تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 69 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 687

نام تاپيک: Prince of Persia: Warrior Within

اگه نباشه جاش خالی می مونه korosh bozorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

راه گذر از مرحله ی دیو بالدار با تنه ی شیر چیست؟
    چگونه باید این غول رو زد.

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

اگه شمشیر آب رو گرفتید که آسونه زدنش .
    شما تا میتونید باید بزنید و وقتی رفت هوا فرار کنید تا توی حمله ای که میکنه به شما نخوره بعد که اومد پایین از پشت سر برید تا میتونید بزنید اما حواستونم به حرکت دمش باشه.
    لازم به ذکر که از کند کردن زمان به خوبی باید استفاده کنید .

داره خودمونی میشه payam2200#'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ببخشید من بازی رو تمام کردم اما تو یجا موندم حالا بعد از کشتن داهاکا سناریوی بازی چطور تغییر میکنه!!!؟

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط korosh bozorg
    راه گذر از مرحله ی دیو بالدار با تنه ی شیر چیست؟
    چگونه باید این غول رو زد.
    علاوه بر توضيحات امين جان اين رو هم بگم كه فقط بايد به پشت پاهاش ضربه بزنين. اول زمان رو كند كنين بعد بهش نزديك بشين و به پشت پاهاش ضربه بزنين.

نقل قول نوشته شده توسط payam2200#
    ببخشید من بازی رو تمام کردم اما تو یجا موندم حالا بعد از کشتن داهاکا سناریوی بازی چطور تغییر میکنه!!!؟
    من متوجه نشدم ميشه بيشتر توضيح بدين؟ بعد از كشتن داهاكا ديگه بازي تموم ميشه ديگه

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    شايد منظورتون ادامه داستان كه بايد گفت كه اينكار در شماره 3 اين بازي ادامه پيدا ميكنه كه كالينا دستگير ميشه .
    آره منظورتون همين بود ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

نه شما می گین که آپگرید ها را بگیرید تا با داهاکا مبارزه کنید من با داهاکا مبارزه نکردم اما باز داهاکا به وسیله ی مهره ای که پرنس در سینه دارد کشته میشه من میخواستم بدانم کع بعد از کشدن داهاکا بازی چطور ادامه می یابد(با آپگرید)

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نه شما می گین که آپگرید ها را بگیرید تا با داهاکا مبارزه کنید من با داهاکا مبارزه نکردم اما باز داهاکا به وسیله ی مهره ای که پرنس در سینه دارد کشته میشه من میخواستم بدانم کع بعد از کشدن داهاکا بازی چطور ادامه می یابد(با آپگرید)
    سلام

نه اينجوري داهاكا نمي ميره. شاهزاده سرنوشت خودش رو عوض مي كنه اما كايلينا نمي تونه سرنوشتش رو عوض كنه و توسط داهاكا نابود ميشه چون متعلق به اين زمان نيست اما چون الان شاهزاده تو زمان خودش هست داهاكا نمي تونه باهاش كاري انجام بده و بعد از انجام دادن ماموريتش يعني نابود كردن كايلينا برميگرده.

اما اگه آپگريدها رو بگيرين،‌آخرش جون كايلينا رو نجات ميدين و با داهاكا مي جنگين. وقتي داهاكا رو شكست دادين، هم شاهزاده و هم كايلينا سرنوشتشون رو عوض كردن و باهم به بابل ميرن. ادامه اين سري يعني POP3 از همينجا شروع ميشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه korosh bozorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با درود
    این عکسی هست از سیو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس از این داهاکا! شاهزاده را به یک چاه پرتاب میکند که از آن چاه به اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میرسیم. در اینجا دقیقا باید چه چیز روی بدهد.
    کمی هم درباره ی این زمان عوض کردنها و دلیل اون روشنگری کنید سپاسگزار میشم.(آیا در جایی اشاره شده که برای نمونه از دوره ی هخامنشیان به زمان ساسانیان دگرگون میشود؟ چرا که من در بازی همخط پهلوی و هم خط پارسی باستان رو میبینم!

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط korosh bozorg
    با درود
    این عکسی هست از سیو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس از این داهاکا! شاهزاده را به یک چاه پرتاب میکند که از آن چاه به اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میرسیم. در اینجا دقیقا باید چه چیز روی بدهد.
    کمی هم درباره ی این زمان عوض کردنها و دلیل اون روشنگری کنید سپاسگزار میشم.(آیا در جایی اشاره شده که برای نمونه از دوره ی هخامنشیان به زمان ساسانیان دگرگون میشود؟ چرا که من در بازی همخط پهلوی و هم خط پارسی باستان رو میبینم!
    سلام

اينجاي بازي يه خورده زيادي پيچيده هست و خيلي راه بايد برين تا برسين به مقصد. اگه به اينترنت پرسرعت دسترسي دارين من براي اون قسمت لينك فيلم بازي رو بذارم براتون.

در مورد اين زمان عوض كردن ها من زياد دقت نكردم به اين چيزاش. چيزي كه من ميدونم اينه كه شاهزاده براي عوض كردن سرنوشت خودش بر ميگرده به گذشته. قسمت اول بازي بيشتر به موضوع شاه ها بستگي داشت كه من پيشنهاد مي كنم اون رو هم امتحان كنين. اون شروع مي كنه داستان جنگ پدر شاهزاده رو از اول تعريف مي كنه و ...

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ببخشید اگه ممکنه آخرین آبدیت و بیشتر توضیح بدین با توضیح های قبلی نتونستم پیدا کنم.همچنین از آقای مهدی تشکر می کنم به دلیل توضیح کامل

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •