نتونستم دانلود کنم چرا ؟
Hero Online
2MoonS
9Dragons
ArchLord
SilkRoad Online
تو mmosite باید عضو باشی بذاره دانلود کنی.البته عضویت و ودانلود هم مجانیه.
شاید بهتر باشه صبر کنی چند روز دیگه open beta شروع بشه شاید سایلنتش عوض شد.
Rohan online شش تا کلاس داره که همشون هم زن یا مرد دارن تو هر کلاس هم 3 تا گروه مختلف هستش.تاریخ دقیق شروعش هم معلوم نیست فقط گفته خیلی زود! تو یوتیوب ویدیوهای close beta هم هست.
دانلود هم نکنید صبر کنید سایت اصلیش سایلنت جدید فکر کنم میده واسه همین هم سایلنت تو سایت خودش الان نیست.
![]()
Last edited by merikhi; 12-05-2008 at 08:31.
اره میگم
دیروز میخواستم دانلود کنم
6 تا کلاس رو هم دیدم عجب توپیه
میگم میخوای همین رو بازی کنیم
من اول دانلود میکنم مشکلی نبود تو دانلود کن و بعدش بک تاپبک و اموزشش رو هم من میگم
تا سایلنت توی سایت اصلی نیومده دانلود نکن! زیاد طول نمیکشه فکر کنم همین هفته بیاد.
این بازی اولین بازی mmorpg با شبکه اجتماعیه!(social networl) تو این بازی باید دوستانی داشته باشید و رابطه شما با دوستان گویا توی بازی تاثیر داره! یه چیزی تو مایه های sims شاید!با چنین سیستمی بازیکنان مجبورن با هم بیشتر کار گروهی داشته باشند!
چند تا بازی هم هست که بعیده قبل از 2009 آماده بشه فعلا" دارن میسازن.یکیش crime craft که شبیه GTA هست.گفتن قراره مجانی باشه:یکیش هم mythos که خیلی چیز جالبیه این یکی.همینقدر کافیه که بدونین این توسط گروهی که Diablo2 رو ساختن داره ساخته میشه و مجانی هم هست این:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکره ایها هم یه بازی تو سبک کانترFPS دارن میسازن که اینم بازی شاخیه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شدیدا منتظرم
یک سئوال شما اینقدر اطلاعات رو از کجا میارین
سایت دارین
چیییییی ؟
سایتم کجا بوده!من سایتها و فرومهای خارجی رو زیاد میخونم واقعا" مطالبشون خیلی خوبن در هر موردی که بخوای.
راستی میکروسافت نرم افزار تلسکوپ مجانی داده تازگی! دانلودش کنید و لذت ببرید واقعا" معرکه است البته اگه علاقمند به دیدن فضا باشید!
حجمش هم 20 مگابایت بیشتر نیست یه چی تو مایه گوگل ارث.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by merikhi; 13-05-2008 at 12:42.
فکر نمیکردم الان بیاد
همین الان میرم دانلود کنم
ای کاش من اینگلیش بلد بودم (بلد هستما ولی نه اونطوری که همه رو متوجه بشم )
Last edited by alizshah; 13-05-2008 at 13:49.
سلام
1 = archlord فقط برای اون کشورها نیست اصلا اونجا هیچ چیزی در مورد اینکه فقط اون کشورها میتونن بازی کنن نیست
وقتی شما میخواهید رجیستر کنید میبینید که archlord هم هست اونجا یه نگا بکن چون من خودم این بازیرو انجام میدم
2= نمیخوام به کارتون دخالت کنم ولی گرافیک اون بازی جدید رو تو youtube دیدم در مقابل archlord هیچی نیست ... ار من میشنوید archlord رو بازی کنید...................
بای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)