سلام
من هم در مورد شبکه کردن دوکامپیوتر خانگی مشکل دارم اگر امکان دارددر این مورد توضیح کامل بدهید.
سلام
من هم در مورد شبکه کردن دوکامپیوتر خانگی مشکل دارم اگر امکان دارددر این مورد توضیح کامل بدهید.
ميشه در مورد شبكه كردن دو يا چند سيستم با فاصله حدودا 2 كيلومتري هم كمي توضيح بديد.
سلام
اگه ميشه اين مقاله را يه جوري بدست ما برسونيد
خيلي ضروريه
ممنون
سلام
اگه ميشه اين مقاله را يه جوري بدست ما برسونيد
خيلي ضروريه
ممنون
سلام .آقا این همه اینجا استادکار هست چرا کمک نمیکنید؟؟ من هم adsl نامحدود چند کاربره گرفتم و می خوام با یه نفر دیگه با فاصله ی 300-400 متر شیر کنم .لطفا راهنمایی کنید .کار چند نفر لنگ این مطلبه .من هم شدیدا نیاز دارم.ممنون....![]()
سلام این مقاله نیست کسی نداره دوباره بزاره ضروری ممنون میشم
اینجا بخش مقالات نیست!
لطفا مراعات کنید.
انجمن درخواست مقالات کامپیوتری:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فدات شم اخه ببین چی میخوایی بعد بگو کمک اینجا برا اتصال هر دوکامپوتر باید حدود 200هزار پیاده شی آخه من چطوری بگم
خوراکش انتن wifi قیمتشم حدود 100 هزار تومنه که شما اونها رو پشت بوم نصب میکنی بعدم سرچ میکنی تا اون یکی کامپوترو پیدا کنه بهم اتصال پیدا کنن.
تازه شرکت داتک اینترنت بیسیم میده که فکر کنم برا هر دو ارزانتر تمام بشه بغیر از انتن ماهی 40000تومن اکانتش![]()
اونهایی که میخوان بیسیم کار کنن باید بدونن که اینجا ایرانه قیمت اینترنت بیسیم برا اتصال دو تا کامپیوتر بافاصله بالای 50_100
متر هزینهش تصاعدی گرون میشه هنوز هیچ شرکتی حاضر به معامله با دولت ومخابراتو شهرداری سازمان محیط زیست نیست تا به ما اکانت بیسیم بفروشه (منظورم شبکه بین دو تا کامپیوتربا فاصله بالای 100 متر)
بهتره adsl بگیره فعلا ارزونتره
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)