رو نصب کردم نسخه کلاینت رو ساختم بعد نصب فقط فریز کرد.!
رو نصب کردم نسخه کلاینت رو ساختم بعد نصب فقط فریز کرد.!
Last edited by gilane-ma; 26-11-2010 at 12:17.
سلام دوستان
من نسخه 7/5 را نصب كردم بعد آنرا غير فعال نموده و چند نرم افزار را نصب كردم و ضمن نصب آنتي ويروس آنرا آپديت نمدم سپس كامپيوتر را ريستارت كردم ديگر خبري از ديپ فريز نبود همه گزينه ها در نوار ابزار start وجود داشت اما اصلا نشانگر آن در نوار ابزار پايين دسكتاپ ظاهر نمي شود . حتي گاهي هنگام نصب يك نرم افزار كامپيوتر ريستارت مي شود گاهي هم خود به خود ريستارت مي شود .
ضمنا دو سه روزي است كه وقتي روي گزينه آن در start كليك مي كنبي مراحل نصب آن ظاهر مي شود كه آن هم eror 2000000 مي دهد
لطفا كمكم كنيد
من ميخوام ديپ فريزمو ريست كنم تا يه برنامه نصب كنم اما موقع باز كردن Deep Freeze Administrator با اين پرنجه جديد مواجه ميشم چيكار بايد بكنم؟![]()
ميتونين راهنمايي كنين شديدا نيازم هست نصب اون برنامه
![]()
دوستان عزیز ارزش داره این برنامه رو نصب کنم ؟ اذیت که نمیکنه ؟
اره خيلي عاليه فسط نسخه كاملشو نصب كن تا هميشه بتوني برنامه هاي جديد رو نصب كني من با اين برنامه 4 ساله ويندوز عوض نكردمدوستان عزیز ارزش داره این برنامه رو نصب کنم ؟ اذیت که نمیکنه ؟
بعد این برنامه از تغییرات توی فایل ها هم جلوگیری میکنه ؟ مثلا فایل txt یا مثلا کلید های رجیستری ؟
یا مثلا این برنامه های کرک شده که به نت وصل میشن و یک باگی میندازن تو برنامه هم جلوگیری میکنه ؟ البته فایروال هم دارم ولی برای احتیاط میگم .
كسي اينجا هست بتونه كمك كنه؟
ببین شما هر درایوی رو فریز کنی هر مرتبه سیستم رو ریستارت کنی دوباره بر میگرده به حالت قبل از فریز بزار اینجوری بهت بگم مثلا فرض کن هارد شما فقط یه درایو داره و تو اونم ویندوز ریختی ! اگه این درایو رو فریز کنی با خیال راحت می تونی سورس ویروس دانلود کنی و رو ویندوزش امتحان کنی ببینی چی میشه بعدشم که کارت تموم شد یه ریستارت می زنی و دوباره ویندوز سالم و بی ویروس در خدمت شماست ! بدون هیچ تغییری ! از این بیشتر می خوای ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)