آخه اين باحالتره.آخه شما که این قدر حرفه ای چرا از engine های حرفه ای تر استفاده نمی کنی؟؟؟
آخه اين باحالتره.آخه شما که این قدر حرفه ای چرا از engine های حرفه ای تر استفاده نمی کنی؟؟؟
مشكلات زياده ولي حتما كاملش ميكنم...سلام خدمت اقا هادی
من این بازیو ساختم(هنوز کامل نه) مشکلم اینه که وقتی می خواهم دشمن ها را بخورم انها از دیوار رد می شوند تیک solid را هم میزنم.......اینم سورسش.اگه میشه برام درستش کنین و بگین چیکار کردین.ممنون میشم.موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام هادی جان من هنوز منتظرم ها...بازی ما رو هم دانلود کن خبرشو بهم بده ممنون
خودت موضوع خاصي رو در نظر داري؟بگو تا من بگم.سلام هادی جان من هنوز منتظرم ها...بازی ما رو هم دانلود کن خبرشو بهم بده ممنون
پاسخ به:moha@@adسلام خدمت اقا هادی
من این بازیو ساختم(هنوز کامل نه) مشکلم اینه که وقتی می خواهم دشمن ها را بخورم انها از دیوار رد می شوند تیک solid را هم میزنم.......اینم سورسش.اگه میشه برام درستش کنین و بگین چیکار کردین.ممنون میشم.موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره ي سؤال شما بايد بگم كه شما چند مشكل داشتيد اولين مشكل اينه كه شما بايدكد زير رو در قسمتي كه دشمن قرمز به ديوار برخورد ميكنه وارد كنيد:
// created by hadi.d.b
{
if (hspeed == 0)
{
if (random(3)<1 && place_free(x-4,y))
{ hspeed = -4; vspeed = 0;}
if (random(3)<1 && place_free(x+4,y))
{ hspeed = 4; vspeed = 0;}
}
else
{
if (random(3)<1 && place_free(x,y-4))
{ hspeed = 0; vspeed = -4;}
if (random(3)<1 && place_free(x,y+4))
{ hspeed = 0; vspeed = 4;}
}
}
با اين كد حركت كاركتر ها راحتتر ميشه و بعد در مورد اون كاراكتر آبيه بايد در قسمت parent كه توي خود آبجكت قرار داره آبجكت دشمن قرمز رو انتخاب كني.
راستي من يه سؤال داشتم اونم اينه كه قصدت از ساخت اين بازي چيه؟
مگه قرار نشد که بازی رو دانلود کنی بعد مشکلشو برام بگی که چیکار کنم درست بشم اون سورسی هم که بهم دادی موقع اجرای بازی ارور میده.من زیاد سوالی ندارم بجز 2 تا و نصفی یکی راه رفتن(قدم زدن) یکی هم شلیک کردم به سمت رو به رو و اون نصفی هم منو بود که حالا اگه نشد ایراد نداره.ممنون
مگه قرار نشد که بازی رو دانلود کنی بعد مشکلشو برام بگی که چیکار کنم درست بشم اون سورسی هم که بهم دادی موقع اجرای بازی ارور میده.من زیاد سوالی ندارم بجز 2 تا و نصفی یکی راه رفتن(قدم زدن) یکی هم شلیک کردم به سمت رو به رو و اون نصفی هم منو بود که حالا اگه نشد ایراد نداره.ممنون
مرسی هادی جان مشکلم حل شد فقط این کدهایی که گفتی بزنم باید توی script بنویسم؟
در مورد سوالت که گفتی هدفم چیه منم دوست دارم که خودم بازی بسازم ولی به علت اینکه هنوز چیز زیادی نمیدانم می خواهم از شما کمک بگیرم و من هدفتم اینه که می خوام بازیهای کم حجم زیبایی درست کنیم شاید مورداستقبال شما قرار گیرد و من واقعا این کار را دوست دارم ولی متاسفانه به علت اینکه تا خرداد چیزی نمانده مجبورم درس بخوانم و برای همین هم فرصت نمی کنم بازی خوبی بسازم.اتشا. که بعد خرداد می خواهم با کمک شما فعالیتم را به صورت حرفه ای شروع کنم؟
ایا شما به من کمک می کنید؟
موفق باشی هادی جان عزیز بابت این کارها دوست من![]()
ميشه بيشتر توضيح بديدمگه قرار نشد که بازی رو دانلود کنی بعد مشکلشو برام بگی که چیکار کنم درست بشم اون سورسی هم که بهم دادی موقع اجرای بازی ارور میده.من زیاد سوالی ندارم بجز 2 تا و نصفی یکی راه رفتن(قدم زدن) یکی هم شلیک کردم به سمت رو به رو و اون نصفی هم منو بود که حالا اگه نشد ایراد نداره.ممنون
فكر كنم مشكل اولت مال دشمن بود آموزش به زودي آماده ميشه.البته اگه اون سورسو باز ميكردي توش بود.
شكليك كردن رو هم آماده ميكنم.
راه رفتن خود كاراكتر بازي ديگه؟
راستي بازي رو كه دادي اصل بازي بود يا... آخه خيلي ساده ولي پيچيده بود.
ساخت بازي يعني منظورم تا جايي است كه تمام بشه دقدقه ي من هست آخه من خيلي سخت گيرم و بسياري از بازي ها رو به اتمام نميرسونم.راستي اگه بخوان امتحانا رو فشرده بگيرن همگي بايد بريم پي كارمونا آخه من هم يه جورايي...مرسی هادی جان مشکلم حل شد فقط این کدهایی که گفتی بزنم باید توی script بنویسم؟
در مورد سوالت که گفتی هدفم چیه منم دوست دارم که خودم بازی بسازم ولی به علت اینکه هنوز چیز زیادی نمیدانم می خواهم از شما کمک بگیرم و من هدفتم اینه که می خوام بازیهای کم حجم زیبایی درست کنیم شاید مورداستقبال شما قرار گیرد و من واقعا این کار را دوست دارم ولی متاسفانه به علت اینکه تا خرداد چیزی نمانده مجبورم درس بخوانم و برای همین هم فرصت نمی کنم بازی خوبی بسازم.اتشا. که بعد خرداد می خواهم با کمک شما فعالیتم را به صورت حرفه ای شروع کنم؟
ایا شما به من کمک می کنید؟
موفق باشی هادی جان عزیز بابت این کارها دوست من
Last edited by hadibabaiy; 08-04-2009 at 21:42.
آقا هادی جون!نه این اصل بازیم نیست این یه نمونست چون کلا کاراکتر و همه چیز دیگه واسه بازیم ساختم!بعد آره همون راه رفتن کاراکتر رو میگم بعد این سورس که بهم دادی مشکل داشت اجرا نمیشد.ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)