خواهش ميكنم دوست عزيز
كاري را كه حسام گفت بهش عمل كن
من خودم الان با PC Suit كار ميكنم خيلي هم خوب كار ميكنه
خواهش ميكنم دوست عزيز
كاري را كه حسام گفت بهش عمل كن
من خودم الان با PC Suit كار ميكنم خيلي هم خوب كار ميكنه
پس شما ها چه جوری پچ نصب میکنید که گوشیتون روشن میشه درصورت نداشتن فایل ریست ؟؟؟
ديگه ما اينيم ديگه كرامات ما رو دست كم گرفتي؟
تازه جديدا بدون ستول گوشي هك ميكنيم چي فكر كردي.جدي ميگم ها بدون ستول و هيچ نرم افزاري!!![]()
پس چه طوری پچ نصب کنم که روشن بشه
بگید دیگه
اگه آموزش نصب پچ را كامل خونده بودي ميفهميدي.
شما وقتي ميخواي پچ نصب كني بايد main را هم add كني و همون خودش به عنوان فايل رست عمل ميكنه.
Last edited by hessam_sz; 24-05-2008 at 10:17.
سلام جووووووووون هرکی دوس دارین یه راه حل بهم نشون بدین دیشب من چند تا پچ گرافیکی رو گوشیم نصب کردم بعد اسم گوشی رو عوض کردم گذاشتم 1100 se tool بام قهرید گوشیم رو ریخت به هم بعد که گوشی رو روشن کردم یه صفحه سفید میاد گوشی از اون بیشتر جلو نمیره پچ ها رو پاک کردم بازم درست نشد حالا پچ نصب میشه پاک هم میشه ولی گوشی همون جوری هستش آخرش یه پیغام در مورد fs میده تهش هم مینویسه that is fatal فک کنم fs گوشیم پریده چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
میشه fs تنها رو روی گوشی فلاش کرد یا نه ؟؟؟؟؟
اصلا مشکلش چیه؟؟؟؟
نگران msg هام هستم حدود 700 تا مسیج دارم نمیخوام از دستشون بدم واقعا برام خیلی ارزش دارن.....
الان که گوشی رو بدون setool به کامپیوتر وصل میکنم flash driver گوشی بالا مییاد جریان چیه؟؟؟؟؟؟؟/
از موقعي كه پچ ريختي اينجوري شده يه بار Main تنها رو روي گوشي فلش كن درست ميشه مسج هات هم پاك نميشه!
موفق باشيد!![]()
دمت گرم ببینم چی میشه
سلام به همه ی کسانی که کمکم کردند تا این تبدیل رو انجام بدم
واقعا ازتون تشکر می کنم (تا دیگه کسی نگه چرا هیچکی راضی نیست و تشکر نمی کنه)
من از این تبدیل واقعا راضی ام
یه سری تغییرات تو گوشیم رخ داده که خیلی خوشاینده
اما واسهی نصب پچ لامپ 1 3 مشکل دارم
کام÷یوتر هم گوشیم رو نمیشناسه مخصوصاmy phone explorer
یعنی نصب می کنم اما کار نمیکنه همینطور پچی که فولدر رینگتون و ویدئو دیجی رو پاک میکنه
و یه خواهش دارم میخوام بهترین پچ افزایش صدا که نه خیلی کیفیت رو از بین ببره و صدا رو هم زیاد کنه بم معرفی کنین .همینطور برای افزایش فریم در ثانیه فیلمبرداری
سلام به همه ی کسانی که کمکم کردند تا این تبدیل رو انجام بدم
واقعا ازتون تشکر می کنم (تا دیگه کسی نگه چرا هیچکی راضی نیست و تشکر نمی کنه)
من از این تبدیل واقعا راضی ام
یه سری تغییرات تو گوشیم رخ داده که خیلی خوشاینده
اما واسه ی نصب پچ لامپ 1 3 مشکل دارم
کامپیوتر هم گوشیم رو نمیشناسه مخصوصاmy phone explorer
یعنی نصب می کنم اما کار نمیکنه همینطور پچی که فولدر رینگتون و ویدئو دیجی رو پاک میکنه
و یه خواهش دارم میخوام بهترین پچ افزایش صدا که نه خیلی کیفیت رو از بین ببره و صدا رو هم زیاد کنه بم معرفی کنین .همینطور برای افزایش فریم در ثانیه فیلمبرداری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)