Only for Dear Registered User :
![]()
اقا از كجا متوجه بشم باطري سيستم 6 سل هست يا 9 سل
روي خودش كه چیزی ننوشته
باتری های 6 سلولی توانشان نوشته : 42WHr یا 53WHr یا 56WHr
و 9 سلولی نوشته : 85WHr یا 80 Whr
پس مشخصه ...
در ضمن اگر دل باشه ابتدای صفحه setup مینویسه ... کافیه F2 رو موقع بوت بزنی
میدونستی اگر پستت رو دوبار با فاصله یا در جاهای مختلف تکرار کردی میری توی لیست ignore من ؟ اونوقت دیگه من پست هات رو نمیبینم !سلام .به نظر شما لبتاب msi با مشخصات زیر چطور است؟
cpu: core2duo1.8
ram:2 gig
vga :224
hd:120
با قیمت 760000هزار تومان.ساخت چین.
و یا لبتاب فوجیتسوزیمنس امیلو ÷رو 3515:
cpu:coreduo 1.8
ram:1024
hd:120
با قیمت700000 هزارتومان وساخت المان.
این قانون منه
اگر کارت سرگرمی و خانگی هست بله داره ... چون بعضی ها میخواهند برای مولتی مدیا و فیلم و اینترنت و کارهای سبک و آماتوری بخرند و لپ تاپ های سونی ارزان پیشنهاد میشهیه سوال هم من دارم: ارزش داره به جای Hp ، یه سونی با همون قیمت ولی با امکانات پایین تر بخرم؟
ضمن تشکر از زحمات جناب رجیستر یورز عزیز یک سوال دیگه هم داشتم
برای خرید رفتم پایتخت خودم نظرم روی اچ پی 6755 هست اما یه فروشنده ای که اونجا بود و این مدل رو داشت
گفت که سری dv توی اچ پی ها خیلی مشکل دار هستند و خرابی زیاد دارن همین یه مقدار دل چرکینم کرد و احتمال داره 1530 بگیرم شما این مسئله رو تائید میکنید؟
اين لپتاپ چطوره؟
لپتاپ بهتر تو اين رنج قيمت سراغ دارين؟
dell 1520
cpu : 2.2
cache : 4m
ram : 2048
hdd : 160+
lcd : 15.4 WXGA
vga : geforce 8600
made : Ireland
Other Spec : Brite LCD-WebCam-6cell Battery-Yellow/Green
1,200,000
بيشتر هم برای اينترنت ميخوام
ممنون رجيستر جان
با نماينده ايران Hp حرف زدم . گفت واست پست مي كنيم اخه نمي تونم الان بيام تهران!!!
به نظرت ريسكه با پست؟
جالبه که خیلی ها خریدند هم توی ایران و هم جهان اما مشکلی نداشتند .... حالا اون فروشنده که اینطوری گفته باید دلیلش هم ازش میپرسیدی ! من که تایید نمیکنمضمن تشکر از زحمات جناب رجیستر یورز عزیز یک سوال دیگه هم داشتم
برای خرید رفتم پایتخت خودم نظرم روی اچ پی 6755 هست اما یه فروشنده ای که اونجا بود و این مدل رو داشت
گفت که سری dv توی اچ پی ها خیلی مشکل دار هستند و خرابی زیاد دارن همین یه مقدار دل چرکینم کرد و احتمال داره 1530 بگیرم شما این مسئله رو تائید میکنید؟
دل 1530 اگر بتونی بخری بهتر از HP هست ... ولی خوب باید یکم هم بیشتر سر کیسه را شل کنی
نه من خودم چطور از تهران می خرم ؟ همین شکلی ... به خاطر یک لپ تاپ که نمیشه رفت تا تهران !ممنون رجيستر جان
با نماينده ايران Hp حرف زدم . گفت واست پست مي كنيم اخه نمي تونم الان بيام تهران!!!
به نظرت ريسكه با پست؟
باید اهتماد کرد و چاره ای نیست اما یک شرکت معتبر آبروداری میکنه اغلب ....
مساله ای نیست
فقط یادتان باشه در کنار فکس یا ایمیل فیش بانکی واریزی حتما علاوه بر مدلی که انتخاب کردید به طور دقیق مشخصات و کانفیگ مربوطه رو ذکر کنید تا درصورت اشتباه فرستادن بهانه ای نباشد
برای کار شما مناسبه ... لپ تاپ قوی هست تقریبا با vostro 1500 همین کانفیگ یک قیمت هستاين لپتاپ چطوره؟
لپتاپ بهتر تو اين رنج قيمت سراغ دارين؟
dell 1520
cpu : 2.2
cache : 4m
ram : 2048
hdd : 160+
lcd : 15.4 WXGA
vga : geforce 8600
made : Ireland
Other Spec : Brite LCD-WebCam-6cell Battery-Yellow/Green
1,200,000
بيشتر هم برای اينترنت ميخوام
البته با این قیمت و مناسب کار شما :
hp dv6650
sony vaio FZ240
sony vaio CR240
toshiba Tecra A8-8514
toshiba tecra A9-9013
هم هستند که همون دل بهترین کانفیگ از لحاظ قدرت و بهترین قیمت را داره
Last edited by REGISTERED USER; 30-04-2008 at 10:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)