تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 1126 اولاول ... 1824252627282930313238781285281028 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

آقا سلام من هارد 160 ساتا خریدم تابستون و تا چن روز پیش داشتم استفاده میکردم چن روز پیش بوسیله برنامه TuneUp Utilities 2008 7.0.7991

دیسک دکتور زدم که ببینم یه وقتی بد سکتور نداشته باشه وقتی اجرا کردم برنامه رو در همون ابتدا از من ریست خواست که ریست کردم و در هنگام بالا اومدن قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد شروع کرد به انالیز کردن سیستمم و بعد تموم که شد ویندوز اومد بالا من دوباره دیسک دکتور کردم تو ویندوز چون میخواستم گزارش کار رو بیبنم وقتی برنامه رو اجرا کردم شروع کرد به انجام دادن اما اخرش بابته درایو سی از من ریست خواست که من هم اجرا کردم وقتی ریست شد دیگه بالا نیومد سیستم و تو داس پیغام میداد که انتخاب کنید یه دیوایس دیگر را یا یک دیسک مدیا وارد کنید به قسمته ستاپ رفتم اونجا اصلا هاردم رو نمیشناسه هیچ اثری از اسمه هاردم نبود حتی تمامه درایو ها رو کابلشون رو جدا کردم از سی دی رام تا دی وی دی رام و فقط هاردم رو گذاشتم بازم نشناخت حتی کابالهای ساتا که رویه مادر بوردم چهارتا ورودی ساتا داره رو هر کدوم امتحان کردم بازم خبری نشد . حالا چیکار کنم چه مشکلی پیش اومده در ضمن ویندوز هم تازه عوض کرده بودم و آنتی ویروس اینترنت سکوریتی کاسپر 7 رو نصب کرده بودم و آپدیت شده هم بود . سه سال هم گارانتی داره از شرکت ویستا

حالا چیکار کنم توروخدا کمکم کنین ؟
    Last edited by jak_1300; 26-01-2008 at 09:42.

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

آقا سلام من هارد 160 ساتا خریدم تابستون و تا چن روز پیش داشتم استفاده میکردم چن روز پیش بوسیله برنامه TuneUp Utilities 2008 7.0.7991

دیسک دکتور زدم که ببینم یه وقتی بد سکتور نداشته باشه وقتی اجرا کردم برنامه رو در همون ابتدا از من ریست خواست که ریست کردم و در هنگام بالا اومدن قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد شروع کرد به انالیز کردن سیستمم و بعد تموم که شد ویندوز اومد بالا من دوباره دیسک دکتور کردم تو ویندوز چون میخواستم گزارش کار رو بیبنم وقتی برنامه رو اجرا کردم شروع کرد به انجام دادن اما اخرش بابته درایو سی از من ریست خواست که من هم اجرا کردم وقتی ریست شد دیگه بالا نیومد سیستم و تو داس پیغام میداد که انتخاب کنید یه دیوایس دیگر را یا یک دیسک مدیا وارد کنید به قسمته ستاپ رفتم اونجا اصلا هاردم رو نمیشناسه هیچ اثری از اسمه هاردم نبود حتی تمامه درایو ها رو کابلشون رو جدا کردم از سی دی رام تا دی وی دی رام و فقط هاردم رو گذاشتم بازم نشناخت حتی کابالهای ساتا که رویه مادر بوردم چهارتا ورودی ساتا داره رو هر کدوم امتحان کردم بازم خبری نشد . حالا چیکار کنم چه مشکلی پیش اومده در ضمن ویندوز هم تازه عوض کرده بودم و آنتی ویروس اینترنت سکوریتی کاسپر 7 رو نصب کرده بودم و آپدیت شده هم بود . سه سال هم گارانتی داره از شرکت ویستا

ميخواي خودت چه كار كني
    چون گارانتي داره ببرش گارانتي
    من تا اين هارد رو نبينم و خودم تست نكنم نمي تونم جيزي بگم

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کابل برق و دیتا رو عوض کن ببین موقعه نصب ویندوز هارد رو میشناسه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

نمیشناسه هر کاری کردم نشناخت بردم دادم گارانتی اصلا ازم نپرسید خرایه یا مشکلش چیه فقط گفت کیک جدید بهت میدیم یعنی هر چی اطلاعات داشتم کشک
    گفت اگر اطلاعاتت رو میخوای باید بینه 50 هزار تومان تا 300 هزار تومان هزینه ریکاوری بدی

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

نمیشناسه هر کاری کردم نشناخت بردم دادم گارانتی اصلا ازم نپرسید خرایه یا مشکلش چیه فقط گفت کیک جدید بهت میدیم یعنی هر چی اطلاعات داشتم کشک
    گفت اگر اطلاعاتت رو میخوای باید بینه 50 هزار تومان تا 300 هزار تومان هزینه ریکاوری بدی

کیک جدید ?

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

تو ميتوني با هزينه كمتر اول ريكاورش كني بعد هم ببري گارانتي تا برات عوضش كنن
    براي ريكاوري سراغ گارانتي ها نرو
    4 تا 5 شركت هستن در كل ايران كه ريكاوري حرفه اي ميكنن
    بقيه شركت ها يا با نرم افزار كار ميكنن يا هروقت گيركردن هارد ها رو ميفرستن براي اين شركت ها
    بعد هم يك حق واسطه گري ميزارن روي نرخ اين شركت ها و به شما ميگن

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

کیک جدید چیه دیگه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

دیگه بردمش فایده نداره همه چیزم پرید همه چی

پروفشنال mohsen_sir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام من به يه مشكل بر خوردم.وقتي كه مي خوام ويندوز نصب كنم بعد از اينكه فايلا رو لود مي كنه وقتي قراره صفحه بياد كه انتخاب كنم تو كدوم درايو بريزه به جاش مينويسه
    "setup did not find any hard disk drives installed in your computer
    make sure any hard disk drive are powered on and properly conected to your computer and that any disk -related hardware configration corect this may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program
    setup con not continue to quit press f3.
    ازتون ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

سلام من به يه مشكل بر خوردم.وقتي كه مي خوام ويندوز نصب كنم بعد از اينكه فايلا رو لود مي كنه وقتي قراره صفحه بياد كه انتخاب كنم تو كدوم درايو بريزه به جاش مينويسه
    "setup did not find any hard disk drives installed in your computer
    make sure any hard disk drive are powered on and properly conected to your computer and that any disk -related hardware configration corect this may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program
    setup con not continue to quit press f3.
    ازتون ممنون
    آيا مطالب قبلي اين تاپيك رو خوندي
    مثلا كابل هاي ديتا و برق رو تست كردي....
    و...
    برو اونها رو بخون اگر مشكلت حل نشد. دوباره بگو
    يا علي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •