تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 122 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1217

نام تاپيک: ▓ Microsoft PowerPoint سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از منوي desing يه تم براي اسلايدم انتخاب كردم ، همه چيز درسته ولي يكي از اسلايد ها تغييرات تم روش ائمال نميشه ، چه كار كنم ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

يه سوال ديگه ؟ وقتي يه اسلايد درست ميكني كه تو صفحاتش عكس هم داره اگه بخوام اونو بريزم تو فلش كه جاي ديگه اي استفاده كنم آيا بايد عكس ها رو هم بريزم يا نيازي به اونا نيست ؟

پروفشنال sokote mordab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام
    من می خواهم در پاور پوینت برنامه ای تستی درست کنم به علت راحتی و گرافیکی بودنش بعد 4 تا option button درست کردم و یک کامند و یک text box می خواهم هر وقت یکی از option ها که انتخاب شد اگر درست بود مثلا 3 امتیاز بده و ان را در text box نمایش بده حالا مشکل من این است همون دستوراتی که روی کامند در صحفه پاور پوینت می نویسم ارور run time error می ده ولی همین فرمان ها در فرم ویژوال بدون ارور اجرا میشه ولی یک فرمان ساده در محیط پاور پوینت روی کامند که دابل کلیک می کنم فرمان ساده تغییر کپشن label را فقط انجام میدهد مشکل چیشت کدها صحیح است؟
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام.
    آقا من یه مشکل بد با فرانت پیج دارم.
    قضیه اینه که من یه سی دی فرانت پیج گرفتم بعد از نصب و موقع اجرای برنامه دچار مشکل میشم:
    اینطوری که وقتی برنامه رو اجرا میکنم میاد بالا ولی بلافاصله این پیام رو میده:

که اگه don't send رو بزنم که هی از اول اجرا میشه هیچی به هیچی، اگرم send report... بزنم این رو میده:

بعدشم این کارو میکنه:

و بعد از اتمامش این پنجره ظاهر میشه:

که همونطور که میبینید من از خود سی دی برنامه مورد خواسته شده رو انتخاب میکنم و بعدم ok
    و در آخر این پیام رو میده:

اما بازم وقتی برنامه رو اجرا میکنم رو از نو روزی از نو!

واقعا مشکل از چیه؟

جالب اینجاست که من از اینترنت دوتا نسخه پرتابلشم گرفتم که با اوناهم همین مشکل رو دارم؟!

مشخصات سیستمم هم اینه:
    CPU :2.80
    Memory:1024MB RAM

DirectX VersionirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
    ممنون میشم کمک کنید.

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از منوي desing يه تم براي اسلايدم انتخاب كردم ، همه چيز درسته ولي يكي از اسلايد ها تغييرات تم روش ائمال نميشه ، چه كار كنم ؟
    سلام.
    نمی دونم چرا اعمال نمیشه. بستگی داره چه تمی را می خواهی به چه اسلایدی بدهی. شاید اون یک اسلاید خاص رو دستکاری خاصی کردی یا این که اون تم برای این نوع اسلاید، چیز خاصی نداره که اضافه کنه.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

يه سوال ديگه ؟ وقتي يه اسلايد درست ميكني كه تو صفحاتش عكس هم داره اگه بخوام اونو بريزم تو فلش كه جاي ديگه اي استفاده كنم آيا بايد عكس ها رو هم بريزم يا نيازي به اونا نيست ؟
    عکس ها داخل خود فایل پاورپوینت ذخیره میشن و نیازی نیست فایل جداگانه ای رو داخل فلش بریزی ولی اگه فیلم و آهنگ به پاورپوینتت اضافه کنی باید فایل اونها رو هم جداگانه داخل فلش بریزی. ضمناً توصیه می کنم فلش مموری خودت رو به کامپیوتر دیگران وصل نکنی. چون معمولاً کامپیوترها ویروسی هستند و فوراً ویروس را به فلش منتقل می کنند. اگه بتونی فایل خودت را روی سی دی رایت کنی بهتر است.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    من می خواهم در پاور پوینت برنامه ای تستی درست کنم به علت راحتی و گرافیکی بودنش بعد 4 تا option button درست کردم و یک کامند و یک text box می خواهم هر وقت یکی از option ها که انتخاب شد اگر درست بود مثلا 3 امتیاز بده و ان را در text box نمایش بده حالا مشکل من این است همون دستوراتی که روی کامند در صحفه پاور پوینت می نویسم ارور run time error می ده ولی همین فرمان ها در فرم ویژوال بدون ارور اجرا میشه ولی یک فرمان ساده در محیط پاور پوینت روی کامند که دابل کلیک می کنم فرمان ساده تغییر کپشن label را فقط انجام میدهد مشکل چیشت کدها صحیح است؟
    ممنون
    از پاورپوینت چه ورژنی استفاده می کنی؟
    آیا اجرای ماکروها فعال هست؟

من با پ.پ 2007 امتحان کردم مشکلی نداشت. الآن 2003 ندارم که امتحان کنم ولی نباید فرقی بکنه. داخل صفحه دو تا Option Button و یک TextBox گذاشتم. دستورات زیر رو در محیط VB نوشتم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون جواد خان ، يه سوال ديگه

براي پاور پوينت 2007 افكت هاي انيميشني بيشتري مي خوام ، اگه هست لطف كنيد يا اينجا قرار بديد يا لينك بدين .

خيلي ممنون
    خيلي فوريه ، چون تا چند روز ديگه بايد ارائه بدم

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنون جواد خان ، يه سوال ديگه

خيلي فوريه ، چون تا چند روز ديگه بايد ارائه بدم
    منظور از افکت انیمیشینی را متوجه نمیشم. اگه منظور Custom Animation یا Slide Transition است، راهی برای اضافه کردن به این افکت ها سراغ ندارم، ولی اگه منظور، اضافه کردن یک تصویر متحرک به اسلاید است، تا بخواهید روی اینترنت می شود پیدا کرد، در فهرست همین تاپیک هم گذاشته ایم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منظور از افکت انیمیشینی را متوجه نمیشم. اگه منظور Custom Animation یا Slide Transition است، راهی برای اضافه کردن به این افکت ها سراغ ندارم، ولی اگه منظور، اضافه کردن یک تصویر متحرک به اسلاید است، تا بخواهید روی اینترنت می شود پیدا کرد، در فهرست همین تاپیک هم گذاشته ایم.
    نه منظورم مورد اول هستش ، فكر كردم مثل براش هاي فوتوشاپ ميشه اضافش كرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •