مبارکهمن دیشب c902 خریدم 275 تومن
دارم بدجوری حال میکنم .. خیلی گوشیه مشتیه
اگه تونستی چنتا از عکساش رو بزار ببینیم هم تو روز و هم توشب فکر نکنم به پای k850 برسه
مبارکهمن دیشب c902 خریدم 275 تومن
اگه تونستی چنتا از عکساش رو بزار ببینیم هم تو روز و هم توشب فکر نکنم به پای k850 برسه
Last edited by vahidsport; 17-03-2009 at 18:12.
من قبلاً مقایسه کردم، میشه گفت کاملاً یکی هستن، فقط k850 توی جاهایی که خیلی تاریکه بهتر عمل میکنه. در ضمن c902 یک کمی بهتر فیلم میگیره...مبارکه
مبارکه.به قول دوستان چند تا عکس بزار حال کنیم.من دیشب c902 خریدم 275 تومن
p.s: راستی خاتمی رفت.خداحافظ خاتمی..sad..
K850 با درایور دوربین Strong V 1.2 فیلم برداریش حرف نداره صافه صاف فیلم میگیرهدر ضمن c902 یک کمی بهتر فیلم میگیره...
اگه این مضیتش نبود که هیچ وقت بهش K850 نمیگفتن عکساش با تعویض درایور دوربین ترکونده و میتونم بگم توشبش از روزش خیلی بهتر میندازهفقط k850 توی جاهایی که خیلی تاریکه بهتر عمل میکنه
من عکسای C902 رو ندیدم
منظورم این بود که نور عکسای c902 خیلی عالیه، با اینکه قلش زنون نداره. تنظیم نورش هم خیلی عالیه و توی تاریکی هم عالی عکس میگیره. ولی توی جاهای که خیلی تاریکه مثلاً توی خیابون یا جاهای تاریک بزرگ عکسای k850 بهتره، نه اینکه c902 بد بگیره، اونم خوب میگیره ولی نورش متمرکزه و نمیتونه همه جا رو روشن کنه!اگه این مضیتش نبود که هیچ وقت بهش k850 نمیگفتن عکساش با تعویض درایور دوربین ترکونده و میتونم بگم توشبش از روزش خیلی بهتر میندازه
من عکسای c902 رو ندیدم
دوستانی که c902 دارن میشه به چند تا سوال من جواب بدن؟
میشه بگید کیفیت صداش مثلا برای آهنگ کوش کردن چطوریه؟با هدفون؟ چرا قیمتش این همه اومد پایین؟ کیفیتش بد هست؟
برنامه جاوا مثل دیکشنری یا نقشه رهیاب میشه روش نصب کرد ؟
گوشی خوبی برای خرید هست؟فونت فارسی داره برای اس ام اس فارسی؟ هنگ میکنه یا نه ؟ کیفیت فیلم برداریش چطوره ؟
شما ازش راضی هستید؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .
Last edited by new_boys333; 22-03-2009 at 22:42.
کیفیت صداش که خیلی عالیه و جون میده برای آهنگ گوش کردن .. من mp3player Craetive دارم و C902 بااون برابری میکنه .
فکر کنم علت اینکه قیمتش اومده پائین اینه که گوشی های 8 مگاپیکسلی اومدن و طبیعتا گوشی های پایین تر ارزون میشن .. حساب کنید که C905 8MP شده 440 تومن
برنامه های جاوایی که گفتی هم اجرا میشه و به راحتی کار میکنه
به نظر من که خیلی گوشیه خوبیه و من خیلی ازش راضیم .. هنگم نمیکنه و کیفیت فیلم برداریشم عالیه و 240*380 mp4 فیلم میگیره
فقط این گوشیی که من خریدم فارسی اصلا نداره و نسخه اروپاییه ولی تو بازار فارسیشم بود ولی اونا فلش شده فارسی بود و روی کیبوردشم حروف فارسی اضافه شده بود (اصلش نه حروف فارسی داره نه کیبورد فارسی)
hasan1362 عزیز شما چند وقته این گوشی رو داری؟ باطریش مشکلی نداره؟ تو چند صفحه قبل یکی از دوستان می گفت که وقتی گوشی رو میز باشه صداش شنیده نمیشه . واقعا هیچ صدایی شنیده نمیشه ؟
من یه ماه این موبایل رو گرفتم .. خیلی گوشیه خوب و کاملیه .. باطریشم اصلا مشکل نداره و با این همه که من صبح تا شب دارم باهاش ور میرم 3 4 روز یه بار شارژش میکنم .. خیلی سریع هم شارژ میشه
چون پشت گوشی صافه صافه وقتی میذاری رو زمین کل بلندگوش پوشیده میشد و صداش کم میاد نه اینکه اصلا نیاد فقط ضعیف میشه
سلام دوستان.
میشه بطور کلی بگید راضی هستید یا نه؟
میخوام c902 بگیرم
چند تا از بچه ها داشتن خیلی خوشم اومد..
اونا هم که میگفتن عالیه!
میشه بگید در کل چطوریه؟
معایبشو هم بگید
ممنون/![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)