تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین آلبوم محسن یگانه کدام است؟

راي دهنده
75. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
صفحه 28 از 175 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1749

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن یگانه

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

به نظر من بهتره جذابیت خود آهنگ مارو مجبور به خریدش کنه تا تبلیغات دوستان

یاس ( رپر معروف ) تو مصاحبه ی جدیدش ازش پرسیدن که اقا شما چرا همه ی اهنگاتو گذاشتی برا دانلود اونم مجانی ؟

گفت : من منکر این نیستم که به پولش احتیاج ندارم و لی نظرم اینه که آهنگامو دانلود کنن گوش کنن اگه خوششون اومد پولشو بدن

این نشون میده که این خواننده 100% به کارش مطمئنه و طرفداداش هم 100% حمایتش میکنن

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان . من اون اولش که آلبوم اومد کلی گشتم تا با کیفیت 40 پیداش کردم . البته ترک 3 128 بود . خلاصه 128 رو هم گیر آوردم ولی دانلود نکردم چون کارت نداشتم . حالا که کارت دارم موندم چه کار کنم ؟ آخه تا اومده آلبومش بیاد شهر ما 2-3 ماه طول میکشه . تازه اگه هم بیاد فکر نمیکنم کسی سی دی ارجینالش رو بفروشه . خلاصه اینکه به من بگید چه کار کنم . دانلود کنم یا بخرم ؟
    دوست عزیز به نظر من اگه فکر میکنی که نمیتونی آلبوم رو از جای معتبری تهیه کنی و کسی هم نمیتونه این آلبوم رو برای شما تهیه کنه مجبور به دانلود آلبوم هستین و اینجوری بهتره تا بخواین آلبوم رو از یه جایی که معتبر نیست و خودش دانلود کرده و کاور ها رو چسبونده بگیرین ولی حالا طبق همین پست بعد دوستمون بعد از شنیدن آهنگ ها اگه دوست داشتین که از صداش و حمایت کنید و زمینه فعالیت های بعدیش رو فراهم کنید بعدا که فرصت کردید آلبوم رو از فروشگاه های معتبر تهیه کنید...

به نظر من بهتره جذابیت خود آهنگ مارو مجبور به خریدش کنه تا تبلیغات دوستان

یاس ( رپر معروف ) تو مصاحبه ی جدیدش ازش پرسیدن که اقا شما چرا همه ی اهنگاتو گذاشتی برا دانلود اونم مجانی ؟

گفت : من منکر این نیستم که به پولش احتیاج ندارم و لی نظرم اینه که آهنگامو دانلود کنن گوش کنن اگه خوششون اومد پولشو بدن

این نشون میده که این خواننده 100% به کارش مطمئنه و طرفداداش هم 100% حمایتش میکنن
    من کاملا با این موضوع موافق هستم چون آدم وقتی ببینه صدای کسی رو دوست داره و علاقه داره که خواننده محبوبش فعالیت های خودش رو ادامه بده پس دلیلی نداره که بعد از شنیدن آلبوم دست به خرید اون نزنه...

دقیقا من خودم به همین موضوع رسیدم و بعد از اینکه آلبوم به این زیبایی رو با کیفیت 192دانلود کردم واقعا برای اینکه خودم بتونم بعدا هم از همچین آهنگ هایی لذت ببرم رفتم و آلبوم رو خریدم...
    پس در واقع ما با خرید آلبوم لطفی رو به خواننده نمیکنیم بلکه برای لذتی که میبریم و برای فراهم کردن زمینه ادامه فعالیت فرد مورد علاقمون هست که آلبوم رو به صورت اورجینال میخریم پس چه بعد از شنیدن آلبوم و چه قبل از اون تغییری در تصمیم ما به وجود نخواهد آمد
    فکر میکنم خود محسن یگانه هم این موضوع رو قبول داشته باشه و تایید کنه و به همین دلیل هم هست که گفته آهنگ ها رو با کیفیت پایین برای دانلود قرار دهید...

به هر حال این نظر شخصی من بود و چندان علاقه مند نیستم که در رابطه با این موضوع به بحث بپردازم چون قبلا یک بار مفصل در این رابطه بحث شده..

موفق باشید...
    فـــــــــــــرزاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    قفس

12 منتظر دو آهنگ از محسن یگانه باشید

بزودی منتظر آهنگ کامل اسکله و آهنگ جفت 6 ( يه آدم كينه اييم سر به سرم نذاريد/روزاي باخته ي منو به خاطرم نياريد/چوب حراجو بزنيد به اين دل ديوونه / بخوام نخوام دل منه كه مفتشم گرونه...) از محسن یگانه باشید

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by sm3; 28-07-2008 at 14:48.

پروفشنال asextor1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بزودی منتظر آهنگ کامل اسکله و آهنگ جفت 6 ( يه آدم كينه اييم سر به سرم نذاريد/روزاي باخته ي منو به خاطرم نياريد/چوب حراجو بزنيد به اين دل ديوونه / بخوام نخوام دل منه كه مفتشم گرونه...) از محسن یگانه باشید

شما از کجا خبر داری ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    قفس

پيش فرض

ویرایش کردم منبع رو بهش اضافه کردم اون تیکه از شعر آهنگ جفت 6 رو هم میتونید تو قسمت نظرات پیداش کنین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

ايول خيلي قشنگه
    مشتاقانه منتظريم!

يا حق (:

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

من کهعاشق همون تیکه آهنگ اسکله اش هستم.امیدوارم زودتر بیاد بیرون.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    قفس

7

این عطا رحیمی نامرد برای اینکه به محسن ضربه بزنه رفته آهنگهای قدیمیه محسن رو که خیلی وقت پیش خونده رو به اسم کار جدید محسن یگانه پخش کرده یه آهنگ به اسمه این بابا گرگ زمونست تو بعضی از سایتها توسط این آقا پخش شده
    ما منتظر آهنگ جفت 6 و آهنگ قشنگ اسکله بودیم اما چون این آقا تو توهماتش فکر میکنه شعر اسکله رو اون گفته حتی این شعر رو به یه نفر دیگه هم فروخته حالا که شنیده محسن میخواد این شعر رو بده بیرون آهنگهای قدیمیه محسن رو که از آقای روهام.ب نارفیق محسن (که هر چی هم داره از محسن داره) گرفته و می خواد همه اونا رو پخش کنه

آخر فروم باز Mist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    جوخه اعدام

پيش فرض

قضیه داره جدی میشه این مشتایی که شما میزنی به هرکی بخوره میخوابوندش من که از اولشم گفته بودم اینجا سوراخ تر از اونیه که

بابای پترسم بتونه جلوشو بگیره باید دسته جمعی بریم تو شکمش

یه طرف قضیه رو درست میکنی میگی دان نکن یکی دیگه ضربه میزنه ای خدااااااااااااا

10. این کاربر از Mist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

sm3

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    قفس

پيش فرض

قضیه داره جدی میشه این مشتایی که شما میزنی به هرکی بخوره میخوابوندش من که از اولشم گفته بودم اینجا سوراخ تر از اونیه که

بابای پترسم بتونه جلوشو بگیره باید دسته جمعی بریم تو شکمش

یه طرف قضیه رو درست میکنی میگی دان نکن یکی دیگه ضربه میزنه ای خدااااااااااااا
    اگه مشتام بهش میرسید که خوب بود حالا خدا کنه دست از این کارش برداره و بقیه آهنگها رو لو نده و پخش نکنه
    Last edited by sm3; 02-08-2008 at 13:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •