یه کم بیشتر توضیح میدین؟
چندتا سیستمه؟
چطوری نتونستین؟ یعنی کجاش رو نتونستین؟
شبکه برقراره یا نه؟
یه کم بیشتر توضیح میدین؟
چندتا سیستمه؟
چطوری نتونستین؟ یعنی کجاش رو نتونستین؟
شبکه برقراره یا نه؟
احتمالا تنظیمات ipتون عوض میشه
وقتی وصله و وقتی قطعه ip هاتون رو چک کنید ببینید عوض شده یا نه
سلام ببخشید ما یک شبکه داخلی در طبقه سوم داریم و یک خط اینترنت که به سوییچ وصل است و در طبقه 5 است که چند نفر از آن استفاده می کنند چطور یک اشتراک به یک ماشین در طبقه سوم بدهم
نظرتون با linksys چیه؟
نبود کسی کمکم کنه؟؟؟؟؟
دوستان من 3 تا سیستم رو شبکه کردم workgroup ولی متاسفانه اونی که ویندوز 7 داره باید سرور شه
توی شیر کردن کانکشن ای دی اس ال مشکل داره
یعنی من حتی تو ی این سیستمی که ویندوزش اکس پی هست پینگ 4.2.2.4 دارم ولی صفحات اینترنت و مسنجرو.. باز نمیشن!!!!!!!!
میشه بگید باید چیکار کنم؟؟؟
وقتی می خوام کانکشن رو شیر کنم میگه آی پی باید 192.168.137.1 بشه
درحالیکه من 192.168.0.1 گذاشته بودم!!!
یکی از بچه ها می گه بهتر از asus هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما دی ان اس رو ست کردید توی کلاینتها ؟
اگه نه بذارید 4.2.2.4
مهم نیست خودتون می تونید ip رو بعد عوض کنید
بین طبقه ها هیچ ارتباطی نیست؟
خسته نباشد دوستان من لپتاپ رو با پی سی خونه شبکه کردم با کابل کراس و از اینتنرت پی سی رو لپتاپ استفاده میکنم حالا قصد دارم از طریق وایرلس لپتاپ اینترنت رو بفرستم رو موبایل و دستگاه پی اس پی اما اصلا سر در نمیارم هر کاری میکنم نه موبایل نه پی اس پی هیچ شبکه ای پیدا نمیکنه نمیدونم اصلا چجوری باید وایرلس رو فعال کنم؟چجوری اینترت رو شار کنم رو وایرلس میشه یه راهنمایی بکنید
شما دی ان اس رو ست کردید توی کلاینتها ؟
اگه نه بذارید 4.2.2.4
مهم نیست خودتون می تونید ip رو بعد عوض کنید
بله undertaker_ss عزیز ..ست هست
ببینید هر وقت می خوام کانکشن ای دی اس ال رو در ویندوز 7 شیر کنم این پیغام رو میده:
بعد اگه no بزنم که شیر نمیشه اگه yes بزنم آی پی رو به 192.168.137.1 تغیر میده نمیدونم چرا
بعد حالا میام اصلآ آی پی کلاینتامم تو همون رنج 192.168.137 میدم بعد دوباره شیر رو میزنم که شیر شه این ارور رو میده :
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)