درسته اما 3 ساعت با این اینترنت اشغال ایران طول میکشه تا عکس هارو لود کنه
درسته اما 3 ساعت با این اینترنت اشغال ایران طول میکشه تا عکس هارو لود کنه
خب امروز تیزر ب ام و x1 تو سایت های خبری قرار گرفت ولی زیر کاور مخصوص و هنوز دیزاین این ماشین معلوم نیست
تنها چیزی که مشخصه اینه که این ماشین تو کلاس تویوتا rav4 و سوزوکی ویتارا قرار میگیره همچنین تو مینی کراس اوور هم از شاسی این مدل استفاده میشه
اینم لینک برای دیدن ویذدئو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب امروز یک سری عکس از ب ام و x1 منتشر شد و به احتمال زیاد م x1 با این طرح وارد بازار میشه و رقیب اصلیش هم تویوتا rav4 هستش
تو این عکس ها هم مشخصه که جلوی ماشین خیلی شبیه نسل جدید سری7 هستش و نمای عقبش هم شبیه سری 3 facelift شد هستش البته خیلی قشنگ تر
در مجموع باز هم ب ام و مجموعش گسترده تر کرد و یک کلاس پرفروش به اتومبیل هاش اضافه کرد
![]()
سلام به همه دوستان كمك ميخوام
يك بي ام دابليو مدل 2000با كارت سوخت بيمه و پلاك شده
قيمت چنده ؟
منظورت از ایناست؟
یا منظورت از مدل سال ساخت بود؟
سلام
اره منظورم ازاين مدل است
دادش كوچيكم ميخواد بگيره من زياد اطلاعات ندارم در مورد ماشين به خاطر همين از شما دوستان كمك ميخوام
اصلا خوبه كه بخره ؟
چند بخره خوبه
يا پيكان پرايد بخره خوبه!!!!!؟
متشكرم
با پایینی یکی شد.
Last edited by Farshadd; 02-10-2008 at 10:51.
چقدر پول میتونه بده؟
متشكرم آقا فرشاد
يكي گير اورده ميگه يك ميلون پنصد دليل اين كه اين مدل ماشينا ارزان چي ؟
من از چند نفر سوال كردم ميگن چون مدل قديمي است قعطاتش به اساني گير نمايد و مصرف بنزينش هم بالاست
تا 3تومان ميتونه بده ؟
در هنگام خريد چه مورد را بايد مد نظر داشته باشم
متشكرم
خواهش عزیزم. وظیفه هست.
این ماشینا به همون دلایلی که خودت گفتی ارزون هست+ اینکه قدیمی هم هستن. یعنی حتی قطعاتش هم زیاد باشه ولی چون فاصله زیادی از صفر داره باز هم ارزون هست.
دلیل دیگه بی امکانات بودن این خودرو ها نسبت به مدلهای بالاتر هست.
با 3 تومن اگه زیاد بگرده میتونه یه 518 هم پیدا کنه. مثلا یه 518 مدل 1978 (فکر کنم بشه 1357) هست که میده 3 تومن.
به گفته فروشنده میگه فنی هم سالم هست.
ولی با این قیمت شاید خرید یه رنو5 خیلی تمیز به صرفه تر باشه. حتی میشه یه رنو 5 نسبتا تمیز خرید 2 تومن و یه موتور 1400 آلپین هم بزنه روش. یا یه رنو5 بخره 2 تومن و 1 تومن خرج تقویت موتور کنه.
واسه چه استفاده ای میخواد؟؟ چند نفر میخوان سوار شن؟
راستی اگه مایلی میتونی یه تاپیک با این عنوان بزنی "تا 3 تومن چی بگیرم" و معیار هاتونو هم بگید.
تا اینجا از موضوع اصلیش خارج نشه.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)