تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 78 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 777

نام تاپيک: نصب ویندوز XP بروی لپ تاپ ها با چیپست Intel ICHXM و کنترلر Intel Matrix mass Storage

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

v20 عزیز
    من دقیقا همین مشکل شما رو داشتم.مشکل شما احتمالا بخاطر این هست که درایو DVD/CD لپ تاپ شما هم (مثل هارد)از نوع SATA هست و مطمئنا بخاطر درست اظافه نکردن درایور ساتا به سی دی ویندوزی هست که درست کردی و به همین خاطر درایو رو در اون مرحله شناسایی نمیکنه.من فایل های مخصوص درایور ساتا رو آپلود کردم.دانلود کن و با دقت به سی دی ویندوزی که با NLite درست میکنی اضافه کن.امیدوارم مشکلت حل بشه.فایل به صورت Rar هست که بعد از Unrar کردن میتونی از فایل هاش اضافه کنی و اونها رو به سی دی وبندوز اضافه کنی.اگر جواب نداد مطمئن باش ویندوزی که استفاده کردی مشکل داره
    اینم لینک دانلود درایور ساتا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از mahmoodrm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

رجيستر عزيز، من از DVD ويندوز p30world استفاده مي‌كنم. آيا اين ويندوز clean هست؟
    اگر نيست پيشنهاد خودتون براي خريد ويندوز xp از چه شركتي است؟
    یک سی دی بخر که معمولی باشه و هیچ تغییراتی روش نشده باشه ... حتی مال P30 هم clean نیست.

4. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوست عزيزم mahmoodrm مشكلم حل شد
    اميدوارم در تمام مراحل زندگيت موفق و سلامت باشيد و همچين اميدوارم روزي بتوانم افتخار حل مشكل شما رو داشته باشم.
    همچنين از كمك و توجه بقيه دوستان(REGISTERED USER - bahahs) هم ممنونم.

6. این کاربر از v20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bahahs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزيزم mahmoodrm مشكلم حل شد
    اميدوارم در تمام مراحل زندگيت موفق و سلامت باشيد و همچين اميدوارم روزي بتوانم افتخار حل مشكل شما رو داشته باشم.
    همچنين از كمك و توجه بقيه دوستان(REGISTERED USER - bahahs) هم ممنونم.
    خوب خدا رو شكر
    اميدوارم مشكل ديگر عزيزان هم مثل شما حل بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

v20 عزیز خیلی خوشحالم که راهنمایی من مشکل شما رو حل کرد.وظیفه بود.بنده هم برای شما آرزوی موفقیت دارم.

9. این کاربر از mahmoodrm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام خدمت تمامی دوستان عزیز بخصوص جناب محمد خان عزیز که راهنماییش خیلی به من کمک کرد
    همون جور که قبلا گفته بودم من یه لپ تاپ مدل CS110E sony vaio دارم.روش ویستا نصب بود و با کمی سعی تونستم اکس پی هم روش نصب کنم البته با استفاده از مطالب بسیار مفید محمد خان. .با توجه به اینکه سری CS جدیدترین سری لپ تاپ سونی هست در دانلود درایور های Downgrade به XP کمی با مشکل مواجه شدم ولی بالاخره تمامی درایور ها رو دانلود و نصب کردم و همه قابلیت ها رو فعال کردم حتی کلید های Fn رو.فقط الان تنها مشکلی که دارم اینه که وقتی سیستم رو با XP بالا میارم و یک CDیا DVD رو در درایو قرار میدم حدودا 15 یا 20 دقیقه با درایو دی وی دی کار میکنم یک دفعه وسط کار سیستم کرش میکنه و مجبورم به صورت دستی لپ تاپ رو رستارت کنم.مشکل از اینجاست که در حین کار یکدفعه درایو Undetected میشه و کلا در My Computer آیکون DVD-RAM ناپدید میشه و وجود نداره ولی وقتی restart میشه دوباره شناسایی میشه و به خوبی کار میکنه.گفتم شاید lمشکل سخت افزاری باشه ولی دیدم روی ویستا بدون هیچ مشکلی ساعت ها کار میکنه.بعدا متوجه شدم احتمالا باید درایو دی وی دیش SATA باشه(که البته با توجه به اینکه هاردش هم SATA بود درایورهاشو نصب کردم حتی تنظیمات SATA در رجیستری رو هم درست کردم) و دیدم وقتی در Intel Matrix storage console (که برنامه ای هست که هنگام نصب درایورهاش نصب میشه) روی چک کردن سخت افزارهای SATA کلیک میکنم و Rescan میکنم درست میشه و DVD-RAM رو DETECT میکنه , و همزمان با پیدا کردن درایو اون بالونی که در عکس میبینید هم ظاهر میشه ولی ممکنه دوباره همین مشکل بعد از چند دقیقه بوجود بیاد.عکسش رو هم در زیر میزارم.لطفا من رو راهنمایی کنید و بگید چطور میتونم مشکل رو حل کنم؟درایوری چیزی هست که با نصبش این مشکل حل بشه؟ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

عکست خوب اپلود نشده مشخص نیست چیه...

فکر نکنم مشکل از دانگرید کردن باشه . اگر الان کار میده تمام قسمت های لپ تاپ مشکلی نداره و ویندوز سالمه . احتمال داره مشکل از جایی دیگه مثل رم یا سی پی یو باشه که عامل ایجاد هنگ و کرش هستند

بهتره حالا که اپدیت کردی intel inf utility رو برای نوع چیپست ات و همچنین نوع ویندوز XP و جدیدترین ورژنش رو از اینتل بگیری و آپدیت کنی . اگر مشکل از تداخل IRQ ها باشه تا حدودی قابل رفع هست

ممنون محمد جان.من عکس رو دوباره اپلود کردم.ایندفعه لینکشو میزارم.این هم لینکش: لطف کن یه نگاهی بهش بکن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من هم اول فکر کردم شاید برای اکس پی مشکل پیش اومده و عوضش کردم ولی مشکل هنوز وجود داره.فکر نمیکنم عامل کرش از رم یا سی پی یو باشه علتش اینه که وقتی از درایو DVD-RAM چیزی رو اجرا کردم (مثلا Setup یک برنامه)و دارم با DVD-RAM کار میکنم یکدفعه درایو از کار میوفته در وسط کار و مسلم هست که از کار افتادن درایو در مثلا وسط اجرای ستاپ یک برنامه در حال نصب باعث اون کرشی میشه که ذکر کردم و جز با Restart دستی درست نمیشه.
    البته وقتی هیچ کاری با لپ تاپ انجام نمیدم و فقط روشن هستش گاهی برمیگردم و میبینم باز درایو DVD-RAM از کار افتاده ولی در این حالت میتونم درستش کنم و کرش نکرده و وقتی در Intel Matrix storage Center روی Rescan for plug and play Device کلیک میکنم بلافاصله DVD-RAM رو پیدا میکنه و میشناسه و به MY Computer اضافه میشه.اون بالون هم ظاهر میشه و پیغام زیر رو میده:
    A Storage device was connected.if this device is a port multiplier,only port 0 of the port multiplier will be active

این فایلی هم که فرمودی الان میگیرم و نصب میکنم و نتیجه رو اطلاع میدم

محمد خان میتونی یه راهنمایی کنی که من کدوم intel inf utilities رو باید بگیرم؟با توجه به مدل چیپست من نتونستم چیزی پیدا کنم.چیپستش این هستش:
    mobile board: Mobile Intel GM45 Express
    chipset: intel ICH9M-E/M SATA AHCI Controller
    ممنون

محمد خان عکس رو تونستی ببینی؟مشکل به نظرت از کجا میتونه باشه دیگه؟با intel inf utilities هم حل نشد.درایور مربوطه رو که گفتی نصب کردم ولی همچنان اون مشکل وجود داره :(

محمد جان مشکل من هنوز حل نشده و همین مشکل باعث شده اصلا نتونم درست حسابی با اکس پی کار کنم.راهی یا پیشنهادی نداری که بتونم این مشکل رو حل کنم؟
    Last edited by mahmoodrm; 20-11-2008 at 21:02.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

ویندوزی که نصب کردی سرویس پک چنده ؟ من در اینجور مواقع دو پیشنهاد میدم :

1- جدیدترین اپدیت های مایکرووسافت رو بگیری ممکنه برای حل این مشکل اپدیت اومده باشه

2- به سایت سونی بری و ببینی در بخش درایور اپدیت خاصی داره ؟

12. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

محمد جان يك سوال(شايد عجيب)
    كسي كه يك بار اين cd رو ميسازه تا آخر ميتونه ازش استفاده كنه؟
    يا شايد بهتره اينطوري بگم:

با اومدن cd هاي xp جديد.روش يه كار گيري از اين ich ها همين طوريه ديگه؟
    ich ها هم كه قاعدتا تغيير پذيير نيستند؟

ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بله روش یکی هست ... ولی چون لپ تاپ های جدید وارد بازار میشوند و چیپست های اونها فرق داره ، درایورهای جدیدتری را می طلبه ... برای همین پک ها باید جدیدترین نسخه باشند

مثلا ببینید چیپست های intel 945M از سال 2006 داشتیم که با فناوری Centrino عرضه شد و برای XP شناخته شده بودند اما با ورود چیپست intel 960 و فناوری intel matrix mass storage و چیپست های اختصاصی اون ، XP قدیمی جوابگو نبود غیر از اینکه کارخانه یک نسخه برات آماده می کرد. برای همین این روش اومد تا درایورها رو اضافه کنه

در پک های نسخه جدید ، باگ های قبلی هم برطرف میشه

15. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بله روش یکی هست ... ولی چون لپ تاپ های جدید وارد بازار میشوند و چیپست های اونها فرق داره ، درایورهای جدیدتری را می طلبه ... برای همین پک ها باید جدیدترین نسخه باشند

مثلا ببینید چیپست های intel 945M از سال 2006 داشتیم که با فناوری Centrino عرضه شد و برای XP شناخته شده بودند اما با ورود چیپست intel 960 و فناوری intel matrix mass storage و چیپست های اختصاصی اون ، XP قدیمی جوابگو نبود غیر از اینکه کارخانه یک نسخه برات آماده می کرد. برای همین این روش اومد تا درایورها رو اضافه کنه

در پک های نسخه جدید ، باگ های قبلی هم برطرف میشه

اما با اومدن سرويس پك هاي جديد
    ميتونيم از همين ich ها استفاده كنيم تا ويندوز روي لپتاپمون نصب بشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •