[QUOTE]اين 206 جديدا كه بغلش نوشته EL 1.4 جريانشون چيه ؟[QUOTE] فکر کنم منظورش این هست که موتورش 1400 هست!
[QUOTE]اين 206 جديدا كه بغلش نوشته EL 1.4 جريانشون چيه ؟[QUOTE] فکر کنم منظورش این هست که موتورش 1400 هست!
همون تیپ 2 سفارشی هستش رنگ تو دوزی بغیر از آبی هستش یه سری امکانات دیگه .
اینم پخش جدید که رو 206 ها میبندن usb و.. هم داره کنترل کنار فرمان هم کار میکنه
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
بلــــــــــه !!!
خوب
ببینید مال ما چرا USB نداره این ikco دیمی کار می کنه ؟
امروز ماشینو که روشن کردم یه خونه از خونه آمپر روغن کم شده ....... بعد از 4500 تا این طبیعیه ؟؟ موتور اشکال داره ؟؟ چی کار کنم بریزم سرش ؟ هر خونه چند لیتره؟
سلام دوستان.
یه راهنمایی میخواستم در مورد 206 های صندوق دار.
اینکه بهترین تیپشون کدومه و کردمش میتونه با تندر 90 فول رقابت کنه.
البته تو همون رنج قیمتی تندر. فوقش تا 16 تومن.
ممنون.
هیچ ماشینی تو رنج قیمنی تندر نمیتونه باهاش رقابت کنه چون تندر قیمتش خیلی کاذب نیست.
در هرحال 206 V8 معادل E2LP هست که قیمتش در حال حاضر بین 17 تا 17.5 هست.البته V8 هر چهار چرخ دیسک و ایرکاندیشن داره.
V1 هم البته خوبه که قیمت حدود 15 تا 15.5 هست البته نه کیسه هوا داره و نهABS .
تندر E2LP هم 14.5 تا 15 هست.
قیمت SD تیپ V8 ان 500/16
تیپ V9 ان 500/19
تا حدودی بعد از 4500 تا طبیعی هست
نوع رانندگیتون چطور هست؟؟
اسپرتی یا معمولی؟
بیشتر داخل شهر و ترافیک هستین یا جاده؟؟
و نوع روغن هم خودش تاثیر داره
از همون روغنی که ریختین به میزان لازم بهش اضافه کنین
روغن چی میریزین؟؟
امیر جان ممنون خودش درست شد ... من اون روز جایی بودم که ماشین 6-7 ساعت کج پارک بود وقتی پارک روشن کردم دوتا خونه کم نمشون می داد وقتی صافش کردم شد یه خونه بعدش گفتم خوب شاید هنوز روغن یکنواخت نشده باهاش 70 کیلومتر آمدم خونه وقتی رسیدم دوباره چک کردم دیدم 1 خونه هنوز کمه برا همین ترسیدم گفتم حتما روغن کم کرده ولی فردا صبح که ماشین را روشن کردم تمام خونه ها پرشده بود /..
من بیشتر بیرونه شهرم زیادم به ماشین گاز میدم روغنم توتال کوارتز 7000
گاهی وقتا فقط گاهی که ماشین سرده وقتی به ماشین گاز می دم احساس میکنم گاز نمی خوره و خیلی بیشتر باید به پدال فشار بیارم تا دور موتور به 2 برسه ... کسی میودنه دلیلش چیه ؟ حتی وقتی دنده 1 هست خیلی باید گاز بدم تا راه بیافته طوری که ماشین می ایسته ولی 2-3 ثانیه بعد درست میشه ... البته این هر 2 ماه شاید 1 بار این اتفاق بیافته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)