تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 59 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 583

نام تاپيک: تمامی سوالات و مباحث در مورد Nintendo Wii (فقط در اینجا)

اگه نباشه جاش خالی می مونه valapeji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شهری که هر چی توش می بینی باعث تحریکه

پيش فرض

آخرین قیمتش؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

طبق آخرین آماری که من دیروز گرفتم تو ایران سری جدیدش رو هیچ مغازه ای کپی خور نمی کنه فعلا ! یعنی نمی شه یا نمی تونن ، چون اون دوست آلمانیمون فرمودند می شه من باز آمار گرفتم هنوز تو ایران کسی به دانش هسته ایش پی نبرده ! قیمتشم کپی خورا شدیدا رفته بالا به 410 رسیده ...
    من تصمیم گرفتم wii بخرم،ولی هیچگونه اطلاعاتی در موردش ندارم:

دقیقاً چه مدلش رو باید بگیرم؟ (از نظر قفل منطقه ای و...)
    موقع خرید به چه نکاتی توجه کنم؟
    آخرین قیمتش؟
    ممنون
    موقع خرید ، فقط توجه کنید ترجیحا سخت افزاری کپی خور شده باشه ! در مورد منطقه ای هم تو ایران بیشتر کنسول های پال یا جی کره ای یافت می شه که این کره ای ها روش فریم ور های U رو می ریزن به نوعی تغییر جنسیت می ده می شه آمریکایی !!! خیلی مملکت باحالی داریم در ضمینه گیم اینا !

3. این کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت

پيش فرض

طبق آخرین آماری که من دیروز گرفتم تو ایران سری جدیدش رو هیچ مغازه ای کپی خور نمی کنه فعلا ! یعنی نمی شه یا نمی تونن ، چون اون دوست آلمانیمون فرمودند می شه من باز آمار گرفتم هنوز تو ایران کسی به دانش هسته ایش پی نبرده ! قیمتشم کپی خورا شدیدا رفته بالا به 410 رسیده ...

موقع خرید ، فقط توجه کنید ترجیحا سخت افزاری کپی خور شده باشه ! در مورد منطقه ای هم تو ایران بیشتر کنسول های پال یا جی کره ای یافت می شه که این کره ای ها روش فریم ور های U رو می ریزن به نوعی تغییر جنسیت می ده می شه آمریکایی !!! خیلی مملکت باحالی داریم در ضمینه گیم اینا !
    جدا 410 شده؟

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

مدلی رو که میگیرم باید pal باشه یا ntsc ؟

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

[دید ترین سیستم منو 4.2 هست که میتونید از طریق آموزش زیر هر دستگاهی رو با 4.2 کپی خور کنید !

اگر سیستم منوتون کمتر از 4.2 هست پیشنهاد میکنم که اول از طریق خود سیستم منو به 4.2 ارتقاء بدید و بعد کپی خور کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سری جدید دستگاه ها Bootmii رو به صورت Boot2 پشتیبانی نمیکنند و شما باید در کنار Bootmii برنامه Priiloader رو هم داشته باشید (برای نسخه 4.2 فقط میتونید از Priiloader استفاده کنید و نه Preloader) .

اگر دستگاهتون Bootmii رو به صورت Boot2 میتونه نصب کنه مشکلی ندارید .

به صورت سخت افزاری هم باید از این چیپ ها استفاده بشه که هنوز یک هفته نشده بیرون آمده :

کد:
    کد:
    این چیپ بعید میدونم که توی ایران باشه ، برای همین از همون روش نرم افزاری استفاده کنید . و البته حتما سیستم آپدیت ها رو هم از روی اینترنت و هم از روی دیسک بازی بلوک کنید و وقتی سیستم منوی جدید تر اومد یعنی 4.3 توی آپدیت عجله نکنید ! (البته اگر دستگاهتون از این جدید هاست)

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

11

مدلی رو که میگیرم باید pal باشه یا ntsc ؟
    فرقی نمی کنه دوست عزیز کنسول کپی خور مشکلی تو اجرای بازی های ریجین های مختلف نداره فقط باید مطمئن باشید بازی تون فایل آپدیت نداشته باشه ... اگه نرم افزاری کپی خور شده باشه که آپدیتم داشته باشه اصلا مهم نیست ....

sonixax دوست عزیز من گفتم مغازه دار ها تو ایران کپی خور نمی کنن ، تو ایران که کنسول هیچ گارانتی اینا نداره و شما از در مغازه رفتی بیرون دیگه به مغازه دار هیچ مربوط نیست چی خریدی ! بهتره کنسول رو کاملا کپی خور شده تحویل بگیرید البته هنوز دانشمندان تو تعطیلاتن احتمالا برگردن این جدیدا هم به همین روش هایی که شما فرمودید کپی خور می کنن ....
    Last edited by J A V I D; 31-03-2010 at 17:44.

8. 3 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

sonixax دوست عزیز من گفتم مغازه دار ها تو ایران کپی خور نمی کنن ، تو ایران که کنسول هیچ گارانتی اینا نداره و شما از در مغازه رفتی بیرون دیگه به مغازه دار هیچ مربوط نیست چی خریدی ! بهتره کنسول رو کاملا کپی خور شده تحویل بگیرید البته هنوز دانشمندان تو تعطیلاتن احتمالا برگردن این جدیدا هم به همین روش هایی که شما فرمودید کپی خور می کنن ....
    حتما این کار رو میکنند . ولی اون چیپ ها بعید میدونم حالا حالا ها بیاد ایران . من همون روز اول یکی سفارش دادم هنوز دستم نرسیده .

فقط بنده شدیدا امیدوارم یه باگ خوشگل توی Boot1 این جدید ها پیدا کنند که بشه Bootmii رو به صورت Boot2 روی اینها هم نصب کرد . عالی میشه اونطوری .

10. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

فرقی نمی کنه دوست عزیز کنسول کپی خور مشکلی تو اجرای بازی های ریجین های مختلف نداره فقط باید مطمئن باشید بازی تون فایل آپدیت نداشته باشه ... اگه نرم افزاری کپی خور شده باشه که آپدیتم داشته باشه اصلا مهم نیست ....

شرمنده زیاد سوال میکنم،اون قسمت قرمز رو متوجه نشدم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

شرمنده زیاد سوال میکنم،اون قسمت قرمز رو متوجه نشدم.
    شما چه کنسولی دارید ؟

کنسول های نسل جدید یه چیزی دارند که بهش میگن FirmWare مثل داشبورد 360 .

مال وی اسمش هست System menu .

بعضی بازی ها آپدیت دارند برای سیستم منو و بدون اینکه از شما پرسیده بشه آپدیت میکنه .

نرم افزاری میشه این دساتان رو بلوک کرد ولی سخت افزاری همش 2 یا 3 تا چیپ میتونند این کار رو بکنند .

13. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت

پيش فرض

میشه قیمت وسایل اضاقیشو بدید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •