تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 28 از 3745 اولاول ... 1824252627282930313238781285281028 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

آخوند جون همه را گیج کردی ها. بابا بگو 4 گیگ.بازم که خودت گفتی 6 گیگ.
    بقیه را هم چک کنید ببینید دست خورده یا نه؟

من روز اول200 مگ دانلود کردم.الکی زنگ زدم گفتم چقدر مصرف شده؟گفت هیچی.گفتم جون من دقت کن.
    گفت والا هنوز هیچی.
    اگه الان زنگ بزنم بازم بگن هیچی خیلی حال میده.ولی به همین خیال باشم.
    آره حواسم نبود شما ببخش
    بقیه رو چک کردم ، نه فرقی نداشت بقیه ، البته چند تایی از سرویس نا محدود رو چک کردم ، به نظرم فرقی نکرده بود ( تو هزینه خام ) تو حجمی ها هم همین تفاوت بود دیگه .
    به نظرم ، شارژ کردن 3 ماهه از همه بهتره ، اگه همین جوره بمونه البته ...
    برا من هم که تا اینجا یک گیگ بهم تخفیف دادن .....

یا حق

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض آسیا تک پنجاه درصد گرون کرده!!!!!!

آسیا تک پنجاه درصد گرون کرده!!!!!! این آسیا تک خجالت نمیکشن !!! برداشتن کلی رو تعرفه ها کشیدن!!! 50% کشیدن رو تعرفه خیلی ظلمه همه جای دنیا اینترنت هزینش ارزونتر میشه سرعتش بالاتر تو ایران بر عکسه!هیچ کسی هم رو کارای اینا نظارت نمی کنه برای حقوق مشتری هیچ کس ککش نمی گزه موقع محدودیت و نابود کردن بنیان اینترنت که میشه هزار تا متولی داره!!! بابا به خدا افغانستان وضع اینترنتش از ما بهتره. حالا من دیگه نمیتونم سرویس دهندمو عوض کنم منطقه ما که شلوغه اگر هم نبود کلی طول میکشید سوییچ کنم شرکت دیگه.این آسیا تک پشتیبانیش افتضاحه نصفه شبم اشغاله فروششون هم دست کمی نداره پول واریز کردنم مکافات دیگه.در هفته به طور متوسط سه بار قطع میشد که این آخریها خوب شده بود که چشممون به قیمتای جدیدشون روشن شد! حیف به اینترنت نیاز دارم (کی نداره!!!) حالا زورکی باید پول بیشتری بدم وچاره ای هم نیست.رفتم اونجا اعتراض کردم میگن قیمتای شاتل و پارس آنلاین هم کم نیست!!!!! عجب!!! نمیدونم واسه این وقتا چرا گروناشو مثال میزنن!!! پارس آنلاین که هممون میدونیم دلیلش چیه.اون لابی قدرتمندی داره .یادمه اون زمانا که اینترنت هنوز ----- نبود پارس آنلاین سرخود واسه خودشیرینی کلی سایتا رو ----- کرده بود الانم کلی قراردادای کتو کلفت اینورو اونور داره خوب کسی که دلش به حال پول منو شما که نمیلرزه ....خودتون دوستای عزیز که میدونید قرارداد ها تو ایران چطور و با کیا بسته میشه .....
    درضمن من نمیگم که این دوستانی که اومدن نظر مثبت دادن مال آسیاتک هستن ولی نظراتشون خیلی عجیبه!!! کلن من میگم تا متولی اینترنت در کشور به این دید به اینترنت نگاه میکنند باید بریم پاشونم ببوسیم که اجازه میدن با همین دایل آپ هندلی که خیلی از مردم شهرهای کوچکتر نمیتونن از اونهم استفاده کنند وصل بشیم!!!!! خیلیها هستن که علاقه دارن کلا دکان اینترنت تخته بشه تو ایران

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

آسیا تک پنجاه درصد گرون کرده!!!!!! این آسیا تک خجالت نمیکشن !!! برداشتن کلی رو تعرفه ها کشیدن!!! 50% کشیدن رو تعرفه خیلی ظلمه همه جای دنیا اینترنت هزینش ارزونتر میشه سرعتش بالاتر تو ایران بر عکسه!هیچ کسی هم رو کارای اینا نظارت نمی کنه برای حقوق مشتری هیچ کس ککش نمی گزه موقع محدودیت و نابود کردن بنیان اینترنت که میشه هزار تا متولی داره!!! بابا به خدا افغانستان وضع اینترنتش از ما بهتره. حالا من دیگه نمیتونم سرویس دهندمو عوض کنم منطقه ما که شلوغه اگر هم نبود کلی طول میکشید سوییچ کنم شرکت دیگه.این آسیا تک پشتیبانیش افتضاحه نصفه شبم اشغاله فروششون هم دست کمی نداره پول واریز کردنم مکافات دیگه.در هفته به طور متوسط سه بار قطع میشد که این آخریها خوب شده بود که چشممون به قیمتای جدیدشون روشن شد! حیف به اینترنت نیاز دارم (کی نداره!!!) حالا زورکی باید پول بیشتری بدم وچاره ای هم نیست.رفتم اونجا اعتراض کردم میگن قیمتای شاتل و پارس آنلاین هم کم نیست!!!!! عجب!!! نمیدونم واسه این وقتا چرا گروناشو مثال میزنن!!! پارس آنلاین که هممون میدونیم دلیلش چیه.اون لابی قدرتمندی داره .یادمه اون زمانا که اینترنت هنوز ----- نبود پارس آنلاین سرخود واسه خودشیرینی کلی سایتا رو ----- کرده بود الانم کلی قراردادای کتو کلفت اینورو اونور داره خوب کسی که دلش به حال پول منو شما که نمیلرزه ....خودتون دوستای عزیز که میدونید قرارداد ها تو ایران چطور و با کیا بسته میشه .....
    درضمن من نمیگم که این دوستانی که اومدن نظر مثبت دادن مال آسیاتک هستن ولی نظراتشون خیلی عجیبه!!! کلن من میگم تا متولی اینترنت در کشور به این دید به اینترنت نگاه میکنند باید بریم پاشونم ببوسیم که اجازه میدن با همین دایل آپ هندلی که خیلی از مردم شهرهای کوچکتر نمیتونن از اونهم استفاده کنند وصل بشیم!!!!! خیلیها هستن که علاقه دارن کلا دکان اینترنت تخته بشه تو ایران
    با ابراز همدردی با شما !!!

انتظار داری متولیش کی باشه؟ وزیری که در عصر ارتباطات و گذشتن چند قرن بعد از همگانی شدن تلفن هر دفعه میاد میگه 5000 خط ثابت اضافه شد و چند میلیون خط همراه

این از وزیر ... شرکتای مخابرات هم فقط دنبال سودن... اگر وارد ADSL بشن پدرمون در میارن
    دیدم که (همون اینترنتی که ایرانسل بدون هیچگونه هزینه ای فعال کرد حالا ارتباطات سیار 5000 تومن میگیره فقط برای فعال سازیش)
    نماینده های ما هم دنبال اظهارات مشایی 100 ها نامه می نویسن و سخنرانی می کنن و کمیسیون ویژه تشکیل میدن و حتی می خوان مشایی استعفا کنه
    ولی تا حالا کسی از وزیر سوال نکرده چرا قیمت اینترنت اینهمه ساله گرونه و کیفیتش آشغال...

---------
    اگر 10-15 صفحه ی آخر این تاپیک رو بخونی چند نفر (از جمله خود من) رو می بینی که دارن از آسیاتک خارج میشن

گزینه اول من صبانته و گزینه دوم من داتک

شما هم با توجه به توانت و نیازمندیت سایر سرویس دهنده هارو چک کن.... ولی شک دارم اگر آسمون به زمین بیاد آسیا قیمتش رو اصلاح کنه

موفق باشید

4. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

خدا آخر و عاقبت ات را به خیر کنه ...
    مال ما که فکر کنم زود تر هم تموم شد ، زنگ زدم ، اون احمق می گه که تایم ات تموم شده ، می گم آی کیو ، 20 رزو مونده ، می گه نه ، بعد وصل کرد فروش ، دختره گفت اشتباه کردن ، ترافیک تموم شده ....

به نظرم اصلا کار با 3 _ 4 گیگ حل نمی شه ....
    یا حق
    آخوند گرامی

به نظر میاد محاسباتی که من حدود 10 صفحه قبل کردم درست بود .... حتی با وجود خرابی سیستم اکانتینگ هم نمیشه ریسک کرد
    مخصوصا برای کسایی که اینترنت به جونشون بستس

به نظر من 2 گیگ در ماه برای افرادی هست ک هروزی 1-2 ساعت مصرف دارن و دانلودهای معمولی دارن

خوشبختانه صبانت شبانش برای عضی به 1 مگ برثانیه هم رسیده

در هر صورت من شنبه زنگ میزنم صبانت و اگر پورت خالی داشت حتی 1 ساعت رو هم از دست نمی دم

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

آخوند گرامی

به نظر میاد محاسباتی که من حدود 10 صفحه قبل کردم درست بود .... حتی با وجود خرابی سیستم اکانتینگ هم نمیشه ریسک کرد
    مخصوصا برای کسایی که اینترنت به جونشون بستس

به نظر من 2 گیگ در ماه برای افرادی هست ک هروزی 1-2 ساعت مصرف دارن و دانلودهای معمولی دارن

خوشبختانه صبانت شبانش برای عضی به 1 مگ برثانیه هم رسیده

در هر صورت من شنبه زنگ میزنم صبانت و اگر پورت خالی داشت حتی 1 ساعت رو هم از دست نمی دم
    سلام .
    مهدی جان ، همون موقع هم گفتم که حساب کتابت حرف نداره
    نه ، من هم نمی گم که می شه ریسک کرد ، حالا یه ماه ، یه سوتی دادن و یه گیگ ، به ما ( قراره ) حال بدن ، نگفتم که قیمت ها خوبه و این اینترنت خیلی ماهه ....
    من هم از روی اجبار اینجام ، اگه برام مقدور بود که بیشتر هزینه کنم ، من هم اینجا نمی موندم ، می رفتم داتک ، اگر هم صبا بیاد ( اگه وضعیت اش معلوم بشه ، مثل الآن همه چی نامعلوم و متغیر نباشه ) من هم بدون شک ، هجرت خواهم کرد ، مشکل من الآن اینه که هیچ گزینه ای دیگه ای ندارم ( منظورم صبا هست ) و برام هم مقدور نیست که بیشتر هزینه کنم ( داتک )
    ان شاالله که شما بتونید برید صبا و همین طور راضی باشید ، اگه بود ، دعا کنید که من هم این امکان برام جور بشه و دیگه به این ها باج ندم

مرسی
    یا حق

داره خودمونی میشه raya2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

همیشه همه جا (تلویزیون و روزنامه و...) می گن که پهنای باند ارزون شد و اینترنت ارزون شد و ...

در حالیکه این آسیاتک گرون کرده.

آیا راهی برای شکایت وجود نداره ؟

من شنیده بودم که بنیادی برای حفظ حقوق کاربران اینترنت و شکایت از شرکتها وجود داره.

اگه کسی چیزی می دونه بگه.

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

شما می تونی از سرویس های محدود استفاده کنی. در ضمن من باز هم می گم قیمت های آسیاتک در مقایسه با اکثر سرویس دهنده های دیگه پایین تر هست کیفیتش هم خوبه.

داره خودمونی میشه ghafari3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

مشتری مداری در ایران یعنی این. اگر بریم شکایت کنیم احتمالاً جوابشون اینه: پول ندارید بیجا کردید از اینترنت استفاده میکنید. تازه باید اضافه ی پول اون چندماهی که 64 داشتید و ماهی ده تومن میدادید را هم بیایید پرداخت کنید.

فقط توی ایران باید به فکر $ بود تا کارها راه بیفته. با اعتراض و این جور کارها اینا آدم نمیشن.

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

باد بزنی خوار و مادر آسیاتک پیوند بدی به هم. من 30 شهریور باید شارژ 38000 کنم. تا الان 24000 استفاده میکرد. اما 24 ساعته دارم دانلود میکنم.
    38000 که باید دو برابر باید سرویسش کرد.
    با همین پول داشتم 512 ازشون میگرفتم حالا...... خدا لعنتشون کنه. اینترنت حجمی هم برام صرفه نداره مخصوصا که حساب و کتاب این دزدها درست نیست.
    متاسفانه بهتر از این شرکت در منطقه ما نیست باید تحملش کنم.
    اگر همین سرویس و این قیمت پارس آنلاین میداد حتما زا اون میگرفتم. احترامی که اونها به مشتری میزاشتند هیچ کدوم از اینها نمیزارن

ماهواره داره اینترنت 4مگ تبلیغ میکنه ماهی 45 دلار ما........

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

همیشه همه جا (تلویزیون و روزنامه و...) می گن که پهنای باند ارزون شد و اینترنت ارزون شد و ...

در حالیکه این آسیاتک گرون کرده.

آیا راهی برای شکایت وجود نداره ؟

من شنیده بودم که بنیادی برای حفظ حقوق کاربران اینترنت و شکایت از شرکتها وجود داره.

اگه کسی چیزی می دونه بگه.

دل خوش سیری چند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •