امشب شب مرگ میلان
میلان
لیورپول
پورتو
چلسی
شالکه 04
رئال مادرید
المپیاکوس
سلتیک
بارسلونا
لیون
منچستر
رم
اینتر
فنرباغچه
سویا
آرسنال
هی هی اروم اروم بچها واس چی به جون هم افتادین اینکه معلومه امشب ارسنال میبره تا بخواد اون پیرمردا به خودشون بیان 10 تا خوردن!!!(شوخی کردم اصلآ به من چه)
اما خواهشن به اینتر توهین نکنین من دوستدار بازی زانتی و سوازو و ابراهیمویچ هستم پس توهین بی توهین که ....
گل گل گل گل گل گل گل گل
آرسنال1 _ میلان 0
به من ربطی نداره. ولی از میلان بدم میاد![]()
داغون کرد میلانو
کرد تو قوطی
آرسنال 2 _ میلان 0
بازی در سنسیرو![]()
میگم حالا این میلانیها میتونن باز تو این تاپیک بیان؟
راستی حالا این 15 تا رای مال کدوم تیم میشه؟
حيف 15تا راي!!! فكر كن!!! 15تا آدم اومدن رايشون رو حروم كردن!
برين خجالت بكشين بابا! يمشت بابابزرگ رو جمع كردين ريختين تو تيمتون! يه فابرگاس جمتون كرد!
آنجلوتي بيكار شد!!!
اما به قول احمد جون، به من چه؟![]()
به به... چه حالی داد ... بچه ها از یک ماه پیش من به این میلانی ها اخطار داده بودم ... خدائی برید ببینید ... هی گفتم بابا آرسنالمیزنه آبکشتون میکنه برید از جام کناره گیری کنید سنگین تر ... به گوششون نرفت تا اینکه امشب یکی از 2 آتیشه هاشون اومد در مغازه و گفت اگه آرسنال صعود بکنه 50 تا می دم اگه بتونه ببره 100 تا می دم ... اما اگه باختید 40 تا میگیرم ... گفتم برو بچه ... بنده خدا به گوشش نرفت ... حالا هم که گوشیش رو خاموش کرده ...
شکست میلان حقش بود.......پیروزی آرسنال هم حقش بود.
قبل از هر چیزی این پیروزی شیرین رو به آرسنالیها تبریک میگم. واقعا استحقاقشو داشتید.
در ثانی می خوام به طرفدارای میلان بگم که زیاد ناراحت نشید. از اول صعود میلان در هاله ای از ابهام بود.
از تیمی که نیم فصل اول رو بدون پیروزی در خانه پشت سر گذاشته باشه نباید انتظاری بیش از این داشت.
مطمئنا" نباید انتظار معجزه داشته باشیم که مثلا تیم اول انگلیس رو شکست بدیم در حالی که برای رسیدن
به رتبه چهارم در لیگ کلی مشکل داریم.
در مورد بازی هم چی بگم......... میلان رو به بازی مستقیم آورده بود اونم در خانه که کاملا مشخص بود نتیجه نمیده.
در نبود سیدورف که یکی از ارکان اصلی میلان در میانه میدان بود جایگزین مناسب رو نداشتیم. اینجاست که کادر فنی باید
بزنه پشت دست خودش که چرا تو این دو فصل گورکوف رو پرورش ندادند. بازیکنی که وقتی به میلان اومد به زیدان کوچک
معروف بود. در نیمه اول بارها و بارها آدبایور و کلیچی از سمت راست با حرکات ترکیبی خط دفاع رو دور زدن تا اینکه بلاخره
بین دو نیمه یه تدبیری براش اندیشیدند. من نمیدونم تو این سطح فوتبال بازیکنا نباید متوجه این موضوع بشن و
بعد از 2-3 بار ضربه خوردن راه استفاده حریف رو از این حربه ببندند به جای اینکه منتظر تدبیر مربی بین دو نیمه باشند.
چرا باید یک نیمه رو کامل با بازی مستقیم به فنا بدی!!! مهمتر اینکه بازی تو زمین خودته........ دیگه بدتر !!!
مسئله بعدی اینه که گتوزو چون تکنیک خوبی نداره وقتی صاحبه توپه باید کاملا" از طرف سایر هافکها حمایت بشه
ولی تو این بازی چون این حمایت رو نداشت مجبور بود اقدام به دادن پاس هایی کنه که کار کسی مثل پیرلو -ه .
گتوزو وقتی توپ میاد زیر پاش تا سرشو بلند کنه باید سریعا توپ رو رد کنه اونم با پاس کوتاه.
مالدینی با تمام احترامی که نسبت بهش دارم. درسته هنوز خوب چشمه های از هنرش رو نشون میده ولی دیگه باید
کنار گذاشته بشه.ترجیح میدم در این مورد حرف نزنم.
کاکا و پیرلو و پاتو اصلا در حد و اندازه های خودشون نبودند. امرسون باید خیلی زود به بازی میامد چون بیشتر نیمه
اول میانه زمین رو از دست داده بودیم. و ........................................
در مورد بازی آرسنال هم نظر نمیدم.(یکی نیست بگه "نه تورو خدا بیا نظر بده
)
باید قبول کنیم آرسنال هم بازی رفت و هم بازی برگشت بهتر از میلان بود. صعود هم حقش بود.
بازم به ظرفدارای آرسنال هم تبریک میگم. می دونم چه احساسی دارید
در آخر به طرفدارای میلان هم میگم اصلا ناراحت نشید. این تیم میلان یکی دو سال دیگه کار داره تا بتونه اوج بگیره.
به امید آن روز : Forza Milan
البته ما هم مثل همیشه پشت میلان هستیم حتی در بدتین شرایط
و در آخر ....... آقا بردتون شانسی بود . تیم شما اصلا در اون اندازه ها نبود که بیاد میلان رو ببره. رو دور شانس بودید
وگرنه به قول گفتنی عمرا" ....................![]()
به بروبچ آرسنالي تبريك مي گم واقعا حقتون بود ولي بايد شانس بياريد كه دور بعد به ما نخوريد چون ما ميلان نيستيم كه تو زمين خودمون دفاع كنيم![]()
سلام دوباره به بروبكس!با هزار زحمت خودم رو به اينترنت رسوندم تا فقط از نتيجه ي اين بازي با خبر بشم!با ديدن نتيجه ي بازي فقط به عشق ارسنال اين جمله رو ميشه كفت:
Arsenal is my life
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)