یا Black List و White List استفاده کنید .ویروسهای پیشرفته امروزی خیلی

راحت سیستمهایی را که از این روش استفاده می کنند فریب می دهند .برای یک کد مخرب خیلی راحت است کدی

را به برنامه بی ضرری مانند مدیا پلیر ویندوز تزریق کرده و کار خود را ( مثلا ارسال اطلاعات سیستم به خارج ) با

واسطه آن انجام دهند و اگر مدیا پلیر ویندوز در Exclusion List باشد و ویروس مزبور در دیتابیس نورتون نباشد جناب

نورتون به یک بیکاره تبدیل می شود ولی آنتی ویروسهایی مانند کاسپرسکی که از سیستم Proactive استفاده می کنند

گول نمی خورند و به کاربر اخطار می دهند. این افزایش سطح امنیت معایبی را نیز دارد و آن افزایش تعداد اخطارها و

گاهی اخطار در مورد برنامه های بی ضرر است .پس می بینید چیزی را که شما نقطه قوت نورتون حساب می کنید

نقطه ضعف آن است .البته اینجا ذکر دو نکته ضروری است .اولا در آنتی ویروسهایی که از سیستم Proactive

استفاده می کنند با غیر فعال کردن این گزینه اخطارهای مزبور از بین رفته و شما فقط از دیتابیس آنها برای شناسایی

ویروسها استفاده می کنید ( حتی در این حالت سطح امنیتی ضد ویروسی مانند کاسپرسکی به مراتب از نورتون

بالاتر است ) .نکته دوم اینکه حتی شرکت سیمانتک هم به اهمیت وجود این سیستم پی برده است و در نسخه 2007

محصولات امنیتی خود از آن استفاده می کند ولی با یک تفاوت : نورتون آنتی ویروسی است که مخصوص افراد

مبتدی طراحی شده است و به قول معروف خاصیت نصب کن و فراموش کن دارد .کاربرانی که از نورتون در سراسر

جهان استفاده می کنند کاربرانی معمولی هستند که نه حوصله و نه دانش لازم برای کار با سیستمهای پرواکتیو را

دارند برای همین سیمانتک برای نسخه 2007 خود یک سیستم هوشمند طراحی کرده است که به جای کاربر تصمیم

می گیرد و برنامه های در حال اجرا را بر اساس نوع رفتار آنها طبقه بندی کرده و اگر آن را مضر تشخیص داد بدون آنکه

از کاربر چیزی بخواهد جلوی کار آن را می گیرد.این برای کاربران عادی خوب است ولی همانطور که گفتم مضرات

خاص خودش را دارد و کاربران پیشرفته تر ترجیح می دهند که خودشان ذر این مورد تصمیم بگیرند .(اگر به فورومهای

امنیتی مراجعه کنید می بینید که تعداد استفاده کنندگان از نورتون در میان این قشر بسیار پایینتر از آنتی ویروسهای

ذکر شده است ).در مورد تستهایی که فرمودید به دنبال تبلیغ برای یک آنتی ویروس خاص هستند باید خدمتتان عرض

کنم البته چنین سایتهایی به وفور در اینترنت وجود دارند ( نمونه آن toptenreview.com ) ولی این در مورد همه صدق

نمی کند. حداقل در مورد سایتهایی که من نتایجشان را در این تاپیک گذاشته ام این امر صدق نمی کند .مثلا در مورد

avcomparative.com که نتایج آن اخیرا منتشر شده است اگر به اساسنامه آن دقت کنید می بینید که به طوری

تنظیم شده است که هر گونه شبهه ایی را در مورد عدم بی طرفی از بین می برد اولا شرکنهای سازنده آنتی

ویروس در مورد شرکت در این تست مختارند یعنی اگر شرکتی احساس کرد که حقش را خورده اند و یا بی طرفی

رعایت نشده است می تواند از شرکت در این آزمون خودداری کند همانطور که پاندا و پی سی سیلین از شرکت در آن

خودداری می کنند چون از نتایج این تست راضی نیستند ( هر چند هیچکدام مارک عدم بیطرفی را به آن نبسته اند ) .پس از هر آزمون

نمونه های تست شده در اختیار شرکتهای شرکت کننده در آزمون قرار داده می شود و در ضمن اگر شرکتی اعتراضی نسبت به

نتایج داشته باشد در حضور نماینده آن شرکت نتایج آن آنتی ویروس مجددا بررسی شده و در صورت لزوم اصلاح می شود.دوست

من خود شرکت سیمانتک نسبت به نتایج این آزمون اعتراضی ندارد فکر نکنم نیازی باشد من و شما ایراد بی اساس بگیریم.
    Last edited by vtn54; 22-03-2007 at 00:12.

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

من از انتي ويروس كلاسيك رايگان Avira استفاده ميكنم/تا الان كه خيلي خوب بوده و سبك كار ميكنه/ميخواستم بدونم اين آنتي ويروس قابل اطمينان هست؟آيا كسي نسخه پرو كه رايگان نيست را داره و چه فرقي با اين نسخه داره؟
    ممنون/منتظرم

داره خودمونی میشه mehdi56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام

میشه بین AVG و Dr.Web Antivirus بگید کدوم بهتره؟

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

میشه بین AVG و Dr.Web Antivirus بگید کدوم بهتره؟

اگه منطورت AVG Anti Malware است. من نظرم اینه که AVG Anti Malware تشخیص بهتری رو داره اما رم بیشتری رو

نسبت به دکتر وب میگیره.

اگر هم منظورت فقط AVG Antivirus است. در آنصورت حتما دکتر وب حرف اول رو میزنه.

شما اول باید مشخص کنید که منظورتون کدام یک از محصولات AVG است. تا بشه بهتر تصمیم گرفت.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

من از انتي ويروس كلاسيك رايگان Avira استفاده ميكنم/تا الان كه خيلي خوب بوده و سبك كار ميكنه/ميخواستم بدونم اين آنتي ويروس قابل اطمينان هست؟آيا كسي نسخه پرو كه رايگان نيست را داره و چه فرقي با اين نسخه داره؟
    ممنون/منتظرم
    ممنون مقايسه را فهميدم جواب بقيه سوالات چي؟؟

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

یه بنده خدا که روسی هم بود میگفت نسخه Vista Support نورتون 2007 با نسخه XP Support فرق کرده و بهتر شده.
    من نفهمیدم که منظورش ظاهر آنتی ویروس بود یا کیفیت و توانایی آنتی ویروس.
    کسی اطلاعی در این باره نداره؟

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون/منتظرم
    آنتی ویروس avira anti vir classic همون جور که می دونید یه آنتی ویروس رایگانه محصول آلما ن
    یکی از قویترین و سبکترین آنتی ویروسای حال حاضره دنیاست با دیتا بیسی کم نظیر
    همین چند قت پیش بجز آنتی ویروس کسپرسکی و اونایی که از engine کسپر استفاده می کردن تنها آنتی ویروسی که تونست درجه ADVANCE + بگیره همین آنتی ویروس بود البته نسخه پرمیومش
    نسخه پولی این آنتی ویروس PREMIUM است که قابلیت شناسایی جاسوس افزار ها رو هم داره اما من تا حالا جایی برا دانلود این نسخه ندیدم
    اگه شما در کنار این آنتی ویروس از یه ضد جاسوس استفاده کنید حله
    این جو ر که پیداست برا شما سبکی آنتی ویروس ملاکه در حین استفاده از این آنتی ویروس
    کسپر سکی آنتی ویروس (اگه می خواین فایر وال جدا داشته باشین) ویا کسپرسکی اینترنت سکیوریتی اگه می خواین فقط یه برنامه امنیتی رو نصب کنید رو هم مدنظر داشته باشین
    موفق باشین

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

nine عزيز توضيحات خوبي دادي.من هم نسخه پوليشو نديدم و اين برام عجيبه.دوستان اگر پيدا كردن يه ندا به ما هم بدهند

گفته هاي بالا را تصحيح ميكنم نسخه پرميوم را دانلود كردم حتي چند تا لايسنس هم با گرفتاري از فرومهاي خارجي در اوردم ولي متاسفانه 15 روز از اعتبارشان گذشته.الان كسي ميتونه كمكم كنه براي لايسنس؟؟؟
    Last edited by pedram_ashena; 27-03-2007 at 19:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •