تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 306 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 3052

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

بله گاردش هم فعال بود به روز هم بود.تا الان تنها نورتون اسمی از این ویروس با مشخصات مشکل من برده که اون هم فکر کنم 24 ساعت وقت میگیرد تا فول اسکن کند.البته توانسته انرا تشخیص بدهد ولی به دلیل کندی اش از نابودی صد در صد این کرم مطمئن نیستم

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

بله گاردش هم فعال بود به روز هم بود.تا الان تنها نورتون اسمی از این ویروس با مشخصات مشکل من برده که اون هم فکر کنم 24 ساعت وقت میگیرد تا فول اسکن کند.البته توانسته انرا تشخیص بدهد ولی به دلیل کندی اش از نابودی صد در صد این کرم مطمئن نیستم
    پدرام جان فرقی نمیکنه که شما سیستم رو با کدوم آنتی ویروس اسکن کنید. اما یکی از بدی ها این ویروس اینه که
    بر روی خود درایو بصورت مخفی و فعال میشینه و اسکن کردن اون در حالت نرمال برای نابودیش کمی مشکله. شما
    بهتره که در سیف مد اسکن کنید تا حداقل آنتی ویروس بتونه خود ویروس رو پاک بکنه.

در ضمن کسپرسکی نسخه 7 و یا 8 برای پاک کردن این جور آلودگی ها بهتر عمل میکنند تا آنتی ویروسهایی مانند
    نورتون. Avira هم در سیف مد قدرت خوبی برای پاک کردن داره.

امیدوارم مشکلتون حل بشه اما این نکته رو در نظر بگیرید که اگر نورتون تونست اون ویروس و یا کرم رو پاک کنه به هیچ
    عنوان روی درایو ها دوباره کلیک نکنید چون دوباره ویروس ساخته میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یعنی فکر میکنی که اگه نسخه Premium داشتی این ویروس رو نمیگرفتی؟!

مهران جان قبلا گفتن که گارد این 2تا هیچ فرقی با هم نمیکنه....

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

پدرام جان فرقی نمیکنه که شما سیستم رو با کدوم آنتی ویروس اسکن کنید. اما یکی از بدی ها این ویروس اینه که
    بر روی خود درایو بصورت مخفی و فعال میشینه و اسکن کردن اون در حالت نرمال برای نابودیش کمی مشکله. شما
    بهتره که در سیف مد اسکن کنید تا حداقل آنتی ویروس بتونه خود ویروس رو پاک بکنه.

در ضمن کسپرسکی نسخه 7 و یا 8 برای پاک کردن این جور آلودگی ها بهتر عمل میکنند تا آنتی ویروسهایی مانند
    نورتون. Avira هم در سیف مد قدرت خوبی برای پاک کردن داره.

امیدوارم مشکلتون حل بشه اما این نکته رو در نظر بگیرید که اگر نورتون تونست اون ویروس و یا کرم رو پاک کنه به هیچ
    عنوان روی درایو ها دوباره کلیک نکنید چون دوباره ویروس ساخته میشه.
    متوجه نشدم.پس از پاک کردنش اگر کلیک بکنم دوباره ساخته میشه؟پس چه کار کنم؟الان کاسپر اسکای 8 را هم با اپدیت نصب کردم ولی اون هم نتوانست بشناسد.الان که روی درایورها کلیک میکنم ارور NTDETECT.EXE میدهد که نمیتواند پیداش کند و درایو تنها از کلیک راست اوپن میشود

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

متوجه نشدم.پس از پاک کردنش اگر کلیک بکنم دوباره ساخته میشه؟پس چه کار کنم؟الان کاسپر اسکای 8 را هم با اپدیت نصب کردم ولی اون هم نتوانست بشناسد.الان که روی درایورها کلیک میکنم ارور NTDETECT.EXE میدهد که نمیتواند پیداش کند و درایو تنها از کلیک راست اوپن میشود
    بعد از پاک کردن فایل اصلی ویروس باید توسط کلیک راست وارد درایو ها بشید.
    این پست زیر رو بخون همه چی توضیح داده شده. از خرابکاری های ویروس گرفته که خودت بهتر میدونی تا نحوده
    پاک کردنش.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

واقعا برام جالبه!!! kaspersky و Avira با این ویروس autorun.inf مشکل دارن ولی bitdefender خیلی راحت اینو از بین میبره!!!

البته من نسخه اورجینال bitdefender total security 2008 رو دارم که بدون مشکل آپدیت میشه....
    میخواستم نسخه رایگان avira رو نصب کنم که دیگه پول برای تمدید bitdefender ندم ولی یه کمی دودل شدم...

البته منظورم این نیست که bit defender قویتره... خیلی از ویروس هارو avira پیدا میکنه ولی bitdefender و kaspersky نمیتونن پیدا کنن....
    Last edited by amir_rafie; 17-08-2008 at 12:24.

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

علی دقت کن فایل فرمتش zip. باشد نه rar.

سلام پدرام خوبی کم پیدا؟ حقیقتش من این آنتی ویروس رو خیلی دوست دارم چون کاری که نود 32 و کسپر نتوانستند انجام بدن این راحت انجام داد ضمن اینکه آپدیتش هم خیلی سریع هست
    اما راجع به آپدیت دستی اگر لینک آموزشی که مارکوس گذاشته و به همراه تصویر هم هست ببینی متوجه می شی که داره از نرم افزار winrar استفاده می کنه....

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اما راجع به آپدیت دستی اگر لینک آموزشی که مارکوس گذاشته و به همراه تصویر هم هست ببینی متوجه می شی که داره از نرم افزار winrar استفاده می کنه....
    دوست عزیز آپدیت ها حتما باید با به صورت Zip فشرده شده باشند نه Rar

در تصویری که مارکوس گذاشت و با Winrar قصد فشرده کردن را داشت کاملا درسته

چون هنگام فشرده سازی با برنامه Winrar دو گزینه هست که مشخص میکنه بصورت Zip باشه یا Rar

Last edited by majid20; 17-08-2008 at 14:43.

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

دوست عزیز درست می گویید من دقت نگرده بودم اکنون با پسوند زیپ هم که فشرده کردم فایل رو پیدا نمی کنه
    کسی امتحان کرده؟ انجام شد؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز درست می گویید من دقت نگرده بودم اکنون با پسوند زیپ هم که فشرده کردم فایل رو پیدا نمی کنه
    کسی امتحان کرده؟ انجام شد؟
    پس از فشرده سازی کل فایلها ، اسمش رو ivdf_fusebundle_nt_en تغییر میدید یا نه؟

چنانچه با Winrar نشه با Winzip بطور حتم جواب میده

من خودم بارها آویرا رو در سیستم های گوناگون اینگونه آپدیت کردم (البته فایلهای آپدیت رو با Winzip فشرده کردم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •