تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 56 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 560

نام تاپيک: تمامی سوالات و مباحث درمورد کنسول دستی Nintendo DS ( فقط در اینجا)

داره خودمونی میشه BHЯ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نه دوست من به nintendo wifi connector نیازی نداره هر جا که اکسس پوینت پیدا کردی میتونی وصل شی من خودم یه اکسس پوینت 10 تومنی usb خریدم با اون وصل میشم خیلی چیز باحالیه.
    مارک اکسس پوینت شما چیه؟؟من یه وای فای کانکتورD-link مدلDWL-g132 که هرکاری کردم وصل نشد!usb هم هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Teheran

پيش فرض

مال من tp-link هست آره من D-Link تست کردم کار نمیکرد.

3. این کاربر از aminakbari93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Teheran

پيش فرض

دوستان میتونین یه عکس از بازیهاش بذارین؟

من کل نتو گشتم نتونستم یه عکس ازش پیدا کنم
    چشم این هم چند تا عکس:

راستی شما نتونستید از بازی های رکورد دار ترین کنسول تاریخ عکس پیدا کنید؟؟؟؟؟؟؟؟
    سایت های خیلی زیادی هست ولی چون هنوز توی ایران جا نیفتاده سایت فارسی بغیر از همین جا پیدا نمیکنید.
    Last edited by aminakbari93; 13-08-2008 at 13:50.

کـاربـر بـاسـابـقـه morteza_m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

چشم این هم چند تا عکس:

راستی شما نتونستید از بازی های رکورد دار ترین کنسول تاریخ عکس پیدا کنید؟؟؟؟؟؟؟؟
    سایت های خیلی زیادی هست ولی چون هنوز توی ایران جا نیفتاده سایت فارسی بغیر از همین جا پیدا نمیکنید.

ممنون

بازیهاش زیادم جالب نیستن

psp صد برابر بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه imakbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

9

دوستان میتونین یه عکس از بازیهاش بذارین؟

من کل نتو گشتم نتونستم یه عکس ازش پیدا کنم
    جالبه که نتونستین از پرفروش ترین کنسول دنیا عکس بازی پیدا کنین! بستگی داره از چه keyword ای استفاده کنید. من چند تا عکس از معروف ترین بازیهاش میذارم:

عکس بالا: New Super Mario Bros
    عکس پایین: Guitar Hero On Tour

(دقت کنید که کیفیت این بازی ها روی صفحه دی اس یه کمی بهتر از این عکس هاست)

عکس بالا: بازی Animal Crossing:Wild World
    عکس پایین: NFS Prostreet

(تو دی اس دنبال گرافیک نباشید! فقط برید تو کف ابتکار و نو آوری بازی ها و گیم پلی)

عکس بالا: بازی Racedriver:GRID که به تازگی وارد بازار شده و نشون داده که هیچ شرکتی نمی تونه جلوی بازی ساختن برای دی اس مقاومت کنه! این بازی برای PSP و PS2 نسخه ای نداده و نسخه PC هم خیلی خیلی سنگینه.
    عکس پایین: بازی Assassin's Creed که مظهر ناتوانی شرکت Ubisoft در ساختن یک بازی ابتکاریه. ولی خب این عنوان هم برای خودش ارزشمنده.

این عنوان یه مشکل خیلی اساسی داره: دوربینش! فوق العاده افتضاح. اما از نظر گرافیکی و کارهایی که میشه توش کرد باز هم عنوان خیلی بدی نیست.

عکس بالا: بازی Mario Kart که فوق العاده جذابه. یه ابتکار فوق العاده.
    عکس پایین: Dr Kawashima's Brain Age Check

این بازی از امکانات دستگاه بسیار عالی استفاده کرده. مثلاً وقتی شما عدد ها رو با قلم دی اس می نویسید تشخیصشون میده و یا وقتی اسم رنگها رو تو میکروفون میگید، می فهمه. فقط یه مشکل داره و اون هم اینکه یه بازی آموزشیه و هیجانش کمتر از بازی های معمولیه.

عکس بالا: بازی Nintendo Dogs که اوج استفاده از میکروفون در دی اسه. مثلاً شما به سگتون یاد میدید که وقتی بش میگید "بشین" ، بشینه! به سگتون دستور میدید و نوازشش می کنید! یا مثلاً باهاش بازی می کنید، میبریدش حموم یا موهاش رو شونه می کنید یا میبریدش بیرون!
    عکس پایین: بازی نینجا گیدن

خب دیگه خیلی طولانی شد. برای همینه که من پست های طولانی رو تو وبلاگ میذارم و میام اینجا فقط معرفی می کنم. امیدوارم که تاپیک رو خیلی شلوغ نکرده باشم.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون

بازیهاش زیادم جالب نیستن

psp صد برابر بهتره
    فقط از نظر طرفدارهاش یه نگاه کلی بکنید ببینید چه خبره. همه جون میدن برای دی اس. مطمئناً با یه نگاه نمیشه درباره یک کنسول قضاوت کرد. باید حداقل چندبار بازی کرده باشید. اون هم بازیهای خوبش رو. من نمیخوام به نظر شما توهین کرده باشم ولی اگه PSP صدبرابر بهتر بود یا درمورد خرید PSP آدم نباید حتی شک می کرد، الان وضع بازار کنسول ها در سطح جهانی اینطوری نبود.
    نه این طوری نمی شه توضیح داد. من یه سری عکس از یه فروشگاه فرانسوی خیلی بزرگ (بخش بازیش) میذارم. اینجا هم نمیذارم که به کسی بر نخوره یا ضد قوانین فروم نباشه. اگه واقعاً به نظرتون درباره PSP، سونی و نینتندو اعتقاد دارید و میتونید نظرتون رو ثابت کنید، بیاید به وبلاگ ما. احتمالاً همین امروز میذارم.
    بازم میگم نمی خوام کسی این وسط ناراحت بشه، فقط بیاید یه نگاه بندازیم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

در هر صورت منم نظر خودمو گفتم و قصد توهین نداشتم

دی اسم بازی و هیجان خودشو داره

ولی من هیچ وقت به یه دی اس پول نمیدم

ممکنه که با یه برنامه بشه بازیهای دی اس رو رو psp بازی کرد ولی محاله که بتونی بازیهای psp رو رو دی اس بازی کنی!!!

راستی قیمت ds چقدره؟ قیمت مموریش چطور؟ قیمت بازیهاش چطور؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Teheran

پيش فرض

ممکنه که با یه برنامه بشه بازیهای دی اس رو رو psp بازی کرد ولی محاله که بتونی بازیهای psp رو رو دی اس بازی کنی!!!

عزیز شما فکر میکنید دی اس فقط برای بازی ؟؟؟ چون صفحه ی فینگر تاچ داره web browser های خیلی خوبی داره!
    نرم افزار های فیزیکی بسیار عالی داره که من خیلی ازش استفاده میکنم.
    به موس کامپیوتر تبدبل میشه.(یعنی شما صفحه ی کامپیوترتون رو داخلش میبینید)
    بازی آنلاین که تا باهاش بازی نکنید از لذتش خبردار نمیشید چون بازی کردن با یک مغز دیگه لطف خودشو داره.
    راستی شما چتوری میخواهید بازی های فینگر تاچ دیاس که تازه دو تاصفحه داره رو روی پی اس پی اجرا کنید؟؟
    تا حالا با دی اس بازی کردید که با پی اس پی مقایسه کنید؟ چون خود من با دوتاش بازی کردم و بینشون دی اس رو انتخاب کردم.
    قیمت دی اس هم حدود 175 تومنه دستگاه کپی خورش 60 تومنه و مموری کارتش هم که بسته به حجمشه.
    حالا دیگه هر جور میدونید.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولاً بنده میدونم شما هیچ قصدی نداشتید!
    ثانیاً هیچ کدوم از اون دو تا کار ممکن نیست.
    ثالثاً، شما بازیهایی که از touch و microphone استفاده می کنن رو چه جوری روی PSP که نه Touch Pad داره، نه microphone اجرا می کنید؟
    رابعاً، قیمتش به اضافه کپی خور کردن میشه 200 و خورده ای تومن و بازی هاش هم مجانی رو اینترنت هستند.

فقط ازتون میخوام که بیاید به وبلاگ و جدیدترین پست من رو با عنوان Who Rules بخونید. اون رو اینجا کپی نمی کنم چون خیلی عکس داره و درازه و ممکنه بعضی ها ازش خوششون نیاد و فروم یه وب عمومی محسوب میشه. آدرس وبلاگ تو امضام هست.

عکس بالا هم عکس دی اسه. فقط خواستم ببینید.
    شما همچین چیزی رو چجوری تو PSP میتونید اجرا کنید؟ در حالی که هیچ سنسور یا چیز دیگه ای نداره؟

کدوم کنسول دیگه ای تاچ داره؟
    پیشنهاد می کنم حداقل یه بازی خیلی خوفش رو بازی کنید، بعد زیر سوال ببریدش.

قصد توهین به کسی رو ندارم.
    وبلاگ رو هم که میگم اینجا به خاطر زیاد شدن بازدیدش نمی گم. شما فقط یک بار و همون یک پست رو بخونید لطفاً. بیشتر از 3 دقیقه وقت نمی گیره ازتون.

thanX

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

اولاً بنده میدونم شما هیچ قصدی نداشتید!
    ثانیاً هیچ کدوم از اون دو تا کار ممکن نیست.
    ثالثاً، شما بازیهایی که از touch و microphone استفاده می کنن رو چه جوری روی PSP که نه Touch Pad داره، نه microphone اجرا می کنید؟
    رابعاً، قیمتش به اضافه کپی خور کردن میشه 200 و خورده ای تومن و بازی هاش هم مجانی رو اینترنت هستند.

فقط ازتون میخوام که بیاید به وبلاگ و جدیدترین پست من رو با عنوان Who Rules بخونید. اون رو اینجا کپی نمی کنم چون خیلی عکس داره و درازه و ممکنه بعضی ها ازش خوششون نیاد و فروم یه وب عمومی محسوب میشه. آدرس وبلاگ تو امضام هست.

عکس بالا هم عکس دی اسه. فقط خواستم ببینید.
    شما همچین چیزی رو چجوری تو PSP میتونید اجرا کنید؟ در حالی که هیچ سنسور یا چیز دیگه ای نداره؟

کدوم کنسول دیگه ای تاچ داره؟
    پیشنهاد می کنم حداقل یه بازی خیلی خوفش رو بازی کنید، بعد زیر سوال ببریدش.

قصد توهین به کسی رو ندارم.
    وبلاگ رو هم که میگم اینجا به خاطر زیاد شدن بازدیدش نمی گم. شما فقط یک بار و همون یک پست رو بخونید لطفاً. بیشتر از 3 دقیقه وقت نمی گیره ازتون.

thanX

من اطلاعات زیادی در بارهی این کنسول ندارم ولی با این امکاناتی که گفتین کنسول خوبی به نظر میاد کم کم دارم وسوسه میشم یکی بخرم

ds برای خودش دیسک مخصوصم داره مثل psp ؟ قیمتش چنده؟

این قیمت که گفتین مال light هست؟

در کل خیلی گرونه قیمتش با psp یکیه
    Last edited by morteza_m2n; 14-08-2008 at 16:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •