وقتی لوسیفر به بدن ادوارد هلول می کنه اون زخم تازه می شه(کلا بدن تسخیر شده ها شکاف بر می داره)من این زخم رو نفهمیدم جریاشن چیه؟؟!!
نتیجه می گیریم که قبلا هم لوسیفر به جسم ادوارد وارد شده بوده! و همینطور تیجه می گیریم آخر تنها در تاریکی بعدی(6) کل مردم نیویورک می تونن دوباره به حال عادی برگردن!
اوایل بازی هم لوسیفر از زبان یکی از humanz ها به ادوارد گفت که ادوارد قبلا از مریدانش بوده بعد ازش می خواد که دوباره بهش بپیونده!
حالا بگو چی فهمیدی که اگه اشتباه کردی اصلاحش کنم!اگه میشه یه توضیحی بده...در مورد این پایان هم توضیح بده چون برای من توی پخش سکانس ها صداشون هی قطع و وصل میشد و هیچوقت نفهمیدم جریان چیه!
پایان از این قراره که برای درست کردن اوضاع باید با استفاده از path of light آورنده نور رو به زمین احضار کنیم !
اما آورنده نور همون لوسیفره!
lucifer=luces+ferro=light bringer
سابقا فرشته بوده(ابلیس) که بعد از جریاناتی از جایگاه خودش ساقط شد! ولی این اسم هنوز روش مونده!
بعد ازاینکه دروازه باز شد و نور همه جا رو فراگرفت کسی که سنگه کامل path of light رو لمس کنه لوسیفر به بدنش هلول می کنه!
ادوارد که سنگو می گیره تو دستش حالش دگرگون میشه بعد اون سارا هه جو می گیرتش میاد ادوارد رو لمس می کنه که یه دفه اشتباهی می ره تو بدن سارا
حالا اون یارو هرمس می گه باید سارا رو بکشی وگرنه لوسیفر اشتباهی تو بدن اون هلول می کنه!
این اون چیزی بود که ما فهمیدیم!
اگه کسی اشتباهی تو فهمیده های ما می بینه بگه!!