تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 44 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 435

نام تاپيک: Alone in the Dark

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

من این زخم رو نفهمیدم جریاشن چیه؟؟!!
    وقتی لوسیفر به بدن ادوارد هلول می کنه اون زخم تازه می شه(کلا بدن تسخیر شده ها شکاف بر می داره)
    نتیجه می گیریم که قبلا هم لوسیفر به جسم ادوارد وارد شده بوده! و همینطور تیجه می گیریم آخر تنها در تاریکی بعدی(6) کل مردم نیویورک می تونن دوباره به حال عادی برگردن!
    اوایل بازی هم لوسیفر از زبان یکی از humanz ها به ادوارد گفت که ادوارد قبلا از مریدانش بوده بعد ازش می خواد که دوباره بهش بپیونده!

اگه میشه یه توضیحی بده...در مورد این پایان هم توضیح بده چون برای من توی پخش سکانس ها صداشون هی قطع و وصل میشد و هیچوقت نفهمیدم جریان چیه!
    حالا بگو چی فهمیدی که اگه اشتباه کردی اصلاحش کنم!
    پایان از این قراره که برای درست کردن اوضاع باید با استفاده از path of light آورنده نور رو به زمین احضار کنیم !
    اما آورنده نور همون لوسیفره!
    lucifer=luces+ferro=light bringer
    سابقا فرشته بوده(ابلیس) که بعد از جریاناتی از جایگاه خودش ساقط شد! ولی این اسم هنوز روش مونده!
    بعد ازاینکه دروازه باز شد و نور همه جا رو فراگرفت کسی که سنگه کامل path of light رو لمس کنه لوسیفر به بدنش هلول می کنه!
    ادوارد که سنگو می گیره تو دستش حالش دگرگون میشه بعد اون سارا هه جو می گیرتش میاد ادوارد رو لمس می کنه که یه دفه اشتباهی می ره تو بدن سارا
    حالا اون یارو هرمس می گه باید سارا رو بکشی وگرنه لوسیفر اشتباهی تو بدن اون هلول می کنه!

این اون چیزی بود که ما فهمیدیم!
    اگه کسی اشتباهی تو فهمیده های ما می بینه بگه!!

2. این کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اون اپیزودش خیلی باحاله!
    آخرش باید با تاکسی از بین خیابانات در حال داغان شدن منهتن خودت رو به سنترال پارک برسونی.... اگه ردش کنه که خیلی حیف می شه!

یه جاهاییش هست که زمین پارکینگ خراب شده باید از روش بپری! شاید نمی بینیش بعد می افتی پایین!
    می تونی به دیالوگ ها گوش فرا دهی! یه همچین چیزی:می خوای چیکار کنی؟ میخوام از روش بپرم! در این زمان برو عقب بعد سرعت بگیر مستقیم برو! وقتی دختره با شوق فراوان گفت yes!!!! بدون که موفق شدی!!!!
    من به دیالوگ ها گوش فرا دادم ولی اینو بهش توجه نکردم فکر کردم اون پایین خبراییه مرسی

دوستان من یک مشکلی دارم در بازی بعد از اونجایی که پیرمرده خودشو می کشه یعنی اپیزود 3 بازی موقع لودینگ گیر می کنه و هیچ اتفاقی نمی افته یعنی episode3 رو من نمی تونم بازی کنم کسی راه حلش رو می دونه؟
    بازی منم کلی از این مسخره بازی ها داشت خاک برسرشون با این سی دی های مزخرفشون!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون *Necromancer
    این لوسیفر توی کدوم یک از سری های قبلی این بازی بوده؟
    من فقط شماره اول این بازی و این شماهر اخری رو بازی کردم...البته شماره یک رو تا اخر نرفتم
    بعدشم وقتی دختره رو می کشیم و لوسیفر وارد بدن ادوارد میشه چه اتفاقی برای هرمس میفته؟
    توی سکانسی که نشون میده هرمس حالتی مانند به صلیب کشیده شدن داره و داره میره به سمت اون دروازه...جریان این چیه؟
    یک سوال دیگه چرا وقتی دختره رو نمی کشیم و دختره حالت شیطانی پیدا می کنه نه سراغ ما میاد و نه میره سراغ هرمس و جفتی همونجا میمونن؟

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

راستی اون ادوارد چرا صد سال عمرشه و هنوزم پیر نشده ایا دلیلش همین وجود لوسیفر تو بدنش بوده یا یه چیز دیگه ای باعث این اتفاق بوده .

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

ممنون *Necromancer
    خواهش می شه!

این لوسیفر توی کدوم یک از سری های قبلی این بازی بوده؟
    خوب من شماره های قبلی رو به اون صورت بازی نکردم اما همه بازیاشو دارم(دی وی دی بازینما!) اما فک کنم تو همه سری یه نقشی داشته

بعدشم وقتی دختره رو می کشیم و لوسیفر وارد بدن ادوارد میشه چه اتفاقی برای هرمس میفته؟
    توی سکانسی که نشون میده هرمس حالتی مانند به صلیب کشیده شدن داره و داره میره به سمت اون دروازه...جریان این چیه؟
    ببین،آخرین دیالوگا تقزیبا اینان! البته اون جوری که من از دیشب یادمه!

ساراوقتی می بینه ادواردسنگ رو لمس کرده و الان حالش بد شده بهش می گه من که بهت گفته بودم برش ندار!من نمی خوام تو رو از دست بدم(چه لوس!)
    بعد سنگو ازش می گیره اما حال خودشم بد می شه
    هرمس:بکشش ، زود باش بهش شلیک کن! لوسیفر فقط باید به جسم تو منتقل بشه!تصمیم بگیر ای حامل(carrier)این تصمیمی برای همه ست!
    اگه شلیک کنی:
    و حالا آخرین انسانی که باید می مرد کشته شد!
    در این لحظه ادوارد تبدیل به لوسیفر می شه!
    لوسیفر:تازه اولین کسی که باید کشته می شد کشته شد!
    هرمس:حالا تو دیگه یه انسان نیستی!
    لوسیفر:و تو هم نخواهی بود!
    اینجا هرمس رو با قدرت ذهنیش بلند می کنه و به سمت 9 حلقه پورتال می بره
    لوسیفرفریاد می زنه:
    I'm no light bringer! I'm the f**king univers!
    هرمس:منو باش که فک می کردم کار درستی انجام میدم
    لوسیفر با خودش می گه:فکر کردید من تنها میام؟و یه لبخند رضایت منداخنه می زنه!

یک سوال دیگه چرا وقتی دختره رو نمی کشیم و دختره حالت شیطانی پیدا می کنه نه سراغ ما میاد و نه میره سراغ هرمس و جفتی همونجا میمونن؟
    اون یکی پایان رو از دیشب تا حالا فراموش کردم!
    بذار فردا دوباره بازی کنم بیام بگم چی شد!

راستی اون ادوارد چرا صد سال عمرشه و هنوزم پیر نشده ایا دلیلش همین وجود لوسیفر تو بدنش بوده یا یه چیز دیگه ای باعث این اتفاق بوده .
    خوب شنیدم آخر تنها در تاریکی 4 ادوارد سنگ فلاسفه رو پیدا می کنه و از اون تاریخ ناپدید می شه(1936)
    و دیگه معلوم نیست چی بسرش میاد تا اول تنها در تاریکی 5 که حافظه شم از دست داده خودشم نمی دونه چی شد!
    لوسیفر هم از زبان ماری (اون زن تسخیر شده داخل هتل) به ادوارد می گه سنگ منو پس بده!
    پس در جریان نیست که ادوارد چی بسرش اومده!(نمی دونه ادواردحافظه شو از دست داده و اینا!)
    نه لوسیفر می دونه نه خود ادوارد !
    آخر همین شماره دوباره دو نیمه سنگ به هم متصل می شن و...
    Last edited by *Necromancer; 03-01-2009 at 23:20.

7. این کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

یه چند روزی نت دور از دسترس بود!
    اومدم که بگم تو اون یکی پایان اون طوری که من چند بار دیالوگا رو گوش دادم اتفاق خاصی نمی افته
    فقط یه مقدار اول تو این صحنه حرفای رماتوک رد وبدل می کنن و بعد دختره آخرش با یه لحن خاصتی می گه قصد نداری منو بکشی؟

بعد ادوارده تعجب می کنه یه نگا به صورتش که می ندازه و صورت سارا رو میبینه
    بعد دیگه عین این که جزامی دیده باشه روشو بر می گردونه!

ادوارد پشتشو به دختره می کنه اونم بهش می گه: تنها بودن چه احساسی داره؟ واقعا" تنها بودن؟(ادوارد هم حافظه شو از دست داده هم از زمان خودش دور شده و سارا تنها کس و کارش بود!)
    ادوارد هم یه چیزی زیر لب تو مایه های غرولند می گه که نفهمیدم چی گفت بعد دیگه همین دیگه!
    اون دو تا رو ترک می کنه از غار خارج می شه

این پایان یه کمی بی سر و ته بود! به همین خاطر من به پایان اول بیشتر معتقد ام! حالا بذار ببینیم تو شماره بعدی چی پیش میاد!
    به نظر می رسه که چون سنگ دست ادوارد نبود لوسیفر نتونست به این دنیا وارد بشه(به همین خاطر اتفاقی که تو پایان اول رخ داد ، واقع نشد!) و سارا هم فقط یه بخش کوچیک از لوسیفر رو به خودش جذب کرد که این شکلی شد! (فک کنم نیمه شیطان شده باشه!)
    هر چی باشه اون هرمس هم گفت که فقط ادوارد می تونه میزبان لوسیفر باشه!

حله دیگه؟

9. این کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

اینم یه عکس تمیز از شکاف روی صورت ادوارد بعد از تبدیل شدنش به لوسیفر!
    حالا فک کنم گرفتید این زخم رو صورت ادوارد از کجا اومده!

حدس می زنم تو این مدت که گم شده بود یه جورایی Humanz شده بود و پیر نشدنش هم به همین خاطر باید باشه!
    بذار شماره بعدی بازی بیاد تا بعد!

در آغاز فعالیت snake_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    این ترینر بازیه شماره 5 . تیر بینهایت اسپری بینهایت یاتری بینهایت . فایل رو از لینک زیر دانلود کنید بعد از خارج کردن از حالت فشرده اونو اجرا کنین بعد بازی رو اجرا کنین تو صفحه اول اول که نوشته پرس انی کی دکمه F1 رو بزنین تا ترینر فعال شه بعد از شماره های صفحه کلید استفاده کنین 1 و 2 و 3 و 4 .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

من تو epsode 5 یعنی دقیقا بعد از کشتن اون غولی که نصفش ادمه و نصفش هم عنکبوت یا چیزی شبیه اونه گیر کردم . اول دست اون نگهبانه رو قطعش میکنم و بعد هم به یه اتاقی میرسم که یه در کفشه و اونو بازش میکنم و با یه طناب که به دیوار وصله به پایین میرم ولی نمیدونم کجای این پایین برم به یه در میله مانند میرسم که یه قفل بهش وصله ولی هرکاری میکنم نه میتونم این قفل رو بازش کنم و نه میتونم خودمو به جایی اویزون کنم . لطفا راهنمایی کنید.
    Last edited by soliman; 15-01-2009 at 00:56.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

هر وقت تو بازی قفل دیدی با تیر بهش شلیک کن!
    همیشه وقتی گیر کردی بدون یه قفلی هست که باید بهش شلیک کرد!
    برا منم همیش همین طور بوده!

14. این کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •