سلام
اموزش jailbreak تو این تاپیک هست؟
سلام
اموزش jailbreak تو این تاپیک هست؟
اگه برای iPod Touch هست اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه! (اگه خواستی توی بخش MP3 Player تاپیک بزن اونجا فارسی توضیح می دم.)
iPhone PC Suite
اين يه نرم افزار فوق العادهست براي آي فون
با اين نرم افزار آي فون شما ديگه مثل گوشي هاي ديگه ميشه و مي تونيد باهاش هر كاري خواستيد انجام بدين
با اين نرم افزار شما مي تونيد كنترل كامل بر روي تمام قسمت هاي گوشيتون داشته باشيد .
منوي Menu يا همون صفحه اصلي برنامه .
Photo : ريختي عكس از كامپيوتر تو گوشي و برعكس.
iPod : به راحتي مي تونيد آهنگ و فايلهاي تصويري رو بريزيد روي گوشي و همچنين از روي گوشي بريزيد داخل كامپيوتر .
Calender : تقويم و ثبت قرار هاي ملاقات
Contacts : حذف و اضافه كردن به دفترچه تلفن به راحتي
SMS : خواندن و ارسال SMS از طريق كامپيوتر
Memos : ثبت هشدار براي كار هاي ضروري
eBook : خواندن فايلهاي PDF و ... با كامپيوتر
Log : مشاهده و حذف و مديريت تماسها
SMS chat : از اسمش معلومه .
Bookmark : همون Favorites هست براي Safari
Apps : براي نصب نرم افزار . نكته جالب اينه كه خودش يه سرور داره كه تمام نرم افزار هاي آي فون توش هست و شما بدون Wifi مي توني از اينجا هر نرم افزاري كه بخواي رو نصب كني يا Unistall كني .
Files : يك فايل منيجر قوي كه مي توني از اين قسمت براي انتقال فايل از يه كامپيوتر به يه كامپيوتر ديگه استفاده كرد .
منوي System
Backup : براي گرفتن بك آپ از تمامي قسمت هاي آي فون ( با قابليت انتخاب قسمت هاي مختلف )
Restor : براي باز گرداندن فايل بك آپ به گوشي ( با قابليت انتخاب قسمت هاي مختلف )
قسمت هاي بعدي بعد از آپ ديت iPhone PC Suite به برنامه اضافه ميشه .
Capture : براي عكس برداري از صفحات مختلف آي فون
Firewall : براي بلك ليست ( البته برنامه P-Firewall رو بايد روي گوشيتون نصب كنيد )
منوي Personal
Sound : صداي قسمت هاي اصلي گوشي
Ringtone : اضافه كردن زنگ از كامپيوتر بر روي گوشي ( فرمت MP3)
Theme : مشاهدا و انتخاب تم هاي SMB يا همون سامربرد
Wall : بخش طراحي والپيپر براي گوشي به سليقه خودتون
Alarm : مشخصه تنظيم ساعت زنگ دار
My Tone : مي تونيد مشخص كنيد پانيه يا دقيقه اي مشخص از يك آهنگ براي زنگ گوشي انتخاب شه
منوي TurnOff
در اين قسمت شما ميتونيد گوشيتونو از طريق كامپيوتر خاموش كنيد ، ريستارت كنيد و يا گوشي رو Logoff كنيد .
براي دانلود فايل اين برنامه حدودا 11 مگه ولي به 7 قسمت تقسيم شده .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از دانلود همه فايها رو در يك پوشه قرار بديد و فايل iPhone PC Suite.part01.exe رو اجرا كنيد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه براي اجراي اين برنامه حتما بايد نرم افزار Microsoft .NET 2.0 رو نصب كنيد . از اينجا مي تونيد دانلود كنيد
اميدوارم بدردتون بخوره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون . بدرد من که خیلی خورد
یه سوال:
برای خواندن اس ام اس های فارسی من برنامه عرب تالر رو نصب کردم.بعد از نصب به صورت اتومات میخاد که خودش یه سری فایل دانلود کنه و وقتیکه من اینستال رو میزنم هر چقدر که صبر میکنم نمیتونه چیزی دانلود کنه. درنتیجه من نمیتونم اس ام اس های فارسیمو بخونم.
راهی به نظرتون میرسه که بگین؟
دوستان با اين روش به راحتي مي تونيد فارسي رو بر روي گوشي خود نصب كنيد .
آموزش قدم به قدم نصب کیبورد فارسی
سلام. دیدم خیلی از دوستان مشکل دارن گفتم بیام و یک آموزش قدم به قدم
از نحوه نصب کیبورد فارسی فعلی که در نسخه بتا به سر میبره بزارم.
بریم سر اصل مطلب:
هر کدوم از دوستان که با فارسی ساز مشکل داشتن مراحل زیر را به ترتیب و دوباره طی کنن تا درست شه.
فقط روی Firmware نسخه 1.1.4 تست کردم و نمیدونم کار میده روی بقیه یا نه.
مرحله اول:
سورس
را به سورسهای Installer اضافه کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه Arabic iKeyboard را نصب کنید و مراحل مربوطه نصب را طی کنید.
بعد از انجام این مرحله کیبورد عربی به آیفونتون اضافه میشه. در تنظیماتش باید کیبورد Russian را فعال کنید تا کار کنه
مرحله دوم:
برنامه +ArabTaller 1.2+ که نسخه مجانی عربی ساز آیفون هست را نصب کنید. و مراحل نصب را به دقت طی کنید. مراحل نصب در خوده برنامه Arabtaller انجام میشه و برنامه از اینترنت Package های مورد نیاز را داونلود میکنه.
بعد از این مرحله شما کاملا قادر به مشاهده متون عربی و نوشتن متن عربی خواهید بود.
مرحله سوم:
این فایل آرشیو را داونلود کنید:
فایلهای درون آرشیو را استخراج کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبل از ادامه توجه داشته باشید که از تمام فایلهایی که جایگزین میکنید یک نسخه Backup تهیه کنید که در صورت مشکل با برگرداندن آنها مشکل حل شود
دوستان جهت هماهنگی با بقیه برنامه iphone Browser که در فایل آرشیو موجود است را نصب نمایید. در این برنامه با پاک کردن فایلی از روی آیفون برنامه به صورت اتوماتیک برای شما یک نسخه Backup تهیه میکند.
فایلهای زیر را از آرشیو به مقصد مشخص شده انتقال و جایگزین فایلهای اصلی کنید. به این صورت که فایلهای قدیمی را پاک کنید و فایل جدید را جای فایل قبلی قرار بدهید. مطمئین شوید فایلهای جدید در جای درست قرار گیرند.
اگر مراحل بالا را به درستی انجام بدید بعد از اینکه یک بار گوشی را خاموش و روشن کنید مشکلتون حل میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اینکار کیبورد عربی شما به کیبورد فارسی تبدیل میشه:
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sadeghpa80; 18-06-2008 at 09:18.
سلام بچه ها:
از راهنمایی قبلیتون ممنون
من رفتم و 1.1.4 رو دانلود کردم ولی iplus رو نتونسم سایتی که معرفی کردید error می داد . اگر ممکنه در مورد دانلود iplus راهنمایی کنید ضمناً من ADSL ندارم ظاهراً در موقع آپدیت باید کانکت باشی آیا بادایال آپ می تونم این کار رو انجام بدم .
ziPhone رو دانلود کن و بدون نیاز به اتصال به اینترنت گوشیت رو آنلاک کن
نرم افزار رو که باز کردی do it all رو بزن و صبر کن تا خودش کارش رو بکنه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ZiPhone بعد از Unlock نسخه Bootloader رو که Downgrade کرده دوباره Upgrade نمی کنه... برای همین iPlus 2.0 پیشنهاد میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)