سلام دوستان.من يه مشكلي دارم با گوشي 5610 وقتي ميخوام به نرم افزار هاي چت متصل بشم اين پيغام را ميده.This application is not from a trused supplier
راه حلي واسه برطرف شدن اين مشكل هست؟
لطفا زود جواب بدين
سلام دوستان.من يه مشكلي دارم با گوشي 5610 وقتي ميخوام به نرم افزار هاي چت متصل بشم اين پيغام را ميده.This application is not from a trused supplier
راه حلي واسه برطرف شدن اين مشكل هست؟
لطفا زود جواب بدين
چرا صدای موزیک توی 5610 پت پت میکنه ؟ انگار بلالو گذاشتی رو آتیش . اعصابمو خورد کرده . هیچ راه حلی نداره ؟ جان من زود جواب بدین . خدا وکیلی آخرت گوشیه ولی نمودم چرا صداش پارازیت میده .
نه بابا همچین مشکلی نداره .....
اتفاقاً خیلی صدای خوب و شفافی داره .....
تازه اینجوری شده یا از اول هم همینطوری بود ...؟
ایراد از فایلیه که شما داری پخش میکنی دوست عزیز
من توی چند صفحه قبل هم گفتم
كسي نبود جواب منو بده؟يعني كسي تا بحال به اين مشكل بر نخورده؟
تو این 4ماهی که دادش من داره هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشته حتی یک بارم هم هنگ نکرده هر فایل جاوا نصب می کنه راحت جواب میده احتمالا گوشیتون تقلبی یا اصل نیست
شما باید access point بسازی تا بتونی کانکت بشی
ساختم نشد.
ميشه به طور كامل بگيد بايد چيكار كنم؟
يعني به عبارتي بايد به صورت دستس تنظيمات اينترنت را انجام بدم؟
Menu>Settings>Configuration>Personal Config.sett.>Add>Access point>Account name=Irancell-GPRS
بعد برمیگردیم به منو قبلی یعنی Access point حالا وارد Access point settingsمیشیم و
Access point settings>Data bearer=packet data>bearer settings>Packet data acc.pt.>Access point= mtnirancell>ok
بعد به منوی Configuration برمیگردیم و وارد. Preferred access pt میشیم و اون Irancell-GPRS که ساختیم رو Select میکنیم
حالا کنکت شید با یاهو
خيلي ممنون ميرم امتحان كنم ببينم چي ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)