بله.مرسی دوست عزیزارمان جان اعلام کردند که : (البته برای همه تاپیک های مشابه صادقه )
ولی این جا که بهتره؟چون مبحث مربوط به خودش هست.
بله.مرسی دوست عزیزارمان جان اعلام کردند که : (البته برای همه تاپیک های مشابه صادقه )
ولی این جا که بهتره؟چون مبحث مربوط به خودش هست.
یاسر جان بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای مشاوره و راهنمایی نیست، اینجا فقط برای بحث درباره کارایی و مسایل فنی است و مشاوره و اطلاع رسانی قیمت و اخبار بازار در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صورت می گیره.
سلام دوستان یه سوال
آیا کارتهای گرافیک Ddr3 به مادربوردهای Dd2 مچ میشه یا نه ؟
مموری های روی کارت گرافیک ربطی به پشتیبانی مادربورد ندارند.
دوستان من عضو جدید هستم،می خام فردا یک کارت 8800 gts 512 mb بگیرم،امروز به من اینجوری قیمت دادن:
evga 410-420
zotac 385
به نظرتون کدوم رو بگیرم؟zotac برند مناسبی هست!؟
E-vga معروفتره !!
ثانیا چیزی که در خرید کارت گرافیک اهمیت داره خود پردازنده گرافیکی هست و برند فقط برای نرم افزار های جانبی و سیستم خنک کننده و گارانتی داخل ایران و ... اهمیت داره !!
ثالثا شما باید تو تاپیک مشاوره و راهنمایی برای خرید گرافیک و مانیتور پست میزدی دوست من !!![]()
در مورد برند که Zotac برند معتبری هست. در مورد قیمت هم همونطور که robert گفتند به بخش اطلاع رسانی مراجعه کنید.
ZOTAC برند معتبری هست و در ایران گارانتی 5 ساله داره.
از راهنمایی دوستان ممنونم.
با توضیحات دوستان به نظرم اومد همین zotac برند خوبیه،امروز میگیرم ایشالا!
شنیدم این برند ها کیفیت پایین تری دارندچرا توی برند ارزون inno 3D و Gainward نمی گیری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)