تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 241 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

داره خودمونی میشه mrmahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

13 چگونگی از بین بردن ویروس Limit.exe را توضیح دهید؟

سلام آقای mahdi7610
    مشحصات ویروس:
    نام: Limit.exe
    محل قرار گیری: در ریشه هر درایو میباشد یک فایل با آیکون داس و یک فایل Autorun.info که در آن به Shell اشاره شده.
    خرابکاریهاش: یک فایل اجرایی در مسیر C:\WINDOWS\system32 به نام msconfig.exe آیکون داس که پاک نمیشه و از دسترسی به Task manager , Regedit , Startup جلوگیری میکنه و سرعت کم میشه و درایوها در پنجره جدا باز میشه.

درضمن من با نرم افزارهایی که به startup دسترسی دارند msconfig.exe برداشتم اما باز از بین نمیره با تعویض ویندوز هم نشد کمک کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام آقا مهدی دست گلت درد نکنه که با این پستات خیلی به ما حال میدی.
    آقا یک مشکل عجیب دارم. این که من دستگاهمو با آنتی ویروس کسپر 7.325 اسکن می کنم آپدیتش هم روزه ها. هیچ ویروسی نمی گیره. اما رفتم به همین قسمت که فولدر اپشن را بر می گردونه و به سلامتی برگردوندم اما هر کاری می کنم show hidden فعال نمی شه.
    ببین در رجیستری هیدن را پیدا کردم مقدارش 2 بود درست کردم به 1 وقتی اومدم بیرون در فولدر اپشن رو گزینه بالایی بود و وقتی پایینی را می زنی که نشون بده میاد اما ok که می کنی باز بر میگرده سر جای اولش مقدار صفر هم دادم همون شد. ببین رو دو تا دستگاه دوستام هم همین طوری شده نمی دونم اثر کدوم ویروسه اما برام مهمه که درستش کنم. این 30 صفحه را خوندم و مخصوصا پست اول که در favoritam هم هست. ممنون راهنماییم کن. بای

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام...
    آقا مهدي من يه مشكلي پيدا كردم... گاهي كليك راست كه ميكنم روي درايوهام گزينه Autorun وجود داره! بعضي وقتها كه دبل كليك ميكنم يه ارور ميده كه run time error

و بعد اون گزينه حذف ميشه...!
    اين فايلها هم بصورت مخفي وجود داره كه عكسشو گذاشتم:

چيكار كنم؟ جريان چيه؟

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

برگرداندن Folder Option :
    برای برگرداندن Folder Option به مسیر زیر در پنجره Group Policy بروید:

User Configuration> Administrative Templates> Windows Components> Windows Explorer
    بعد از کلیک نمودن بروی Windows Explorer، در سمت راست پنجره Group Policy بروی Removes the Folder Options menu item from the Tools menu دابل کلیک نموده و از تب Setting گزینه Disable را علامت دار نمایید و بروی کلید OK کلیک نمایید .

آقا من اينو پيدا نكردم...ميشه يكي توضيح بده كه دقيقا كجاست
    سلام دوست عزیزم

شما خوب نگاه کنید مطمئن باشید پیدا می کنید .
    کافیه توی run بنویسید gpedit.msc و بعد هم اینتر را یزنید تا Group Policy باز بشه و از سمت چپ پنل مسیر را برید .
    اگه پیدا نکردید بگید تا با عکس بهتون نشون بدم .

از برنامه های کم حجم زیر هم می تونید استفاده کنید برای برگردوندن Folder Option

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام آقای mahdi7610

مشحصات ویروس:
    نام: Limit.exe
    محل قرار گیری: در ریشه هر درایو میباشد یک فایل با آیکون داس و یک فایل Autorun.info که در آن به Shell اشاره شده.
    خرابکاریهاش: یک فایل اجرایی در مسیر C:\WINDOWS\system32 به نام msconfig.exe آیکون داس که پاک نمیشه و از دسترسی به Task manager , Regedit , Startup جلوگیری میکنه و سرعت کم میشه و درایوها در پنجره جدا باز میشه.

درضمن من با نرم افزارهایی که به startup دسترسی دارند msconfig.exe برداشتم اما باز از بین نمیره با تعویض ویندوز هم نشد کمک کنید.
    سلام دوست عزیز

یکی از کارهایی که ویروس Limit.exe انجام میده یک فایل متنی به نام Autoran.inf رو در ابتدای هر درایو ایجاد میکنه که این فایل عامل آن خواهد شد که باز شدن درایو از حالت نرمال خارج شده و طبق دستور ویروس عمل کند .
    شما باید ابتدا فایلهای مخفی و سیستمی خودتون را از حالت هایدن خارج کنید و بعد اقدام به حذف این ویروس کنید .
    برای این کار ابتدا (مای کامپیوتر ) را باز کرده و سپس از منوی (تولز) و گزینه (فولدرآپشن) و سپس سربرگ (وی یو) ، تیک تک انتخابی یه
    Hidden files and folder رو به Show hidden file and folder
    تنظیم کرده و سپس تیک گزینه
    Hide protected operating system files (Recommended
    رو بردارین.
    حالا به صفحه اول این تایپک رجوع کنید نحوه از بین بردن ویروس Autoran.inf را گفته ام .

هنگام پاک کردن ویروس Autoran.inf اگر فایلی به اسم Limit.exe را هم دیدید ان را پاک کنید .

و چون ممکنه که گزینه فولدرآپشن نیز دست خوش این ویروس شده باشه و نتونین اون رو هم اجرا کنین ، باید از برنامه هایی که توی پست بالایی گفتم استفاده کنید یا باز هم به اموزش رجوع کنید و با روش هایی که گفتم فایلهای سیستمی را از حالت هایدن خارج کنید و اقدام به حذف Limit.exe و یا Autoran.inf کنید .

اونها رو پاک کنین و سپس سیستمتون رو رستارت کنین که اگه ویروس باقی نمونده باشه و دوباره فعال نشده باشه ، مشکل شما حل خواهد شد.

فقط نکات گفته شده برای پاک کردن ویروس Autoran.inf را دقیق انجام دهید . از روش اول استفاده کنید .

سعی کنید از انتی ویروس NOD32 و کسپر اسکای که اپیدیت شده باشه استفاده کنید چون این انتی ویروس ها این مشکل را به کلی حل می کنند .

موفق باشید .

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

واقعا ممنون...

آخر فروم باز Sajad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران×/اسمم:سجاد/×

پيش فرض

سلام مهدی جان.
    من یه ویروس گرفتم که تو پلیرم یه فولدر Recycler درست کرده.
    پست 263 رو خوندم ولی نشد.
    این ویروسه مثل Autorun.inf عمل میکنه.
    میشه کمک کنید.

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

من سیستمم این مشکل نشون ندادن فایلهای مخفی رو داره ولی هیچ اروری نمیده فایل اتوران هم نداره ولی موقعی که کارت خوانمو به دستگاه وصل میکنم یه پیغام شبیه موقعی که سی دی داخل درایوه ویهو درش میاریم میده میگه
    SoundMix.exe - No disk
    فقط هم وقتی گوشیمو از طریق Hub کارت خوان وصل میکنم کلیک راست میکنم دوتا گزینه خرچنگ قورباغه داره و در Task Manager هم فایل Sound MIX وجود داره.

حالا کامپیوتر به درک . ویروس تو گوشیمو چه جوری پاک کنم؟
    Last edited by BLACK-BLACK; 10-04-2008 at 21:19.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام آقا مهدی دست گلت درد نکنه که با این پستات خیلی به ما حال میدی.
    آقا یک مشکل عجیب دارم. این که من دستگاهمو با آنتی ویروس کسپر 7.325 اسکن می کنم آپدیتش هم روزه ها. هیچ ویروسی نمی گیره. اما رفتم به همین قسمت که فولدر اپشن را بر می گردونه و به سلامتی برگردوندم اما هر کاری می کنم show hidden فعال نمی شه.
    ببین در رجیستری هیدن را پیدا کردم مقدارش 2 بود درست کردم به 1 وقتی اومدم بیرون در فولدر اپشن رو گزینه بالایی بود و وقتی پایینی را می زنی که نشون بده میاد اما ok که می کنی باز بر میگرده سر جای اولش مقدار صفر هم دادم همون شد. ببین رو دو تا دستگاه دوستام هم همین طوری شده نمی دونم اثر کدوم ویروسه اما برام مهمه که درستش کنم. این 30 صفحه را خوندم و مخصوصا پست اول که در favoritam هم هست. ممنون راهنماییم کن. بای
    سلام دوست عزیزم
    خواهش می کنم . قابل شما را نداره

من اول به شما پیشنهاد می کنم حتما انتی ویروس بیدیفندر را حتما روی سیستمتون نصب کنید و بعد حتما اون را اپدیت کنید و به طور کامل سیستم را اسکن کنید . حتما از بیدیفندر استفاده کنید .

بعد از اسکن کردن با این انتی ویروس یه فایل batch توی اموزشها گذاشتم به اسم autoran.rar که اگه به اموزش ها نگاه کنی می بینی . حتما اون را دانلود کن و بعد اجراش کن و کار هایی که گفتم را انجام بده .

با این دو کار حتما مشکل به طور کامل حل می شه .

موفق باشی .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام...
    آقا مهدي من يه مشكلي پيدا كردم... گاهي كليك راست كه ميكنم روي درايوهام گزينه Autorun وجود داره! بعضي وقتها كه دبل كليك ميكنم يه ارور ميده كه run time error

و بعد اون گزينه حذف ميشه...!
    اين فايلها هم بصورت مخفي وجود داره كه عكسشو گذاشتم:

چيكار كنم؟ جريان چيه؟
    سلام دوست عزیز

خوب همون طور هم که می بینی ویروس Autorun.inf داری . به پست اول این تایپک مراجعه کن . نحوه از بین بردن ویروس اتوران را توضیح دارم . کافیه از روش اول استفاده کنی .

در ضمن فایل مخفی system.exe را هم همراه فایل اتوران از درایو هات پاکش کن .
    فقط هر چی توی اموزش گفتم در مورد ویروس اتوران به دقت انجام بده .

موفق باشی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •