سلام
مشخصات سيستم من اينه:
CPU:2.4GHZ CELL
RAM:256MB
VGA:128
HDD:80GB
بااين سيستم ميتونم اين شبيه ساز جديدى که تو فروشگاه اومده رو استفاده کنم؟!
سلام
مشخصات سيستم من اينه:
CPU:2.4GHZ CELL
RAM:256MB
VGA:128
HDD:80GB
بااين سيستم ميتونم اين شبيه ساز جديدى که تو فروشگاه اومده رو استفاده کنم؟!
فکر نکنم. دستکم RAM کامپیوتر شما خیلی کم هست. به نظر من (نمیدونم Requirement خود برنامه چی هست) اما RAM برای این برنامه حداقل 2 گیگابایت باید باشه. کامپیوتر خود من با این مقدار RAM این برنامه رو خوب اجرا میکنه اما جای دیگه با 8 گیگابایت RAM دیدم که خیلی طبیعی تر اجرا میشد.
سيستم مورد نياز براي اجراي بازي Microsoft Flight Simulator X :
اطلاعات مورد نیاز بازی :
Customization: Editing Tools
Number of Players: 1 Player
Number of Online Players: 32 Online
DirectX Version: v9.0
Operating System: Windows XP
حداقل سیستم مورد نیاز :
System: 1.0 Ghz or equivalent
RAM: 256 MB
Video Memory: 32 MB
Hard Drive Space: 14000 MB
سیستم توصیه شده :
System: 3.6 GHz CPU or equivalent
RAM: 2048 MB
Video Memory: 512 MB
Hard Drive Space: 14000 MB
اينارو توسايت زده،مال من تقريبا به حداقل ميخوره!فکرکنم بايد با 2004 سرکنم!
كسي ميدونه درب هاي قسمت cargo چطور باز ميشن؟
-تا الان من فقط با ديدم landing ميكردم اما يوهو به سرم زد كه تو هواي پر از مه ...
اما خيلي مشكله بخاطر همين گفتم بايد landing با autopilot هم ياد بگيرم .
از اينجا ميگم كه من هميشه" سرعت و ارتفاع و direct gps رو on ميكنم تا وقتي كه به مقصد نزديك بشم بعد خودم همه ي كار هارو انجام ميدم.
خوب حالا مي خوام يكي يه روش بهم ياد بده كه درست هواپيما سر باند و در مسير درست قرار بگيره.
البته بگم يه چيزايي از adf و nav و اينا ميدونم اما نميدونم چطور باهاش كار كنم
يه چيزايي هم تو پست هاي قبلي خوندم اما چيز زيادي حاليم نشد.
ممنون.
برای باز کردن cargo باید Shift+E رو بزنید و بعد از آن بلافاصله 2 را فشار دید. دقت کنید که ابتدا Shift+E و آنها را رها کنید و بد کلید 2.
برای فرود ILS یا اتوماتیک فکر کنم یه پست گذاشته بودم راجع به ست کردت فرکانسها و کلید approach.
خسته نباشین. اگه میشه یه توضیح دربارهی چه جوری اعلام کردن این که کمر بند ها را با ز کنید و یا تا دقایقی دیگر در فرود گاه به زمین خواهیم نشست و ... بدهید. آخه شما گفتید جزییی ترین کار ها هم با خودمونه اصلا این چیزا جزش هست؟ درباره ی تخلیه بار هم توضیح بدین.![]()
اگه میشه یه توضیح هم واسه اتو پایلوت بدین.میگن تو fsx با دکمه ی x خاموش و روشن میشه اما من وقتی این دکمه رو میزنم تغییری مشاهده نمیکنم.
در FSX این کار رو نمیشه کرد اما با نصب fspassenger وقتی ارتفاع رو برای فرود کم کنید مهماندار نزدیک شدن به فرود رو اعلام میکنه و همچنین هنگام فرود اضطراری که فریادها و دلهره مسافرین رو هم در پی داره. کنترل بیشتر مانند سرو غذا و یا نمایش فیلم رو هم دارید.
باید کار کنه. حتی وقتی با x سیستم اتوماتیک رو خاموش کنید معمولا آژیر می کشه.
توضیح اجمالی و آموزش اتو پایلوت در مقاله ی صفحه ی اول هست ولی تنظیم فرکانس برای فرود خودکار در صفحات قبلی توضیح داده شده.اگه میشه یه توضیح هم واسه اتو پایلوت بدین.میگن تو fsx با دکمه ی x خاموش و روشن میشه اما من وقتی این دکمه رو میزنم تغییری مشاهده نمیکنم.
شما چرا اصلا اینکار رو میکنی ؟؟
مثل یه خلبان کارکشته دکمه اتوپایلوت رو که روی خود پنل هواپیما هست رو engage بکن !!
فکر کنم اسمش cmd یا AP هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)