مثل اينكه دوستانمون رو دست كم گرفتياگه بهشون بگي فقط رو P1 نصب ميشه ديگه دليلي نيست كه رو گوشي ديگه نصب كنن.اگه هم نصب كنن عواقبش پاي خودشونه!
ضمن اينكه اين تاپيك جامع براي هك UIQ3 هستش.بهتره اينجا هم معرفي بشه.
به هر حال ممنون
مثل اينكه دوستانمون رو دست كم گرفتياگه بهشون بگي فقط رو P1 نصب ميشه ديگه دليلي نيست كه رو گوشي ديگه نصب كنن.اگه هم نصب كنن عواقبش پاي خودشونه!
ضمن اينكه اين تاپيك جامع براي هك UIQ3 هستش.بهتره اينجا هم معرفي بشه.
به هر حال ممنون
درسته حسین جان ولی اینجا یه تاپیک کلی هست و موضوع مورد بحث ما مختص P1...به هر حال من لینک تاپیک و مشخصا پست رو دادم.اگه می خواین و لازم می دونید تا پست رو بطور کامل اینجا هم قرار بدم.
برنامه رو چک کردم...هیچ تغییری احساس نکردم.![]()
آیکنهای Sticker گوشی آیفون برای P990
البته این آیکنها به همه گوشی ها UIQ میخوره فقط ممکنه در بعضی هاشون کامل عوض نشه.
![]()
افکتهای بک گراند برای واکمن پلیر گوشی W960
زیاد نمیتونم توضیح بدم.چون خودم تست نکردم.ولی چیزی که معلومه اینه که مثل بقیه هکها همش کپی کردنیه!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
حسین جان این افکت ها رو که خودش داره...چیزی اضافه تر از اوناست؟
پلیر W960 رو که روی P1 نصب کردم اینارو داره.
سلام حسین جون یادته که من گوشیم خراب بود ولی یه فایلی بود که نوشته بود Walkman اون رو که باز می کنم 4تایی افکت برای مدیا پلیر مثل اینا که گذاشتی داره ولی اون میوزیک پلیری که اصلیه گوشی هست هیچی نداره ؟ !!
برای یکی دیگه گوشیشو هک کردم همچین چیزی توش نبود . می خواستم ببینم شما همچین چیزی دارید یا نه ؟؟
نه اين مخصوص پلير گوشي W960 هست و براي واكمن 3 كه روي P1 نصب ميشه نيست![]()
خوب اين واكمني كه نصب ميكني روي پلير خود گوشي كه جايگزين نميشه.خودش به عنوان يك برنامه جدا ميره توي برنامه ها.
پارازيت: بريد قسمت بازي هاي UIQ3 چند تا بازي توپ گزاشتم![]()
من با مجموعه XBOX تمام آيكنهاي گوشيمو (p900) عوض كردم غير از آيكني كه در حالت فليپ بسته در سمت راست قرار دارد (Today, My Shortcots) لطفا بگيد چكار كنم چون نماي بدي داره![]()
اين بازيا رو كجا گذاشتي؟
يعني من تو اين سايت جايي به اسمه بازي هاي UIQ3 نديدم![]()
Last edited by vahid_jam2; 30-04-2008 at 22:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)