فقط یه نرم افزار جاوا برای PDF داریم که اون هم فارسی باز نمی کنه علاوه بر مشکلات دیگه ای که داره من تستش کردم روی N80 بدرد نمی خوره
می خواست از بچه هایی که U900 رو گرفتن بپرسم برای اجرای نرم افزار محدودیت خاصی داره؟( مثلا حجم نرم افزار )![]()
فقط یه نرم افزار جاوا برای PDF داریم که اون هم فارسی باز نمی کنه علاوه بر مشکلات دیگه ای که داره من تستش کردم روی N80 بدرد نمی خوره
می خواست از بچه هایی که U900 رو گرفتن بپرسم برای اجرای نرم افزار محدودیت خاصی داره؟( مثلا حجم نرم افزار )![]()
سلام من تازه u900 گرفتم خیلی خوبه فقط تنها ایرادش صدای کمشه بعدش می خواستم چند تا برنامه خوب برام بزارین تو گوشی نصب کنم
صداش تو هنزفری چقدر بلنده؟
سلام
می خواستم بدونم میشود فونت های این گوشی را فارسی کرد ؟ اصلا زبان فارسی را پشتیبانی می کنه ؟
این گوشی صفحه اش لمس هست ؟ قلم هم داره ؟
سلام..........
نه صفحه لمسی نداره . پس قلم هم نداره.
فقط کلید های 4 جهتش لمسی هستش اونم به شکل خیلی جالب.
سلام به همگي
من يه يو 900 خريدم ولي روش نميشه برنامه نصب كرد يه مطلبي هم بود كه مربوط به نصب برنامه از طريق كابل رويه گوشي هاي سري دي بود كه امتحانش كردم ولي كار نكرد يعني كدها رو نمي شناخت و نشد يه مطلب ديگه اي هم بود كه راجب نصب برنامه رويه يو 700 بود كه كدها رو ازمايش كردم و شد و شناختش ولي برنامه هايي كه بايد دانلود مي كرديم تا با اون برنامه ها بتونيم رويه گوشي برنامه نصب كنيم لينك دانلودش غير فعال بود و نشد برنامه ها رو دانلود كنم .
اگه كسي بتونه اون برنامه ها رو دوباره بگذاره و يا روشي بلده كه بشه رويه يو 900 برنامه نصب كرد بگه ممنونش ميشم
چون گوشي خيلي نازي هست نميشه ازش گذشت لطفاااااااااااااا كمك كنيد ممنون ميشم
بازم سلام
ديدم تويه كلوپ خيلي ها مشخصات يو 900 رو مي خوانند بدونند و بعضي ها هم اطلاعات دادند ولي كامل نبود خب اينم كل مشخصات يو 900 تا اونجايي كه من مي دونم در ضمن فقط ميشه رويه اين گوشي برنامه هاي جاوايي رو نصب كرد اونم محدوديت حجمي يك مگه رو داره و بالاتره از يه مگ نميشه رويه اين گوشي نصب كرددر ضمن نصب برنامه ش هم مشكل داره و به راحتي نوكيا نيست :
سامسونگ یو۹۰۰ سل
Samsung SGH-U900 Soul
نسل ۳٫۵، کلیدهای ناوبری لمسی، دوربین ۵ مگاپیکسل، فوکوس اتوماتیک، لرزشگیر، فلاش، تشخیص صورت، صفحه نمایش ۱۶ میلیون رنگ، ۱۲۸ مگابایت حافظه داخلی، بلوتوث استریو، رادیوی افام، ...
مزایا: پشتیبانی کارت حافظه(ميكرو اس دي )، کلیدهای ناوبری لمسی، دوربین ۵ مگاپیکسل، فوکوس اتوماتیک، لرزشگیر، فلاش، تشخیص صورت، صفحه نمایش ۱۶ میلیون رنگ، ۱۲۸ مگابایت حافظه داخلی كه 105 مگه اش قابل دسترسي و استفاده هست، ۱۵ ساعت پخش موسیقی، بلوتوث استریو، رادیوی افام ، اتصال به اينترنت. ويراش فيلم و تصوير
معایب: محدودیت حجمی اجرای برنامههای جاوا (حداکثر ۱ مگابایت) ، عدم وجود درگاه مادون قرمز و عدم راحتي در نصب برنامه ها و در ضمن در رابطه با اس ام اس كليد فارسي داره ولي نميشه به راحتي كار كرد چونكه ديكشنري فارسي رو داره و همش باز ميشه و سرعت كار رو ميگيره مگر اينكه متد رو رويه عربي بگذاريد در ضمن اونهايي كه عادت دارند با كامپيوتر اس ام اس رويه گوشي ذخيره كنند بگم كه از تويه كامپيوتر فقط ميشه اس ام اسهاي يه صفحه اي تويه گوشي ذخيره كرد و اس ام اس هاي چند صفحه رو نميشه از محيط كامپيوتر در گوشي ذخيره نمود مگر اينكه با گوشي بنويسي. داري يه بلندگو هست كه در واقع همان بلندگو خوده گوشي در موقع تماسه صوتي هست كه صداش بدك نيست ولي خوب چون يدونه است به پاي ان 73 و حتي 5610 نوكيا اصلا نمي رسه ولي با هدستش صداش خيلي عاليه و مناسبه. همچنين هيچ فايلي متني( پي دي اف و ورد و اكسل ) رو باز نميكنه
مشخصات کلیشبکهGSM 900 / 1800 / 1900معرفیفوریه ۲۰۰۸نسل۳٫۵پردازندهARM9سیستم عامل بستر نرمافزاری مشخصات فیزیکیشکل ظاهریکشوییابعاد۱۲٫۹ * ۴۹٫۵ * ۱۰۵٫۹ میلیمتروزن۱۱۲ گرمتنوع رنگنقرهای، صورتینمایشنوعTFTوضوح۳۲۰ * ۲۴۰ پیکسلتعداد رنگ۱۶ میلیون رنگابعاد صفحه۲٫۲ اینچزبان فارسی دوربینکیفیت عکس۵ مگاپیکسلابعاد عکسحداکثر ۱۹۲۰ * ۲۵۶۰ پیکسلفیلمبرداریبلهابعاد فیلم۲۴۰ * ۳۲۰ پیکسلمدت فیلمبرداری دوربین دومخیرتماس تصویری فوکوس اتوماتیکبلهفلاشبلهلرزشگیربلهذخیرهسازیدفترچه تلفن۱۰۰۰ شماره، به همراه تصویرگزارش تماسهابلهنوع کارت حافظهmicroSDکارت حافظه همراهخیرحافظه داخلی۱۲۸ مگابایتویژگیهامدیریت اطلاعات شخصیتقویم، دفترچه تلفن، یادداشت، وظایف آتی، مدیریت پروندهها، ساعت جهانی، تبدیل مقیاس، ماشین حساب و ...جیپیاسخیرجاواMIDP 2.0 (حداکثر ۱ مگابایت)پخش موسیقیMP3, WMA, e-ACC+, midi, imelody, wav, MMFپخش فیلمH.263, MPEG-4, H.264دریافت فیلم رادیوی افامبله، به همراه RDSکار با پروندههای آفیسخیرکار با پروندههای پیدیافخیرکار با پروندههای زیپخیرویرایش فیلم ویرایش عکسبلهصفحه کلید کاملخیرساعتبلهزنگ هشداربلهپیشبینی کلمهT9پخش با صدای بلندبلهفرمان صوتی ضبط صدابلهخروجی تلویزیونخیربازیبلهدریافت و نصب بازیبلهتبادل اطلاعاتارسال پیامSMS, EMS, MMS, Emailمرورگر اینترنتxHTML, HTML، به همراه RSS feedsمرورگر WAPWAP 2.0بلوتوثبله، نسخه ۲٫۰، پشتیبانی A2DPدرگاه مادون قرمزخیردرگاه USBبله، نسخه ۲٫۰GPRSبله، کلاس ۱۰HSCSDخیرEDGEبله، کلاس ۱۰3GبلهHSDPAبلهPush to Talkخیرسرعت تبادل در شبکهحداکثر ۷٫۲ مگابیت در ثانیه (HSDPA)شبکه بیسیمخیرانطباق با کامپیوتر انباره USBخیرزنگنوعپلیفونیک (۷۲ کانال)، امپیتریتنظیماتدریافت ملودیلرزانندهبلهباترینوعLi-Ion 880 mAhحالت انتظارحداکثر ۴۰۷ ساعتحالت مکالمهحداکثر ۶ ساعت و ۲۵ دقیقه البته در حالت پخش موزيك باتري تا 15 ساعت
قيمتش با گارانتي اصلي مايكروتل در بازار 350 هزار تومن در تاريخ ششم ابان ماه 87 هست و با گارانتي هاي متفرقه قيمتش 310 هزار تومن ميشه البته با لوازم اصلي اگه لوازم جانبي فرعي مي خوايد ميشه سيصدهزار تومن كه فكر نكنم ارزشوش داشته باشه در ضمن اين گوشي بدون رم خارجي( ميكرو اس دي ) هست و بايد اونو جداگانه خريد
لوازم جانبي گوشي : هنسفري و كابل اتصال به كامپيوتر و شارژر و دوتا ميني سي دي نصب درايو گوشي و يه پايه رويه ميزي كه حتما توجه كنيد داخل بسته موجود باشه چون تويه بسته خريداري شده توسط من نبودش و فروشنده كش رفته بود انشالله كوفتش بشه
اگه بازم مشخصات گوشي خواستيد بگيد تا براتون بگذارم فقط هر كسي روش نصب برنامه رويه اين گوشي بلده رو بگه روش نصب با اتصال كابل رو ازمايش كردم نشد يعني كدها رو نمي شناسه كه عمل كنه اگر در اين رابطه كسي چيزي بلده لطفا بگه ممنونش ميشم
روش u700 رو امتحان کردین؟
فکر کنم جواب بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)