تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 54 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 534

نام تاپيک: درخواست، بحث و تبادل نظر درباره درایورهای کارتهای گرافیکی - آخرین نسخه ها در صفحه اول

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

geforce 5200 fx کدوم میشه. من یه فایل دانلود کردم مال 32 بیتی. وسط نصب پیغام داد.
    درایور میخام ولی ...
    بلد نیستم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

nvidia geforce go 7300 براي labtop dell inspiron 6400 اخرين درايور كدوم؟؟؟؟؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان پست اول رو ببینید! لینک درایور برای کارت گرافیک شما هست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز برای دانلود درایورهای لپ تاپ به سایت سازنده لپ تاپ مراجعه کنید.

4. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

stream جان ممنونم به خاطر راهنمایی که کردی پس سوالمو توی این قسمت ازت میپرسم.
    کارت گرافیک من ATI Technologies Inc Radeon 9250 (RV280) هستش منو راهنمایی میکنی که باید از کدوم یکی که توی پست 2 هست استفاده کنم؟باید از سری ATI Catalyst 8.7 for Radeon 9000, X100, X1000, HD 2000 and HD 3000 series استفاده کنم؟راستی منظور از 32 بیتی یا 64 بیتی چیه؟کدوم رو دانلود کنم؟یه سوال دیگه هم دارم الان که دارم روی هر کدوم کلیک میکنم یه صفحه باز میشه که میگه نمیتونم این سایت رو پیدا کنم ممنون میشم که راهنماییم کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

stream جان ممنونم به خاطر راهنمایی که کردی پس سوالمو توی این قسمت ازت میپرسم.
    کارت گرافیک من ATI Technologies Inc Radeon 9250 (RV280) هستش منو راهنمایی میکنی که باید از کدوم یکی که توی پست 2 هست استفاده کنم؟باید از سری ATI Catalyst 8.7 for Radeon 9000, X100, X1000, HD 2000 and HD 3000 series استفاده کنم؟راستی منظور از 32 بیتی یا 64 بیتی چیه؟کدوم رو دانلود کنم؟یه سوال دیگه هم دارم الان که دارم روی هر کدوم کلیک میکنم یه صفحه باز میشه که میگه نمیتونم این سایت رو پیدا کنم ممنون میشم که راهنماییم کنید
    درسته باید همون رو دانلود کنید، برای 32-بیت بودن و 64-بیت بودن باید به سیستم عاملتون نگاه کنید... چون سیستمتون قدیمیه باید همون 32-بیت رو دانلود کنید.

این نسخه رو دانلود کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام دوستان
    می گم فکر کنم یه اشتباهی صورت گرفته
    چندی پیش یکی از دوستان اپدیت جدید نسخه 8.7 ati رو گزشته بودن با حجم 48 مگابایت
    که من تویه این سایت یکی مشابه این رو دیدیم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    که به صورت بتا بود و حجمش هم 48 مگا بایت
    الان من یکی دیگه دیدم
    با حجم 35 مگابایت
    کد:
    خو به نظر شما این چه فرقی کرده( می دونم مقداری از حجمش به خاطره 64 بیتی نبود کم شود)
    به غیر از این چه فرقی کرده ایا این همون اصلی نیست؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    در اعماق مخ

پيش فرض

سلام ...

من درایور این کارت رو میخواستم ... کسی میتونه یه لینک به من بده ...

بسیار متشکرم !× راستی برای Xp میخواستم !
    Last edited by SomeThink; 05-08-2008 at 23:45.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام دوستان
    می گم فکر کنم یه اشتباهی صورت گرفته
    چندی پیش یکی از دوستان اپدیت جدید نسخه 8.7 ati رو گزشته بودن با حجم 48 مگابایت
    که من تویه این سایت یکی مشابه این رو دیدیم
    که به صورت بتا بود و حجمش هم 48 مگا بایت
    الان من یکی دیگه دیدم
    با حجم 35 مگابایت
    کد:
    خو به نظر شما این چه فرقی کرده( می دونم مقداری از حجمش به خاطره 64 بیتی نبود کم شود)
    به غیر از این چه فرقی کرده ایا این همون اصلی نیست؟
    سینا جان یکی از این نسخه ها نسخه Beta هست و اون یکی نسخه کامل و WHQL. مسلمه که با هم تفاوت زیادی دارند. شما همیشه جدیدترین نسخه رو دانلود کنید یعنی نسخه Catalyst 8.7 .

10. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام stream جان اولآ ممنونم ازت بخاطر آدرس فایل که گذاشتی من این فایل رو دانلود کردم یه چیزایی نصب میکنه ولی وقتی می خواد وارد مرحله welcome to the installshield wizard for ATI catalyst control center بشه این پیغام خطا رو میده و دیگه چیزی نصب نمیکنه و از برنامه خارج میشه چیکار باید بکنم؟

Setup has not found .NET Framework on your system. Please ensure .NET Framework is installed before using ATI Catalyst Control Center. If you have an internet connection, either get .NET from Microsoft Windows Update or click here to be redirected to the Microsoft site where it is available for download. Restart Catalyst Control Center install program once you have installed .NET

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام stream جان اولآ ممنونم ازت بخاطر آدرس فایل که گذاشتی من این فایل رو دانلود کردم یه چیزایی نصب میکنه ولی وقتی می خواد وارد مرحله welcome to the installshield wizard for ATI catalyst control center بشه این پیغام خطا رو میده و دیگه چیزی نصب نمیکنه و از برنامه خارج میشه چیکار باید بکنم؟

Setup has not found .NET Framework on your system. Please ensure .NET Framework is installed before using ATI Catalyst Control Center. If you have an internet connection, either get .NET from Microsoft Windows Update or click here to be redirected to the Microsoft site where it is available for download. Restart Catalyst Control Center install program once you have installed .NET
    برای نصب ATI Catalyst باید حتما Microsoft .Net Framework 2.0 رو نصب کرده باشید. برای دانلود این نسخه به سایت مایکروسافت مراجعه کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •