کسی سایتی واسه دانلود سمپل و لوپ واسه fl سراغ نداره؟!![]()
کسی سایتی واسه دانلود سمپل و لوپ واسه fl سراغ نداره؟!![]()
Last edited by lion_sun; 03-04-2009 at 01:09.
در راستاي سوال قبل اگر كسي سايتي براي دانلود guitar pro هم داره من خييييلي ممنون ميشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد نرم افزار:
Guitar Pro 5 نسخه ی جدیدی از یکی از قدرتمندترین و محبوب ترین نرم افزار های کمکی برای گیتار، این ساز محبوب و رایج در تمام دنیاست .نسخه ی 5 این نرم افزار قدرتمند که در کمتر از یک سال گذشته از عرضه ی خود در حدود 2 میلیون بار توسط علاقمندان دانلود شده است، ویراستار قدرتمند Tablature در دستگاههای گیتار، بانجو و باس است .
در کنار دادن نمره به شما و درج ان در محیط نرم افزار این نرم افزار منبعی بسیار ارزشمند برای تمامی گیتاریست ها از مبتدی تا مجرب هاست که به پیشرفت، آهنگسازی و ادامه مسیر هنری بسیار کمک می کند .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده اشتباه شد من منظورم آهننگهاي ساخته شده و تبلچر ها هستكسي سايتي براي دانلود guitar pro هم داره من خييييلي ممنون ميشم
سلام به دوستان موسیقی دان میخواستم بدونم آموزش نرم افزار Final که واسه نت نویس هست رو کجا میتونم گیر بیارم؟خیلی ممنون
سلام
آیا چیزی برای دانلود گذاشتین
اگه گذاشتین چجور دانلود کنم؟
خب مثل اینکه دیگه کسی اینجا پست نمی ده
خودم دوباره شروع می کنم با چند تا سورس Fl سوالی هم در این زمینه داشتید بگید تا جایی بتونم کمکتون می کنم
اینم چند تا نمونه تو سبک ترنسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه نمونه اموزشی برای ساخت این جور بیس هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ميشم يه چند تا سايت خوب واسه دانلود سورسهاي FL معرفي كنيد
يا علي ...
سلام دوستان میشه قسمتی از اهنگ رو که سایتی که ازش دانلود کردم یک صدای بیپ گذاشته رو حذف کنم؟ یعنی روی صدای موزیک هی صدای بیپ بیپ میاد:|...میشه حذفید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)