تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 416 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

داره خودمونی میشه jangel girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان به نظر من درباره ی آکاتسوکی حرف بزنیم . آخه خیلی مهم هستن هیناتا جون حامد راست میگه ما هم الکی از ساسوکه بدمون نمیاد دلایلی داریم ( هیناتا اگه صفحه ی 26 رو نگاه کنی پست اول صفحه من دلایلمون رو گفتم ) خب از بحث زدم بیرون آیا شما موافق هستین درباره ی آکاتسوکی حرف بزنیم ؟

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

دوستان به نظر من درباره ی آکاتسوکی حرف بزنیم . آخه خیلی مهم هستن هیناتا جون حامد راست میگه ما هم الکی از ساسوکه بدمون نمیاد دلایلی داریم ( هیناتا اگه صفحه ی 26 رو نگاه کنی پست اول صفحه من دلایلمون رو گفتم ) خب از بحث زدم بیرون آیا شما موافق هستین درباره ی آکاتسوکی حرف بزنیم ؟

سلام

من هم موافقم.یکی بحث رو شروع کنه و دوستان هم ادامه بدن تا به یه جمع بندی کلی برسیم

ممنون

داره خودمونی میشه hinata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اما من چيز خاصي نديدم.
    آقا من از يه چيز آكاتسوكي خوشم مياد. اونم اينه كه با اين كه تعدادشون كم هست ولي همشون از دم قوي هستن.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان من دیوانه ی به تمام معنا شدم . یعنی هیچ کس اون صحنه های ناروتو رو ندیده که نشون میده آکاتسوکی ها میندازنش تو دره و بعد با یه هیولای وحشتناک میجنگه توی این قسمت ناروتو میمیره من حتی یه چند دیقه ای از این قسمت رو دارم. برای همین گفتم درباره ی آکاتسوکی حرف بزنیم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

سلام.

یه مطلب بود که صفحه های قبل گذاشتم.گفتم یه دفعه ی دیگه هم بزارم تا کسایی که نخوندن ببین!

آکاتسوکی

معنی اصلی این کلمه اشاره دارد به سپیده دم. ولی اگر بخواهیم به صورت جدا آنرا بررسی کنیم Akaیعنی قرمز و Tsuki یعنی ماه.این سازمان یک مجموعه از تبهکاران کلاس S می باشد. بیشتر افراد این گروه Missing-nin هستند ، افرادی که بعد از قتل و خرابی از دهکده های خود متواری شده اند.با کنار رفتن اوروچیمارو و مرگ ساسوری و دیدارا و کاکوزو و هیدان اکنون 6 عضو فعال در این گروه باقی مانده است.با مرگ ساسوری Tobi به جای او قرار گرفت. بیشتر اعضای این گروه دارای پیشانی بندهایی از دهکده خود می باشند که روی علامت دهکدهشان یک خراش افتاده است. همه اعضا دارای یک انگشتر هستند که موقعیت آنها را در گروه نشان می دهد. همچنین لباس آنها یک ردای سیاه است که روی آن ابرهای قرمز کشیده شده. آنها به صورت گروه های 2 نفری کار می کنند و معمولاً برای بدست آوردن جوتسوهای جدید و اطلاعات به دیگر کشورها سفر می کنند.
    هدف نهایی این گروه کنترل جهان است واین هدف مستلزم 3 بخش زیر است.
    1- گام اول در اختیار داشتن پول زیاد
    2- گام دوم ایجاد کردن و پرورش دادن افراد مزدور است.
    دهکده های شینوبی برای آنها پول بدست می آورد و پابرجا نگهداشتن پول نیاز به جنگ دارد و به این علت که در 10 سال اخیر جنگهای وسیع نبوده است دهکده های شینوبی به بخش های کوچک تقسیم شده اند. 5 دهکده بزرگ می تواننستند که این سیر نزولی را کنترل کنند ولی مابقی از عهده این مهم بر نیامدند. آکاتسوکی نیروی نظامی خود را بدون حمایت هیچ دهکده ای برپا خواهد کرد.این گروه می خواهد با استفاده از نیروی Bijuها یک نبرد جدید و عجیب را شروع کند و بازار نینجا و فرستادن شینوبی را به انحصار خود در آورد. در نهایت آنها می خواهند کلیه جنگها را کنترل کنند و با استفاده از قدرت بیجوها تمام دهکده های شینوبی را نابود کنند و یا آنها را وادر به اطاعت از خود بکنند. با اینها گروه به گام سوم می رسد .
    3- کنترل جهان
    این احتمالاً هدف نهایی آنهاست و برنامه این هدف توسط پین (Pain) بعنوان رهبر به اعضای گروه منتقل می شود.

هدف گروه بسیار مشکل است و باید ابتدا بیجوها و جینجوریکی ها را بگیرند که عبارت است از نیروی فداکاری انسان.
    مکان قبلی این گروه یک غار بزرگ بود که در مبارزه ساکورا با ساسوری به ویرانه تبدیل شد و پس از آن محل اختفای این گروه مخفی است. ولی چیزی که حتمی است این است که باید محل جدید بزرگ باشد زیرا برای باز کردن مهر جینجوریکی و خارج کردن بیجو نیاز به یک مجسمه جهنم غول پیکر دارند و این مجسمه نیاز به فضای وسیع دارد . این احضار نیز توسط پین انجام می شود. دهان این مجسمه بسته شده است و دستهایش دستبند زده می باشد و این مجسمه درای 9 چشم می باشد.

هر یک از انگشتان دستهای این مجسمه مخصوص یکی از اعضای آکاتسوکی است.انگشتر های این گروه به آنها اجازه می دهد که در جایی خارج از منطقه احضار مجسمه باشند ولی به صورت مجازی در آنجا حضور بیابند و حتی چاکرای خود را استفاده کنند تا بیجوها را از بدن جینجوریکی ها خارج کنند. جریان خارج کردن بیجو وقتی که اعضای آکاتسوکی 9 نفر بودند ( بدون اوروچیمارو) 3 روز و3 شب طول می کشید.

برای خارج کردن بیجو از بدن جینجوریکی اعضای گروه از فن Genryuukuu Fuujin یا (Mystical Dragon Nine Exhaustion) استفاده می کنند. این فن باعث می شود که دهان مجسمه باز شود و 9 اژدها از ان خارج شوند و جینجوریکی را احاطه کنند و سپس شروع به خارج کردن بیجو نمایند. وقتی که عملیات تمام شد یکی از چشمان این مجسمه به صورت کامل شکل می گیرد و روح بیجو درون آن مهر می شود و بعد جینجوریکی می میرد.

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوستان من دیوانه ی به تمام معنا شدم . یعنی هیچ کس اون صحنه های ناروتو رو ندیده که نشون میده آکاتسوکی ها میندازنش تو دره و بعد با یه هیولای وحشتناک میجنگه توی این قسمت ناروتو میمیره من حتی یه چند دیقه ای از این قسمت رو دارم. برای همین گفتم درباره ی آکاتسوکی حرف بزنیم

خانوم jangel girl اینا یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما چطور قسمتی که هنوز ساخته نشده رو دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    --------------------

منم موافقم که در مورد آکاتسوکی صحبت کنیم.

خداییش که دیدارا خیلی خیلی قویه.

تا ببینیم بقیه اعضای گروه چه میکنن.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خانوم jangel girl اینا یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما چطور قسمتی که هنوز ساخته نشده رو دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    --------------------

منم موافقم که در مورد آکاتسوکی صحبت کنیم.

خداییش که دیدارا خیلی خیلی قویه.

تا ببینیم بقیه اعضای گروه چه میکنن.
    من قسمت هایی رو که نشون نداده ندیدم .
    ولی واقعا هیچ کس ندیده من الان خود کشی میکنم من این چند صحنه رو ازCRUNCHYROLL گرفتم دستم به یه دکمه ای خورد و اتفاقی این صحنه ها اومد من با چشم های خودم دیدم ناروتو رو کشتن !
    در حال ببخشید که نمیتونم بهتون بگم چون داستان لو میره.

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

در حال ببخشید که نمیتونم بهتون بگم چون داستان لو میره.
    خانوم jangel girl دیگه چی رو می خواستین لو بدین.مگه بالاتر از مرگ ناروتو هم چیزی هست؟

فکر کنم یه جورایی با ما شوخی کردین.لطفا دیگه از این شوخیا نکنید.آخه ممکنه سکته کنیم

من یه جا خوندم که توبی رئیس پین هست.آیا این درسته؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

خانوم jangel girl دیگه چی رو می خواستین لو بدین.مگه بالاتر از مرگ ناروتو هم چیزی هست؟

فکر کنم یه جورایی با ما شوخی کردین.لطفا دیگه از این شوخیا نکنید.آخه ممکنه سکته کنیم

سلام.

تا اونجایی که من میدونم توبی رو با مادارا تشبیه می کنند.

پین خودش یه شخصیت جداست و فکر نکنم حداقل این کاراکتر مثل و مانند داشته باشهدیگه از پس دیدیم که این اونه و این اینه (با دقت بخونید توش ایهام داره)خسته شدیم!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

حامد به جان ناروتو که از همه ی دنیا بیشتر دوسش دارم من این قسمت رو دیدم و دارم.
    بعدشم یه چیزایی هست که اگه بگم هنگ میکنید.
    ناروتو رو تنهایی ... ببخشید نمیتونم بگم داستان لو میره و هیجانش میره ولی به جان خودم راست میگم این چیز ها شوخی نیست اگه خودتون میخواید بگم ولی داستان لو میره.
    الهی من بمیرم خیلی ناروتو رو بد میکشن اگه ببینید دلتون کباب میشه
    اما واقعا هیچ کس این صحنه ها رو ندیده که ساکورا سر قبر ناروتو هست و نجی لی و یادم رفت چند نفر دیگه هم هستن ولی سوناده و کاکاشی و بقیه ... نیستن .
    من دارم دیوونه میشم میخوام کل این قسمت رو ببینم من ناروتو میخوام من نمیخوام ناروتو بمیره هیچ وقت
    Last edited by jangel girl; 12-03-2008 at 19:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •