لایزر اکانت شبانه نداره تا اونجایی که من می دونم!
تست سرعت ساعت 6:20 128 نامحدود
![]()
لایزر اکانت شبانه نداره تا اونجایی که من می دونم!
تست سرعت ساعت 6:20 128 نامحدود
![]()
نمايندگي شيرازش كه ميگفت شبانه هم داره!!!!مگه هنوز اكانت نامحدود هم ميدن؟؟؟به من كه گفتن سرويس نامحدود رو برداشتن؟؟؟
تقریبا همه شرکتا دارن یه عیدی میدن
کسی به پشتیبانی زنگ نزده ، بینه اوضاع چطوره ؟
آخه پنل که نداریم مصرف رو ببینیم ، نکنه مجانی باشه ؟
اونوقت معمولا تا پنجم اینجوریه و فردا هم پنجمه ؟ کسی خبری داشت حتما بگه
شبانه قضیه ش چیه ؟
این سایت لایزر هم تعطیله
من از ارومیه از اینترنت لایزر استفاده میکنم!
اول اینکه ماه پیش من حداقل 15 گیگ فیلم دانلود کردم وقتی پرسیدم چقدر مصرف شده گفتند 1 کیلو بایت هم مصرف نکردی! به خود منم نشون داد! 20 گیگ دست نخورده مونده بود!
در مورد اینترنت شبانه تا جایی که من میدونم لایزر شب ها رایگان هست و از محدودیت اکانت کم نمیشه!1تا 7 صبح!
و بهم گفته بودن در برنامه دارم سرویسهای جالبی اضافه کنند مثلا اینترنت 1 مگا بیت با 5 گیگ محدودیت حدود 40 هزار تومان که آگه شبها رایگان بشه چی میشه!
با سلام خدمت دوستان عزیز والا من تا اون جایی که خبر دارم شبانه که وجود نداره واسه لایزر . و از 10 روز قبل عید اومده در شیراز قیمت هاش رو هم نجومی کرده و تعرفه نامحدود بودنش رو هم ورداشتن نصفی از یوزر های شیراز رو با همین روال از دست می ده . و تا بعد از 15 هم معلوم نیست چی کار می خواهند بکنند . ما هم که یوزرهای فدیمیش بودیم این ماه رو نا محدود دادن . اما از ماه بعد با تعرفه های نجومی سروکار داریم .
در موردبه نظر من اصلاٌ هم چین چیزی صخت نداره و امکان نداره اجرایی بشه .مثلا اینترنت 1 مگا بیت با 5 گیگ محدودیت حدود 40 هزار تومان که آگه شبها رایگان بشه چی میشه
کسی توی تهران میتونه صحت این قضیه رو تائید کنه ؟
64 تای اضافی که لایزر داده عیدی بوده؟
چی داده بوده؟؟؟؟؟؟![]()
من همون متنی که نقل قول کردم مد نظرم بود !
ولی این دوستمون ، من بهش گفتم لایزر به همه 64تا بالای سرعت قرارداد میده که حرفی از عیدی نزدم ولی ایشون ....
منظورم اینه :
سرویس 128 A - Basic
------
کسی در مورد اون قضیه که نقل قول کردم ، نظری نداره ؟
جون اون سیبیلات اقای رنو! تو حرفی از قرارداد زده بودی؟؟؟!!!
طرز برخوردتون با این پست اصلا در حد کاربر اینجا نیست دوست من
Last edited by JayR; 26-03-2009 at 22:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)