دوتا سوال دارم ....
یکی اینکه دانشجو های کارشناسی کی کنکور ارشد میدن ؟؟؟
منظورم اینه وقتی ترم چندن؟؟؟
دومیش اینه که منابع واسه کنکور ارشد برا رشته ی علوم کامپیوتر کدوم درسان؟؟؟
دوتا سوال دارم ....
یکی اینکه دانشجو های کارشناسی کی کنکور ارشد میدن ؟؟؟
منظورم اینه وقتی ترم چندن؟؟؟
دومیش اینه که منابع واسه کنکور ارشد برا رشته ی علوم کامپیوتر کدوم درسان؟؟؟
سلام
میتونید بگید مهندسی مکانیک گرایش ساخت تولید در کارشناسی ارشد چند گرایش داره ؟
برای کارشناسی ارشد باید از سال چندم اقدام کرد ؟
منظورتون از سوال اول را درست متوجه نشدم اگر قصد شرکت در آزمون 89 را دارید باید تا شهریور 89 درستان تمام شده باشه و در غیر این صورت می توانید به صورت المپیاد دانشجویی در آزمون شرکت کنید
زبان عمومی و تخصصی- ریاضی1و2 - آمار - مبانی کامپیوتر- گسسته -ساختمان داده -طراحی الگوریتم -اصول سیستم های کامپیوتری- نظریه- آنالیز عددی(2و6و3و3و3و3و3)
باید از سال چندم به کلاس های پارسه بریم؟
ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازس هرچی زودتر بهتر
سلام دوستان
آقا من یه سوال در مورد کارنامه نهایی کارشناسی ارشد داشتم.می خواستم بدونم این که میگه" رتبه آخرین فرد قبول شده "یعنی چی؟من بعضی از انتخاب ها رو دیدم که هر دوشون یک رتبه آخرین فرد قبول شده داشت .یعنی یک نفر تو دو تا انتخاب قبول شده؟
سلام دوستان
من دانشگاه آزاد مکانیک جامدات قبول شدم و ثبت نام کردم
راستش زیاد درس نخوندم (خلاصه دانشگاه آزاد هست اونم شهرستان)
اما می خوام توی این 4 سال اساسا تلاش کنم و درس بخونم و حتما دانشگاه روزانه شهر تهران قبول بشم
دوستان لطفا بگید که از این ترم اول رو چه مباحثی بیشتر بخونم و با کجا ها در ارتباط باشم (مثلا انجمن مهندسان مکانیک خوبه؟) که علمم بیشتر باشه (و اینکه امکان داره با پارتی از مکانیک جامدات بیام مکانیک سیالات شیراز؟ چون شیراز جامدات نداره و من از جامدات هم بیشتر خوشم می یاد اما اون جایی که هستم واحد درجه یک نیست و شیراز خیلی سخت تر و بهتر هست اصلا چقدر اختلاف داره؟)
با تشکر
بای
کسی به این تایپک سر میزنه که به من جواب بده ؟
چند درصد از قبولی هایه کنکور ارشد دولتی از دانشگاه ازاد است وچند درصد از دولتی است ؟
رشته مهندسی برق
والا سوال شما كمي بي معني هست . نمي شه گفت كه . گرايش هاي مختلف . دانشگاه هاي مختلف . بايد جزيي بگيد
من زشتم علوم کامپیوتر میخوام برای ارشد برم آی تی . منابع کدوم رو باید بخونم ؟ اگه بخوام بدون کنکور برم ارشد رو چه شرایطی لازمه؟
دانشگاه شیخ بهایی اصفهان هم هستم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)