تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 83 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 827

نام تاپيک: Gears of War

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

ای بابا این بازی مشکل داره برادر من.فک کنم اون اوایل میگفتن باید با F1 یک پروفایل بسازی.
    من که به همه همینو میگم اما تا حالا کسی نگفته جواب داده یا نداده!!

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این قضیه F1 و پروفایل و این برنامه ها چیه؟ پس چرا ماله من از این برنامه ها نداشت؟

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ای بابا این بازی مشکل داره برادر من.فک کنم اون اوایل میگفتن باید با F1 یک پروفایل بسازی.
    من که به همه همینو میگم اما تا حالا کسی نگفته جواب داده یا نداده!!
    آره منم دفه اول که بازی کردم بعدش دیدم سیوا پاک شدن بعدش یه پروفایل درست کردم دیگه پاک نشدن!!!!!

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان خواهشا کمک کنید من به پیشنهاد یکی از عزیزان رفتم dvd مدیا تک گرفتم تا دیگه مشکلی نداشته باشه!!اما متاسفانه داره پدرم سر این بازی در میاد!!!!!
    1-بعد از نصب بازی و اجرای اون(البته در ویستا) ناگهان وسط منوها و بازی صدا قطع میشه و دیگه صدا نداره!!!!
    2-وارد بعضی تنظیمات که میشم(مثل گرافیک یا صدا) یه دفعه کلیدها قفل میکنند و هر چی esc میزنم دیگه بیروم نمیاد!!!!
    3-هر چی f1 میزنم تا پروفایل درست کنم هیچ تاثیری نداره و عملا کلید f1 کار نمیده توی بازی!!!!!
    اگه پروفایل نتونم درست کنم دیگه نمیتونم کلیدهای کنترل و کیبرد رو به دلخواه تغییر بدم و شاید حتی نشه توی بازی save کرد دیگه!!!!!
    میگین چه کار کنم؟مربوط به dvd میشه یا اشکال با ویستاداره یا اصلا قلق خاصی داره که من بلد نیستم؟!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رامین جان من توی XP هیچ کدوم از این مشکلات که شما میگی رو نداشتم. تمام دکمه ها هم درست کار میکرد. مشکل قطع صدا هم نداشتم. حالا چرا انقدر گیر دادی به Vista? این بازی فقط یه آپشن برای DX10 داره که اونم فکر نکنم خیلی تاثیری داشته باشه.

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان خواهشا کمک کنید من به پیشنهاد یکی از عزیزان رفتم dvd مدیا تک گرفتم تا دیگه مشکلی نداشته باشه!!اما متاسفانه داره پدرم سر این بازی در میاد!!!!!
    1-بعد از نصب بازی و اجرای اون(البته در ویستا) ناگهان وسط منوها و بازی صدا قطع میشه و دیگه صدا نداره!!!!
    2-وارد بعضی تنظیمات که میشم(مثل گرافیک یا صدا) یه دفعه کلیدها قفل میکنند و هر چی esc میزنم دیگه بیروم نمیاد!!!!
    3-هر چی f1 میزنم تا پروفایل درست کنم هیچ تاثیری نداره و عملا کلید f1 کار نمیده توی بازی!!!!!
    اگه پروفایل نتونم درست کنم دیگه نمیتونم کلیدهای کنترل و کیبرد رو به دلخواه تغییر بدم و شاید حتی نشه توی بازی save کرد دیگه!!!!!
    میگین چه کار کنم؟مربوط به dvd میشه یا اشکال با ویستاداره یا اصلا قلق خاصی داره که من بلد نیستم؟!!!
    من یه دفعه تا act4رفته بودم که این مشکل تو اکس پی برام پیش اومد و دقیقا همین طوری بود که شما گفتی هر کاری هم که کردم نشد برای همین دوباره نصبش کردم و بازی رو از اول شروع کردم
    در ضمن برای من یه مشکل دیگه ای که داشت الکی از بازی میومد بیرون وارور ایکس لایو رو می داد
    ولی در کل ارزش 10 15 دفعه بازی کردن رو داره خیلی بازیش قشنگه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا پس چرا من هیچ دوم از این مشکلای خرچنگ قوقرابه یه شما رو نداشتم؟!؟!

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اقا یوسف فکر کنم شما این بازی رو یه بار تمومش کردی
    در ضمن من تا حالا فکر می کردم که از سیستم منه که این مشکلات رو داره

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله محسن جان. تمومش کردم و خوشبختانه (شاید هم متاسفانه!!) هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشتم. یه چیزی هم بگم. تا حالا زیاد سابقه داشته که فقط من تو یه بازی مشکل داشته باشم. اما هیچ وقت سابقه نداشته که فقط من باشم که مشکل نداشته باشم. حالا نمیدونم چی شده که این بازی با من از در دوستی در اومده!!!

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان عزيز من اگه بتونم با زدن f1 پروفايل بسازم همه چي حله و ديگه مشكلي ندارم اما قضيه همينه كه نميشه پروفايل ساخت فقط بار اول كه نصب و اجرا كردم خوشبختانه شد و من با زدن f1 پروفايل ساختم و بازي عالي بود اما بار دوم به بعد كه رفتم بازي كنم اصلا كليد f1 عمل نميكرد و هر چي ميزنم هيچ اتفاقي نمي افته!!!!!!!!!!!!
    اگه بازي رو پاك كنم و دوباره نصب كنم بازم بار اول همه چي خوبه و f1 كار ميكنه اما بار دوم ديگه كار نميده و نميشه sign in كرد!!!!!!!!!!!!
    خواهشا كمكم كنيد
    من امروز روي xp نصبش ميكنم و خبرش رو بتون ميدم شايد به قول يوسف عزيزم با xp مشكلي نداشته باشه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •