تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 1004 اولاول ... 182425262728293031323878128528 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

شاتل هنوز اولشه باید اوضاعش خوب باشه.
    من با پارس آنلاین دانلودم به 120 میرسه نهایتاً.
    از طرف دیگه سراغ شاتل نرفتم چون پورت رو روی 512 میبنده ولی پارس روی 2 مگ میبنده که اگه نویز نداشته باشی تا 250 هم دانلود میتونی داشته باشی.
    هنوز تا شاتل اساسی راه نیفتاده بگیرید که 2 ماه بعد میشه مثل بقیه و بیشتر از ظرفیتش مشترک میگیره

فعلا که با پارس هستم چون اگه عوض کنم دوباره 2 هفته معطلی داره و هزار بار باید زنگ بزنم بیفتم دنبالشون تا خط رو تخلیه کنه 1 هفته هم بیفتم دنبال اینا نصبش کنن. خسته شدم بس که عوض کردم .

2. 2 کاربر از moderntalking123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezanew's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

بستگی به تعداد مشتری اون آی اس پی داره. هیچ کدوم از لحاظ سرعت با هم فرق نداره. بستگی به شانس داره که زمانی از یه آی اس پی سرویس بگیری که سرش خلوت باشه این طوری سرعتت بیشتره.

فقط فرقی که با هم دارن نحوه خدمات دهی شون هست. مثلا من از اینکه آنا اینترنت وب سایت اختصاصی داره و این که میتونی اعتبار اکانتت رو از طریق سایت چک کنی خیلی راضی هستم.
    راستی این سایت آنا خیلی چرت طراحی شده! خیلی...

من هنوز هم که هنوزه از اون آمار دهی سایتشون سر در نمیارم!! یه جورایی آدم باهاش راحت نیست! خوب بابا جون بیا بگو از اکانت این ماهم چند گیگ مونده دیگه! برداشته امتیاز بندی کرده یه چیزه چرتی از آب در اومده!! تازه تاریخ شروع و پایان دوره رو هم خودمون باید انتخاب کنیم! خوب دوره رو خودش حساب کنه دیگه (مثل پارس آنلاین)... من از بین این سیستم ها سیستم پارس آنلاین رو بیشتر می پسندم.

4. این کاربر از rezanew بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه h106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ormiye

پيش فرض

شاتل هنوز اولشه باید اوضاعش خوب باشه.
    من با پارس آنلاین دانلودم به 120 میرسه نهایتاً.
    از طرف دیگه سراغ شاتل نرفتم چون پورت رو روی 512 میبنده ولی پارس روی 2 مگ میبنده که اگه نویز نداشته باشی تا 250 هم دانلود میتونی داشته باشی.
    هنوز تا شاتل اساسی راه نیفتاده بگیرید که 2 ماه بعد میشه مثل بقیه و بیشتر از ظرفیتش مشترک میگیره

فعلا که با پارس هستم چون اگه عوض کنم دوباره 2 هفته معطلی داره و هزار بار باید زنگ بزنم بیفتم دنبالشون تا خط رو تخلیه کنه 1 هفته هم بیفتم دنبال اینا نصبش کنن. خسته شدم بس که عوض کردم .
    یعنی الان سرعت معمولی شما چه شبانه چه روزانه 120 هست شبا هم ثابته چند گرفتی؟ کدوم مرکز هستی ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

یعنی الان سرعت معمولی شما چه شبانه چه روزانه 120 هست شبا هم ثابته چند گرفتی؟ کدوم مرکز هستی ؟
    من شهید قندی هستم. نویز بالایی دارم به خاطر همین زیاد قطعی دارم که ربطی به شرکت نداره.
    روزا که سرعت بالاست 150 هم میرسه اگه سرور خوبی باشه بالاتر هم میره.
    شبا هم تورنت به 120 میرسونه اما دانلود معمولی کمتر. لااقل برای من که نویز بالایی دارم اینه سرعتم. شاید شما سرعتتون بیشتر بشه

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

راستی این سایت آنا خیلی چرت طراحی شده! خیلی...

من هنوز هم که هنوزه از اون آمار دهی سایتشون سر در نمیارم!! یه جورایی آدم باهاش راحت نیست! خوب بابا جون بیا بگو از اکانت این ماهم چند گیگ مونده دیگه! برداشته امتیاز بندی کرده یه چیزه چرتی از آب در اومده!! تازه تاریخ شروع و پایان دوره رو هم خودمون باید انتخاب کنیم! خوب دوره رو خودش حساب کنه دیگه (مثل پارس آنلاین)... من از بین این سیستم ها سیستم پارس آنلاین رو بیشتر می پسندم.
    میشه آدرسش رو بدی؟ اگه میشه یه عکس هم از نحوه آمار دهیش بزار.

داره خودمونی میشه h106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ormiye

پيش فرض

من شهید قندی هستم. نویز بالایی دارم به خاطر همین زیاد قطعی دارم که ربطی به شرکت نداره.
    روزا که سرعت بالاست 150 هم میرسه اگه سرور خوبی باشه بالاتر هم میره.
    شبا هم تورنت به 120 میرسونه اما دانلود معمولی کمتر. لااقل برای من که نویز بالایی دارم اینه سرعتم. شاید شما سرعتتون بیشتر بشه
    نگفتی قیمت چنده و سرویست چی هست

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

نگفتی قیمت چنده و سرویست چی هست
    همین سرویسی که به همه میدن دیگه گفتم بلکه همه میدونن.
    سرویس 128 سه ماهه 9 گیگ 37 تومن.

10. این کاربر از moderntalking123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من كه از شاتل راضي هستم. و يه پيشنهاد دوستانه برا همشهريام كردم كه شما هم شاتلو خودتون تست كنين.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

من كه از شاتل راضي هستم. و يه پيشنهاد دوستانه برا همشهريام كردم كه شما هم شاتلو خودتون تست كنين.
    شنیدم سرویس های ART نامحدود شده در عوض سرعتش رو به شدت پایین آورده یعنی 128 بگیری همون 16 دانلودت میشه. (مثل ترکانت قدیم)
    اما در کل مقایسه کردم نسبت به پارس گرونتر بود.
    یه توضیحی میدی کدوم سرویس رو گرفتی و حداکثر و متوسط سرعتت چنده؟ شبا روزا.
    Last edited by moderntalking123; 24-09-2010 at 14:26.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من سرويس ART1 گرفتم كه همون سرويس 128 نامحدود شاتل هست و سرعت دانلود من هم روزها و هم شبا 32 يا 33 هستش يعني 128 گرفتم ولي 2 برابر سرعت مي ده و سرعت من در واقع در حد سرويس 256 هست.
    من تو مركز قندي هستم. دوستم كه تو مركز ايثار هست اون هم همين شرايط منو داره.
    من كه واقعا از شاتل راضي هستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •