خیلی ممنونم دوست عزیز
اما من از یه یوزر limited که روس سیستم access denied میده هستم.
چیکار میتونم بکنم. چون به فایل های ویندوز نمیدتونم دست بزنم!
چاره ای هست؟
خیلی ممنونم دوست عزیز
اما من از یه یوزر limited که روس سیستم access denied میده هستم.
چیکار میتونم بکنم. چون به فایل های ویندوز نمیدتونم دست بزنم!
چاره ای هست؟
سلام
میشه دوستان لطف کنن مراحل نصب قایر وال رو با تصویر به این حقیر توضیح بدن
ممنون میشم
دوست عزيز نصب فايروال هم مانند ساير نرم افزارهاست و نياز به انجام كار خاصي نيست.شما كافيه بعد از دانلود نرم افزار آنرا اجرا كنيد و Next را بزنيد و در نهايت سيستم را بايد ريست كنيد.شما آيا مشكل خاصي در هر يك از مراحل نصب داريد؟
سلام
من به تازگی از ورژن 8.0.059.000 فایروال زون آلارم استفاده می کنم.
با این نسخه دو مساله دارم:
- موقع رجیستر کردن نرم افزار بر عکس نسخه های ورژن 7.x ،نرم افزار بصورت Trial (ولی طولانی مدت!) رجیستر شد.که در نسخه های گذشته کاملاً رجیستر می شد!
- در قسمت Program Control> Programs در کنار نرم افزارهایی که به اینترنت وصل هستند دیگر هیچ علامتی (دایره سبز رنگ) قرار ندارد!
این موارد چطور بر طرف می شوند؟
من از یک کیجن برای رجیستر کردن نرم افزار استفاده کردم چطور می تونم نرم افزار رو بصورت کامل و نه Trial رجیستر کنم؟
ممنون
در پست اول نحوه رجيستر كردن نسخه 8 محصولات زون آلارم را توضيح داده ام.
ضعف آنتي ويروس ؟؟!!!
زون آلارم الان از انتي ويروس كسپرسكي استفاده ميكنه و در حدود 98 درصد ويروسها رو پيدا مي كنه.....كه درصد بسيار قوي هستش....
شما چطور ادعا مي كني كه زون آلارم آنتي ويروسش ضعيفه...
من از نسخه 8.0.59 اينترنت سكيوريتي استفاده مي كنم...
چطوري مي تونم آپديتهامو نگه دارم تا بعدا براي آپديت يه سيستم ديگه كه به اينترنت وصل نيست استفاده كنم؟
همیلتون جان,فکر کنم آدرس رو اشتباه گذاشتی.
آدرس وارد شده وجود ندارد ، در صورتی که فکر میکنید آدرس وارد شده صحیح است مدیریت سایت را در جریان بگذارید
دوست عزيز پست مربوطه به پست اول اين تاپيك منتقل شده است.از پست اول اين تاپيك استفاده نماييد.
یه سوال همیلتون جان...
اگه کاری رو که شما گفتی بکنیم,باز هم به صورت تریال میمونه دیگه...درسته؟(ولی تریال طولانی مدت)
راهی نیست که کامل رجیستر بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)