مرسی Archi_Girl عزیز. شما لطف داری
مرسی Archi_Girl عزیز. شما لطف داری
ممنونم از شما
ببین من خودم تا یه چند وقت پیش تو رندر مشکل داشتم ( بچه ها شاهدند ) ولی با کمک از دوستان و منتال و vray خیلی آسون تونستم کارامو طبیعی تر کنم
شما مدلینگت بد نیست هیفه رو رندر کار نکنی
سجاد جان کارت عالی شده ، چرا هندونه میدی زیره بغلم
ولی اولیا
خیلی خوبه
ای کاش رندرتو آموزش میدادی
نینجا جان بابا کار ما که در مقابل بچه ها چیزی نیست
ممنونم از نظرت
دیگه چقدر سخاوت !
شما که همیشه با کاراتون ما رو شگفت زده میکنین
رضا جان ممنونم
رندرش خیلی طولانی بود و ما بی حوصله
ممنونم لینکینگ
آقا من همین جا لو بدم خودمو بهتره : این دوست خوبم لینکینگ بود که پیشنهاد ساخته اینجور خونه های سلطنتی رو بهم داد
نیکلاس کیج عزیز شما کارتون خوبه ها فقط یکم صحنه رو شلوغ ترش بکن و به جزئیات بیشتر دقت کن
و رندرتم اگه بهتر بشه دیگه عالی میشه
گلادیاتور جان شماهم بد نیست ، خوبه ولی رندرت ضعیفه ، اگه همینو با منتال یا vray رندر میگرفتی دیدنی میشد
اینجا رو ببین همه پستا ماله منه !
.
آقایون ما تا کی میتونیم عکسمونو ویرایش کنیم
منظورم اینه که بازم میتونیم تغییرات بدیم ؟
این داداش امین ما کجاست
آخه اگه بخوام رو جزئیاتش بیشتر کار کنم یه وقت 10 ساعته برا رندرش باید در نظر بگیرم میخوام ببینم تا کی این مسابقه تمدید شده ؟
NICOLAS CAGE : با نظر هادی موافقم.
gladiator group : منتظر می شم تا کارتون رو آپدیت کنین ....
هادی جان حیفه که کارت رو که تا این مرحله رسوندی ولش کنی. امین قرار شده مهلت مسابقه رو تمدید کنه..... منتظر رندر خفن و تمیز کارت هستیم....
رضا جان ما کوچیک شما هستیم
ولی امتحان دارم خفن ، همینا رو هم درست کردم به قیمت شب امتحان خوندن بوده
دیگه باید ببینم چقدر تمدید میشه
اگه توپل تمدید بشه یه چیزایی اضافه میکنم وگرنه بی خیال
بازم ممنونم رضا جان
محمد4d عزیز کارت عالیه. باریکلا
تنها ایراد رو میشه از نورپردازیت گرفت
mOhamm4D : ایول. بطور کلی خوب شده.
مشکل اصلی نبود سایه های قوی هست. منظورم اینه که روشنایی های نورها کاملا واضحا درحالیکه سایه ها جلوه ی چندانی ندارن. همانقدر که قسمت های روشن (illumination) تاثیرگذار هستن ، سایه ها هم تاثیرگذار هستن. از نظر فیزیکی آنچه که شما رندر گرفتی کاملا درسته ، اما از دید هنری جلوه ی چندانی نداره.
پیشنهاد من اینه که در نظر بگیری نور اصلی (نور خورشید) از پنجره ای طوری یا چیزی مانند این عبور می کنه یا بیرون این محوطه ی داخلی فضایی (مثل ساختمان ها یا درختان حیاط یا...) هست که روی سایه های محیط داخلی تاثیر می ذارن. ضمنا اگه نور اصلی رو بازتر در نظر بگیری جوری که سایه های Sharp تری از ستون ها روی دیوار پشت بیفته کارت جلوه ی بهتری پیدا خواهد کرد.
با همه ی این حرف ها رندر خوبی شده...
kheili mam noon .
rezajan rast migy .azin bebad be ina ham tavajoh mikonam.TNX
راستی امین کجاست ؟
پیداش نیست
کارش خیلی شبیه مسابقه کریسمس تو Cgtalk شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)