همه دوستاني كه خواهان انتقالي هستند ميتونن به من با email اطلاع بدن.در كوتاه ترين زمان كارشونو درست ميكنم.سراسري و آزاد.شمارتون هم بنويسيد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه دوستاني كه خواهان انتقالي هستند ميتونن به من با email اطلاع بدن.در كوتاه ترين زمان كارشونو درست ميكنم.سراسري و آزاد.شمارتون هم بنويسيد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من دانشجوی کارشناسی ترم 2(این ترم که هنوز شروع نشده) مکانیک دانشگاه صنعتی قم هستم. معدلم هم بالای 17 هست!
میخواستم بدونم امکانش هست برای دانشگاه عباسپور(شهید بهشتی) حتی شده یه ترم مهمانی بگیرم؟ راستش فکر کنم بتونم یه بیماری هم ردیف کنم
که نمیتونم به مدت زیاد تو اتوبوس بشینم.هزینه هر ترم چقدر هست؟فکر میکنید موافقت میکنند؟
سلام
اگر ساکن تهران باشید امکانپذیر هست .ولی چون دانشگاه سطح یک هست به سختی ....
و فقط در حد میهمانی ترم امکانپذیر هست ...
موفق باشید
سلام
بسته به محل زندگی و نوع انتقال داره .
با امور داشنجویی دانشگاه مطرح کنید ...
ممنون بابت پاسختون!
بله ساکن تهران هستم، و در مورد اینکه فرمودید دانشگاه سطح یک هست، چون به نظرم سطح پایین ترین دانشگاه سراسری تهران هستش اونو پیشنهاد دادم ،درسته؟؟
اخریا ک گفتند انتقال دانشجو زیاد نباید سختگیری بشه .البته چون معدلتون خوبه مساله نیست یک ترم میتونید بگیرید مهمانی در صورتی ک معدلتون بالای 17 بمونه خیلی کارتون راحتتر خواهد بود ...
البته اگر متاهل باشید یا یک سری چیزاهای دیگه راححتر امکانپذیر هست ...
اگر ک موفق ب این کار شدید خبرش رو هم به ما بدید ک برای اطلاع سایر دوستان منعکس کنیم ....
توی دوره کارشناسی میشه ترم دوم انتقال دائم گرفت از دانشگاه علامه تهران به دانشگاه زاهدان؟ بومی زاهدان
دوست عزیز انتقالی دائم برای شما اشتباه محض هست! باید میهمان دائم بگیری چون تو انتقال مدرکت رو زاهدان میده ولی در میهمانی وقتی درست تموم شد برمیگردی مدرکتو از تهران میگیری...
میهمانی دائم میدن؟ انتقالی چه طور؟ برای اینکه واسه ترم بعدی(مهر ) زاهدان باشم کی باید اقدام کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)