الان مشکل لود حل شده این ارور رو میده!!!!!!!یه پیغامه از وسط بازی میپره بیرون دیگه نمیشه رفت تو بازی بابا یکی کمک کنه!!!!
![]()
الان مشکل لود حل شده این ارور رو میده!!!!!!!یه پیغامه از وسط بازی میپره بیرون دیگه نمیشه رفت تو بازی بابا یکی کمک کنه!!!!
![]()
کمکککککککککک
صدای بازی دچار اشکال بود و صداهای ناهنجاری هی می شنوم که ربطی به بازی نداره!؟
مدام خطوط افقی رو صفحه ظاهر میشه که ظاهرا مشکل گرافیکیه!؟ گرافیکمم که 4850x2 هست و هیچ مشکلی نداره!
پچ 1.1a و 1.1 رو دانلود و نص کردم حالا دنبال کرک (fix ) برای 1.1a هستم که پیدا نمی کنم!؟
ممنون میشم اگه علت این مشکلات رو میدونید بگید و لینک فیکس 1.1a رو هم بزارید.
این کرک که error میده![]()
من مشکلم حل شد از فایل patch که برای بازی اومده با یک کرک 46 مگابایتی تا آخرین تنضیمات گرافیکی بازی میکنم ولی اصلا گرافیک بازی حال نمیده یه جورای گرافیک محیط بازی توی ذوق میزنه ولی شخصیتا خوب طراحی شدن در ضمن من اخرین آپدیتای سیستم رو از شیر مرغ تا جون آدمی زاد رو نصب کردم توصیه منم به شما اینه که اگه سیستم بالای دارین همیشه آپ تو دیت باشین![]()
سلام بچه ها. من امروز این بازی رو نصب کردم 1 مشکل خیلی عجیب دارم باهاش. کرک درستش رو هم دارم.
وقتی که تیر اندازی میکنم 1 دفعه طرف برای خودش میشینه. بعد دوباره 1 مدت تیر میزنم دستم رو از رو تیر بر میدارم پا میشه.
جل الخالق :دي
جالب اینکه اگه به 1 نقطه تیر بزنم و موس رو تکون ندم درسته و سالمه. ولی اگه موس رو در حین تیر زدن تکون بدم میشینه.
حالا اگه کسی همچین مشکلی داشته بگه من چیکار کنم. تا حالا 3 بار بازی رو دوباره نصب کردم.
دیگه مخم ترکید یعنی هنگید :دي
بچه ها خودم فهمیدم. با بابیلون 8 مشکل داشت :دي
دیسیبل کردم درستید
موفق باشید.
حل مشکل galaxy map بازی Mass Effect رو می خوام
مجید جان یه توضیح میدی بازی چه جوریه؟
من بازی رو خریدم (یه 3 ماهی میشه)ولی هنوز بازیش نکردم!!!
از نظر من که خیلی بازی قشنگی بود.
1 چیزی تو مایه های fall out 3
باید حوصله حرف زدن توی بازی و . . . رو داشته باشی.
من واقعا حال کردم.
اگه بخوای فقط ماموریت های اصلی بازی رو بری خیلی سریع تموم میشه ولی اینجوری اصلا حال نمیده.
من تقریبا هر چی ماموریت فرعی پیدا کردم رو تموم کردم.
در ضمن حتما باید انگلیسیتون خوب باشه. یعنی 1 چیزی در حد fall out 3 احتیاج به زبان انگلیسی داره.
ولی پیشنهاد میکنم اگه زبانت خوبه حتما بازی کنی.
بفرمایید:حل مشکل galaxy map بازی Mass Effect رو می خوام
این فایل رو بگیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mass Effect v1.0/MULTI [8.7 MB] Fixed Executable
Last edited by aghamajid1369; 09-07-2009 at 20:06.
سلام.
چند سواله کوچیک :
انتخاب دیالوگ ها تاثیری در داستان بازی میذاره ؟؟؟
باید همیشه دیالوگ های + رو انتخاب کرد ؟؟؟ یا اینکه بعضی جاها نیازه که زد تو حال طرف ؟؟؟
Codex چیه ؟
Squad رو چه جوری میتونم edit کنم ؟؟
آپگرید کردنه دوستام وظیفه ی منه ؟ نمیشه خودشون اسلحه هاشونو آپ کنم ؟؟
شما چه جوری gold بدست میارین ؟؟
ببخشید زیادی پرسیدم !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)