کسرى خان فکر کنم این مشکل بیشتر به خط 5 مربوط میشه
چون من و شما و محراب جان در خط 5 هستیم و سرعتمون وحشتناک شده
کسرى میتونى یه تست از سرعتت رو اینجا بزارى
بهر حال اگه مشکلت پابرجا بود حتما میل بزن تا بهشون ثابت بشه خط 5 مورد پیدا کرده
موفق باشید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کسرى خان فکر کنم این مشکل بیشتر به خط 5 مربوط میشه
چون من و شما و محراب جان در خط 5 هستیم و سرعتمون وحشتناک شده
کسرى میتونى یه تست از سرعتت رو اینجا بزارى
بهر حال اگه مشکلت پابرجا بود حتما میل بزن تا بهشون ثابت بشه خط 5 مورد پیدا کرده
موفق باشید
majid20 ممنون بابت پیگیری که در مورد وایرلس کردی.
من دیروز با پارسوی تماس گرفتم بابت همین افت سرعت، گفت مرکز ۳ داریم یه کارایی میکنیم. ۲ روز صبر کنی درست میشه.
انگار به هر کس یه جوابی میدن
نه، من مرکز ۳ هستم و همین مشکلو دارم
اصلا یکى به من بگه چرا خیال میکردم محراب خط پنج هستشاز بس اوضاع بد اینترنت اعصابم رو بهم ریخته
خیال میکنم هر گردى گردو هستش و هرکى که مشکل داره حتما همسایه ماستبهر حال محراب جان از شما معذرت میخوام
راستى دوستان داره کم کم ورق به نفع اندیشه برمیگرده...حالا باید دید که پارس آنلاین وضعش چطور میشه
امیدوارم به شرایط خوبش برگرده
موفق باشید
من الان اصلا مشكل سرعت ندارم! راستش قرار داد من ديروز تموم شد، ولي چون يه يه گيگي زياد داشتم گفتم كه دو روز اضافه بر قرارداد برام بزنن كه اين يه گيگ رو سرش خاك بريزم!
فردا هم تموم ميشه و تا اول تير كه امتحان هاي دانشگام تموم بشه ديگه شارژ نميكنم و كمتر نت ميام!
اما الان وضعيت سرعتم خيلي خوبه! بعد 12ساعت دانلود با تورنت سرعت ميانگينم رو زده 5.2!
مجيد جون شرمندتم، الان وقت واسم طلاست، نميتونم تست سرعت بگيرم![]()
دوستان اين البرز بي حساب كتابه ! بهتره آدم از انديشه و پارس وي سرويس بگيره تا البرز! پارس وي هم خراب شد؟ حالا بايد از كجا سرويس بگيريم؟هنوز خرابه؟
آقا مجيد،البرز نمايندگي فن آوا رو نداره ولي پهناي باند ازشون اجاره ميكنه و تجهزات رو خودشون نصب ميكنن ! در ضمن ADSL وايرلس نداريم ! اينترنت وايرلس داريم! ADSL كلان با كابل كار ميكنه ولي ميشه با روتر وايرلس اونو به وايرلس تبديل كرد ! اينا هم همين كارو ميكنن. به منم گفتن كه تا تير ماه فقط خط 2 رو سرويس ميدن.كلان طمع كار هستن صاحباش ! همش نرخ زياد ميكنن!
bardiam عزیز ممنون
باید بگم پارس آنلاین دیگه چندان جالب نیست و کیفیتش اصلا از اندیشه بهتر نیست
من در این مدت 128 واقعى نداشتم و اوج سرعتم 100 بود
این هم تست سرعت در ساعت 2 شب
جالبه که چند روزه که سرعت وبگردیم وحشتناک شده یعنى اینکه سرعت دانلودم مطابق با تست هستش اما در باز کردن صفحات وب مشکل دارم
یعنى یا بالا نمیاره و یا نصفه بالا میادو گاها ناچار میشم 5-6 بار رفرش کنم (با تمام مرورگرها هم اینطوریه)
من برديا هستم! البته كه دانلود سريعتر انجام ميشه ! شما اگه اكسلريتر استفاده كنيد سرعت تا 2 برابر وبگردي ميرسه ولي همين جوري اگه دانلود كنيد سرعت بايد عين وبگردي باشه!
ولي حتما حل ميشه مشكل!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)