تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 204 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 2033

نام تاپيک: كلوپ K850

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من دیروز اینترنتم قات زده بود برای همین نتونستم بیام
    راستش به نظر من کا850 گوشی کاملی و نسبت به قیمتش امکاناتش خوبه و کلا نسبت به کا800 خیلی متفاوت تره و media center این گوشی واقعا جالبه و کار با اون لذت بخشه و تازه از این گوشی میشه به عنوان واکمن هم استفاده کرد چون بلندی صداش و کیفیتش تو هندزفری واقعا عالیه

در کل تو این 2روزه که من خیلی با این گوشی حال کردم و بر عکس اون چیزی که گفته میشه کار با این گوشی اصلا سخت نیست و خیلی سریع عادت می کنیذ به این گووشی
    دوست عزیز شما که پی1 داشتی میشه بگی از نظر کیفیت و بلندی صدا در هندزفری چقدر با کا850 فرق داره؟ اصلا
    فرقشون اونقدر هست که منی که پی1 دارم بخوام کا850 بخرم؟

خودتون میدونید پی1 هیچ عیبی نداره و منم نه ازش خسته شدم و نه عیبی داره که میخوام عوض کنم فقط تنها
    دلیلم اینه که از کا850 هم خوشم اومده و میخوام یک مدتی ازش استفاده کنم تا اکس1 میاد اما نمیخوام در این عوض
    کردن گوشی از لحاظ موزیک ضرری بکنم.

فقط لطف کنید بگید اگر آدم بخاطر موزیک و کیفیت در هندزفری بخواد پی1 رو بده و کا850 بخره ارزش داره یا نه؟ بقیه
    جوانب رو در نظر نگیرید.

ممنونم

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

حامد جان اینارو از کجا گیر آوردی؟
    نشه مثل beibei که معرفی نشد؟
    SE داره میزنه رو دست سامسونگ اینقد داره گوشی معرفی میکنه. البته ما که بدمون نمیاد!
    این آمار رو از توی یک وبلاگ مربوط به Se گیر آوردم.خبرهاش درسته.
    مثل اینکه قرار هست بزنه روی دست سامسونگ.
    در مورد beibei هم که فقط معرفیش به تعویق افتاده

یکیش این هست:

Last edited by hamed1297; 19-02-2008 at 23:25.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

اااااااه ه ه هر چی از گوشی تاشو بدم میاد اینا هم هی میزنن.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ممنون از دوستانی که عکس نمونه گذاشتن...
    بررسی کردم,واقعا با کیفیت بودن...
    فاصله کانونی k850 ,5mm و N95 ,6mm.ولی اینکه کیفیت کدوم بهتر واقعا نمیشه گفت...
    دوستان معایب K850 چیه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سوال بالا تکرار میشود ...

من در صفحه قبل 2 نمونه فایل تصویری قرار دادم که نشون میده کا850 بعد از مدتی اون کلید های حس گرش که به
    جای برگشت و اوکی استفاده میشه اشکال پیدا میکنه. سوال هم کردم اما فکر کنم کسی تا بحال 4 ماه کار نکرده
    با گوشی و اکثرا تازه خریدن.

باید صبر کنیم چند ماهی ازش بگزره تا معایبش مشخص بشه. دوستان همکاری یادتون نره. اگر کسی از من بپرسه
    معایب پی1 چیه راستشو بهش میگم تا بدونه چی داره میخره. حالا شما بگید معایبش چیه حتی اگر خیلی هم
    کوچک باشه.

داره خودمونی میشه Ashkan1980's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سوال بالا تکرار میشود ...

من در صفحه قبل 2 نمونه فایل تصویری قرار دادم که نشون میده کا850 بعد از مدتی اون کلید های حس گرش که به
    جای برگشت و اوکی استفاده میشه اشکال پیدا میکنه. سوال هم کردم اما فکر کنم کسی تا بحال 4 ماه کار نکرده
    با گوشی و اکثرا تازه خریدن.

باید صبر کنیم چند ماهی ازش بگزره تا معایبش مشخص بشه. دوستان همکاری یادتون نره. اگر کسی از من بپرسه
    معایب پی1 چیه راستشو بهش میگم تا بدونه چی داره میخره. حالا شما بگید معایبش چیه حتی اگر خیلی هم
    کوچک باشه.
    کلید C بد جایی هست و اکثراً موقع فشار دادنش، یه کلید دیگه هم می خوره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما که پی1 داشتی میشه بگی از نظر کیفیت و بلندی صدا در هندزفری چقدر با کا850 فرق داره؟ اصلا
    فرقشون اونقدر هست که منی که پی1 دارم بخوام کا850 بخرم؟

خودتون میدونید پی1 هیچ عیبی نداره و منم نه ازش خسته شدم و نه عیبی داره که میخوام عوض کنم فقط تنها
    دلیلم اینه که از کا850 هم خوشم اومده و میخوام یک مدتی ازش استفاده کنم تا اکس1 میاد اما نمیخوام در این عوض
    کردن گوشی از لحاظ موزیک ضرری بکنم.

فقط لطف کنید بگید اگر آدم بخاطر موزیک و کیفیت در هندزفری بخواد پی1 رو بده و کا850 بخره ارزش داره یا نه؟ بقیه
    جوانب رو در نظر نگیرید.

ممنونم

پی1 کجا و کا850 کجا پی1 گوشیه کاملی هست هم سیمبیانه و هم تاچ و دوربین خوبی هم داره ولی خوب به کار من نمیخورد و برای من جاوا بهتر بود
    در رابطه با بلندی صدا هم بگم که صدای 2تا گوشی تو اسپیکر تغریبا برابره ولی کا850 تو هندزفری خیلی بلندتره
    درکل اگه از پی1 راضی هستی ارزش نداره به خاطر صدا فقط گوشی عوض کنی
    ممنون از دوستانی که عکس نمونه گذاشتن...
    بررسی کردم,واقعا با کیفیت بودن...
    فاصله کانونی k850 ,5mm و N95 ,6mm.ولی اینکه کیفیت کدوم بهتر واقعا نمیشه گفت...
    دوستان معایب K850 چیه؟
    دیروز با ان95 دوستم عکساش مقایسه کردیم در کل دوربین کا850 خیلی از ان95 بهتره

معایب هم فکر نکنم دکمه لمسی ها ایراد پیدا کنن چون قبلا هم سونی اریکسون تو دبل950 از این دکمه ها استفاده کرده و مشکلی پیش نیمده

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

معایب هم فکر نکنم دکمه لمسی ها ایراد پیدا کنن چون قبلا هم سونی اریکسون تو دبل950 از این دکمه ها استفاده کرده و مشکلی پیش نیمده
    منم امیدوارم مشکل پیدا نکنه. من هیچ وقت ندیدم سونی اریکسون جنس با کیفیت بد بزنه. گوشی های 3 سال
    پیشش رو مثل کا750 نگاه کن هنوزم دست اینو اون میبینی و داره کار میکنه. اما گوشی های نوکیای 3 سال پیش
    چی باتریاشون دونه دونه داره منفجر میشه

همین چند وقت پیش بود یکی تایپک زده بود ... بدبخت انگشتش سوخته بود و ورم کرده بود چون گوشی نوکیا تو
    دستش منفجر شده بود.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

یکی از بچه های همین فروم یه تاپیک زده به نام K850 واب بدبخت شدم یا یه چیزی تو همین مایه ها. اون یه مشکل پیدا کرده بود با k850. بخونید ببینید چش بوده.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ممنون از دوستان...اگه یه صفحه بیشتر از تاپیک خونده بودم این سوال رو دیگه نمی پرسیدم !
    در مورد کیفیت دو گوشی ذکر شده هم معتقدم اختلاف فاحشی در کیفیت وجود نداره...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •