دوستان این فیلتر هوا اسپرت 15 تومانیا از فیلتر هوا خود ماشین بهتره؟چون با 10 تومان میشه بهترین فیلتر عادی انداخت ولی 15 تومان اینا ارزون ترین فیلتر اسپرت هست....
پیشنهاد شما چیست؟
مرسی
دوستان این فیلتر هوا اسپرت 15 تومانیا از فیلتر هوا خود ماشین بهتره؟چون با 10 تومان میشه بهترین فیلتر عادی انداخت ولی 15 تومان اینا ارزون ترین فیلتر اسپرت هست....
پیشنهاد شما چیست؟
مرسی
به درد نمیخوره به هیچ وجه
فقط صدای اضافی هست
فیلت-رینگ هم اصلا نداره
اگه واقعا فیلتر هوای خوب میخوای
باید 70 - 80 تومن بدی K&N یا JR بگیری
از 50 - 60 تومن تا حدود160 - 170 تومن
160 تومن زیمنس نسل 2 هست با گارانتی و ...
50 - 60 تومنی هم از انواع چینی موجود در بازار هست و در رنگ های مختلف هم موجوده
به ماشین اومدن هم دیگه به سلیقه شما بستگی داره و معمولا سفید به همه ماشینی میاد
تا 100 تومان چه مدلی پیشنهاد میکنین که نورش سفید و خیلی قوی باشه؟راستی پلیس گیر نمیده؟
من چون احتمالا میخواین از مدل های چینی استفاده کنید مدلی معرفی نمیکنم
مدل های مختلف زیادی در بازار موجود هستن
اگه خواستی 160 بده یه زیمنس نسل 2 بگیر و ازش استفاده کن
پلیس هم اگه بخواد میتونه گیر بده ولی من که توی شهرستانم ندیدم پلیس به زنون گیر بده ولی خوب اگه بخواد اینجا هم میتونه گیر بده
اقا یکی نمی خواد تو کم کردن ارتفاع تندر به ما کمک کنه؟سوالم اینه راههای اصولی کم کردن ارتفاع چیه.و مخارج هر کدوم چنده؟و اینکه از کم ترین قیمت تا بیشترین قیمت و پیشنهاد خودتون چیه؟مرسی.
با سلام
زنون های چینی چشم رو آزار می دهند
پلیس هم بخواد تا پارکینگم می تونه گیر بده به دلیل استاندارد نبودن کاسه چراغ برای استفاده از زنون اگرم چینی باشه دیگه بدتر
سلام
من نمیتونم دقیق راهنماییت کنم
ولی شما چند تا راه داری
اولی و کم خرج ترین و غیر اصولی ترینش بریدن فنر هست
دومین راه استفاده از انواع فنر لول های اسپرت موجود در بازار هست که بسته به کیفیت و شرکت سازنده قیمت های متفاوتی دارن ولی اینم زیاد گرون نمیشه
راه سوم هم در ادامه راه اول و دوم هست که اگه ارتفاع از یه حدی پایین بیاد دیگه کمک کارایی خودش رو از دست میده و میکوبه که دلیلش هم بلند بود پوسته و میله کمکه که اونها هم باید کوتاه بشن که بهشون میگن کمک های لوازمی و روی کمک های فابریک قابل اجرا هست برای هر کمک هزینه ای حدود 50 - 60 تومن داره
حالا نمیدونم عقب تندر به صورت رِگلاژ هست یا اونم باید دستی به سر و روش کشید
راه چهارمی که دارین پرخرج هست خیلی کم استفاده میشه که اونم استفاده از ست فنر و کمک فنر هست که فکر میکنم حداقل قیمتی که داره حدود 500 هست
ولی توی این مدل میتونید به حالت های مختلف ارتفاع و نرمی ماشین رو تنظیم کنین و هندلینگ (فرمانپذیری) خودرو رو تا حدود زیادی افزایش بدین![]()
فنر لول کوتاه بخری و فنر های خودتو نگه داری هر فنر لول از 30 به بالاست هزینه دست رنج از 10 به بالا
پایین آوردن بدون عوض کردن کمک و لاستیک یه اشتباه هست
اگرم رینگ بندازی با اینج 16 یا 17 خیلی ماشین سخت می شه
Last edited by ram1600; 11-02-2010 at 23:09.
اقا خیلی ممنونم من می تونم تا مبلغ 300 یا نهایتا 400 خرجش کنم کمک بسیار خوبی بود حالا پیشنهاد شما چیه؟در جواب دوست عزیزم ram1600 هم بگم که رینگش همون رینگ آلومینیم فابریکشه و لاستیک هم عوض کردم تویو اکسپرس 205 انداختم.حالا فکر میکنی بازم باید عوض بشند؟
منظورم لاستیک های استاندارد نباشه
خوب هستند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)