تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 147 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1461

نام تاپيک: همه موارد iphone جز نرم افزاری (لیست آموزش ها در پست اول)

داره خودمونی میشه b_e_h_dad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با فروشگاه کریستال یه تماسی بگیر: ۸۸۷۹۱۸۹۹

نه! خودت بازش نکن. اگه کریستال نتونست درستش کنه بذار چند روز دیگه می بریش پیش یکی از بچه ها که از سخت افزار آی فون سر در می یاره.
    ضمنا اگه installer نصب هست برو به installer > Toys و نرم افزار iVibrate رو نصب کن. از طریق این نرم افزار می تونی ویبره ی گوشی رو تست کنی.
    سلام . ممنون باهاش تماس میگیرم
    در مورد installer هم قبلا گفته بودم که نمی تونم از طریق وایرلس به اینترنت وصل شم و راهنمائی خواستم که رضا جان از مک استفاده می کرد و درباره ویندوز اطلاعی نداشت . بقیه دوستان هم جوابی ندادند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anathema&sin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ...Right Here

پيش فرض

سلام . ممنون باهاش تماس میگیرم
    در مورد installer هم قبلا گفته بودم که نمی تونم از طریق وایرلس به اینترنت وصل شم و راهنمائی خواستم که رضا جان از مک استفاده می کرد و درباره ویندوز اطلاعی نداشت . بقیه دوستان هم جوابی ندادند

سلام.
    اگه ورژن گوشیت 1.1.1 به پایینه میتونی با iBRICKR انستالر رو نصب کنی.
    همینطور از طزیق iBRICKR میتونی برنامه ی iBRATE رو هم نصب کنی.
    یه نرم افزار دیگه هم هست که اگه نصبش کنی هر وقت که روی صفحه کلیک کنی گوشی Vibrate میشه.
    حالا اگه ورژن گوشیت 1.1.1 به پائینه بگو تا بیشتر راهنمائیت کنم دوست من.

آخر فروم باز RezaTayebiJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

از کجا بفهمیم گوشی مون با iBrick آنلاک شده یا AnySIM ؟
    مثل اینکه باید ویندوز نصب کنم. توی مک از طریق کد نویسی در Terminal می شه اطلاعات آی فون رو بدست آورد.
    البته حدس من اینه که گوشی شما iBrick باشه. چون زمانیکه شما آی فون رو خریدی در ایران همه از iBrick استفاده می کردن.
    اینکه گوشیت anysim یا iBrick باشه فرقی نمی کنه. در هر حال موقع آپدیت به ۱.۱.۲ از شیوه ی anysim استفاده می شه.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام.
    اگه ورژن گوشیت 1.1.1 به پایینه میتونی با iBRICKR انستالر رو نصب کنی.
    همینطور از طزیق iBRICKR میتونی برنامه ی iBRATE رو هم نصب کنی.
    یه نرم افزار دیگه هم هست که اگه نصبش کنی هر وقت که روی صفحه کلیک کنی گوشی Vibrate میشه.
    حالا اگه ورژن گوشیت 1.1.1 به پائینه بگو تا بیشتر راهنمائیت کنم دوست من.
    سلام
    ممنون . مال من 1,1,1 هستش و اینستالر هم روش نصبه . مشکل من توی وصل شدن به اینترنت از طریق wifi هستش . من اکانت adsl اینترتن رو روی وایرلس نوت بوکم share میکنم و محدوده آی پی رو هم تعیین میکنم و روی آیفون هم آی پی رو میزنم ولی باز نمی تونم از آیفون برم تو اینترنت ... شاید آیفونم خراب باشه ! البته الان تهران نیستم و نمی تونم برم پایتخت که ببینم اونجا هم همین مشکل رو داره یا نه

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من این مشکلم رو که توی تاپیک دیگه گفته بودم رو اینجا هم میگم شاید دوستان تونستن کمکم کنن ::

سلام دوستان
    من تمام آموزش های مربوط به وصل شدن به اینترنت از طریق wifi که توی اینترنت بود رو خوندم ولی هنوز نمی تونم با آیفونم به نوت بوک وصل شم
    البته به اکانت وایرلسی که ساختم وصل می شم و آیفون هم اون اکانت رو میشناسه و بهش جوین میشه و علامت wifi هم میاد بالای صفحه .... ولی توی safari هر آدرسی رو میزنم میگه : Safari can't open the page , because it can't find the server و توی installer هم که میرم هر برنامه رو که بخوام install کنم میگه :
    Package download failed : can't find host
    دیگه نمی دونم چیکار باید بکنم . اکانت adsl رو هم share کردم روی وایرلس ...
    لطفا منو راهنمائی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anathema&sin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ...Right Here

پيش فرض

من این مشکلم رو که توی تاپیک دیگه گفته بودم رو اینجا هم میگم شاید دوستان تونستن کمکم کنن ::

سلام دوستان
    من تمام آموزش های مربوط به وصل شدن به اینترنت از طریق wifi که توی اینترنت بود رو خوندم ولی هنوز نمی تونم با آیفونم به نوت بوک وصل شم
    البته به اکانت وایرلسی که ساختم وصل می شم و آیفون هم اون اکانت رو میشناسه و بهش جوین میشه و علامت wifi هم میاد بالای صفحه .... ولی توی safari هر آدرسی رو میزنم میگه : Safari can't open the page , because it can't find the server و توی installer هم که میرم هر برنامه رو که بخوام install کنم میگه :
    Package download failed : can't find host
    دیگه نمی دونم چیکار باید بکنم . اکانت adsl رو هم share کردم روی وایرلس ...
    لطفا منو راهنمائی کنید

متاسفم.من چیزی در این مورد نمیدونم......
    اگه این فروم رو نخوندی یه سری هم به اینجا بزن,فکر میکنم مطالبش مفید باشه....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Anathema&sin; 21-12-2007 at 00:02.

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض ?

سلام
    من یه 73 دارم، تا امروز قصد داشتم گوشیمو بفروشم بجاش یه 950 و یه psp بگیرم. ولی الآن با خوندن کامل این تاپیک و دیدن فیلم iphone guide الآن دچار یه نوع توهم فانتزی شدم...
    خیلی گوشیه با کلاس و شیکیه...نمی دونم چی کار کنم؟؟؟ (w950+psp یا iphone یا ipod touch+یه گوشیه 200تومی)
    من آخر آخرش تا 560 – 570 دارم، با این قیمت گیر میاد؟؟؟
    راستی آقا رضا اگه من از اونور بگیرم برام unlock می کنی؟؟؟
    و آخر هم اینکه الآن 4G گیر میاد یا نه؟؟؟

ممنون میشم جواب بدین

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

آقایون قضیه این نرم افزاره که نصب میکنی بعد میتونی فیلمبرادری کنی اونم با سایز 2مگاپیکسل؟ کسی نصب کرده؟ راسته یا دروغه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

سلام
    من یه 73 دارم، تا امروز قصد داشتم گوشیمو بفروشم بجاش یه 950 و یه psp بگیرم. ولی الآن با خوندن کامل این تاپیک و دیدن فیلم iphone guide الآن دچار یه نوع توهم فانتزی شدم...
    خیلی گوشیه با کلاس و شیکیه...نمی دونم چی کار کنم؟؟؟ (w950+psp یا iphone یا ipod touch+یه گوشیه 200تومی)
    من آخر آخرش تا 560 – 570 دارم، با این قیمت گیر میاد؟؟؟
    راستی آقا رضا اگه من از اونور بگیرم برام unlock می کنی؟؟؟
    و آخر هم اینکه الآن 4G گیر میاد یا نه؟؟؟

ممنون میشم جواب بدین
    بنظر من بهتره iPhone بگیری بجای iPod Touch .
    آره. با اون قیمت گیرت می یاد. تو هر ورژنی خواستی بگیر خودمون آپدیتش می کنیم.
    بله. اگه لاک شده گرفتی آنلاکش می کنیم.
    خیر. iPhone چهار گیگ چند ماهی هست که دیگه توسط اپل تولید نمی شه. ۸ گیگش کمه چه برسه به ۴ گیگ

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقایون قضیه این نرم افزاره که نصب میکنی بعد میتونی فیلمبرادری کنی اونم با سایز 2مگاپیکسل؟ کسی نصب کرده؟ راسته یا دروغه؟
    این نرم افزار هنوز در اختیار عموم قرار نگرفته. قضیش کاملا واقعیه اما فکر نمی کنم زودتر از دو سه هفته دیگه بیاد.... البته اگه بخواد بیاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •